Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Biedriņam divi punkti pret Elisu un ''Bucks''

Kristaps Desmitnieks
Aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) spēli aizvadīja Goldensteitas ''Warriors'', kas savā laukumā uzņēma Milvokī ''Bucks''. Mačā ar rezultātu 120:98 uzvaru izcīnīja viesi. Andris Biedriņš laukumā pavadīja desmit minūtes, grozam uzbruka nekļūdīgi, gūstot divus punktus ar vienīgo izdarīto metienu, atdeva divas teicamas piespēles komandas biedriem, savāca vienu atlēkušo bumbu, kā arī vienreiz pārkāpa noteikumus.
Vērtējums: +1

  +3 [+] [-]

, 2012-03-17 17:56, pirms 12 gadiem
Redzot šo reklāmu negribās vairāk skatīties video.

  -2 [+] [-]

, 2012-03-17 17:58, pirms 12 gadiem
Manuprāt, ja nu viņš maz met pa grozu, tad vajadzēt dalīt piespēles, tās viņam skatoties dažus video ievēroju.

 +15 [+] [-]

, 2012-03-17 18:00, pirms 12 gadiem
Ko viņš sliktu laukumā izdarīja? Neko! Nav viņa vaina ka idiots pie stūres nedod vairāk spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-17 18:21, pirms 12 gadiem
Taa jau neko zoliidzi nospeeleeja.Podus nesavaarija dabuuja divus a4us paaris piespeeles par paarsteigumu tikai viena pieziime!Labi mozka buutu vairaak ja buutu speeleejis vairaak,bet citreiz paaris pieziimes paaris minuusu laikaa jo pretiniekiem jau sen ir speeles plaans iet uz biedru jau no pasa speeles saakuma un sagaadaat vinam paaris aatras pieziimes kas arii visu laiku sanaak.Buki taa nedariija tikai solidaritaates peec kaa nekaa vini dabuuja Montu un pirmaa speele jau pret bijusu komandu!Neies ta4u apkaunot bijuso komandas biedru,lai gan speeles rezuultaats gan neliekas neapkaunojos!Skaidrs ir tas,ka lai cik lielisks speeleetaajs buutu Monta vins izraadaas ir baigais melugis!!Vakaar rakstaa par to ka Monta debitees bukos pret gw bija rakstiits,ka vins saciija,ka vini netaisaas apkaunot karaviirus kaa tad taa!Ta jau laikam sanaak,ka ir vins tomeer melis..nu vismaz labi speeleejos melisA vispaar patika Andra piespeeles varbuut pameiginaat vinu uz paaris speeleem par saspeelnieku!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-17 18:21, pirms 12 gadiem
es teicu - neskatīsōs video pirms kura ir reklāma - principā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-17 19:12, pirms 12 gadiem
Alkohola reklāma pirms NBA mača pārskata??? Un sākumlapā SPOKu saita skrīnšots, vispār sportacentrs tādu savādu veido šo portālu... es neatbalstu. Un vēl, kā citiem jums patīk suņu barības reklāma pa sāniem?

     [+] [-]

, 2012-03-17 20:36, pirms 12 gadiem
Daumants666 rakstīja: Taa jau neko zoliidzi nospeeleeja.Podus nesavaarija dabuuja divus a4us paaris piespeeles par paarsteigumu tikai viena pieziime!Labi mozka buutu vairaak ja buutu speeleejis vairaak,bet citreiz paaris pieziimes paaris minuusu laikaa jo pretiniekiem jau sen ir speeles plaans iet uz biedru jau no pasa speeles saakuma un sagaadaat vinam paaris aatras pieziimes kas arii visu laiku sanaak.Buki taa nedariija tikai solidaritaates peec kaa nekaa vini dabuuja Montu un pirmaa speele jau pret bijusu komandu!Neies ta4u apkaunot bijuso komandas biedru,lai gan speeles rezuultaats gan neliekas neapkaunojos!Skaidrs ir tas,ka lai cik lielisks speeleetaajs buutu Monta vins izraadaas ir baigais melugis!!Vakaar rakstaa par to ka Monta debitees bukos pret gw bija rakstiits,ka vins saciija,ka vini netaisaas apkaunot karaviirus kaa tad taa!Ta jau laikam sanaak,ka ir vins tomeer melis..nu vismaz labi speeleejos melisA vispaar patika Andra piespeeles varbuut pameiginaat vinu uz paaris speeleem par saspeelnieku!!!
Nu labāks saspēlnieks par Curry viņš varētu būt...

Mjā....Eliss smagi samelojās....laikam Kareivji pēc intervijās atslāba un tad viņus paņēma priekšā.

     [+] [-]

, 2012-03-17 20:39, pirms 12 gadiem
brīnos par tiem, kuri vēl nav uzlikuši to Adblock

     [+] [-]

, 2012-03-18 02:46, pirms 12 gadiem
grafsanity rakstīja: Redzot šo reklāmu negribās vairāk skatīties video.
ja izmanto chrome, tad - https://chrome.google.com/webstore/...