Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nelsons nenožēlo atgriešanos uz fināliem

Nelsons nenožēlo atgriešanos uz fināliem
Dvaits Hovards un Džamīrs Nelsons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" saspēles vadītājs Džamīrs Nelsons nenožēlo, ka atgriezās sastāvā tieši uz finālu, kurā sērijā "Magic" ar 1:4 piekāpās Losandželosas "Lakers".

Džamīrs Nelsons februāri guva pleca savainojumu un tika ziņots, ka sezona viņam jau beigusies. Tomēr pēc četriem mēnešiem Nelsons atgriezās un piedalījās NBA finālos, kuros viņa pārstāvētais klubs Orlando "Magic" sērijā ar 1:4 zaudēja Losandželosas "Lakers". Pats spēlētājs izteicies, ka nenožēlo atgriešanos uz fināliem: "Nožēloju dažas darbības, kuras veicu spēlēs, bet ne atgriešanos. Tagad man jāuzklausa treneru kolektīva viedoklis un jāgatavojas nākamajai sezonai. Ar mani būs labi."

Nelsons arī izteicās, ka pāragrā atgriešanās (pēc sākotnējās diagnozes viņš vēl divus mēnešus nevarētu spēlēt basketbolu) nekaitēs viņa atveseļošanās procesam no pleca savianojuma. Pēc daudzu viedokļa Nelsona atgriešanās nedaudz patraucēja "Magic" pamatsastāva saspēles vadītājam Reiferam Alstonam, kurš atsevišķās finālspēlēs nespēja parādīto labāko sniegumu, iespējams, samazinātā spēles laika dēļ.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  -3 [+] [-]

, 2009-06-16 16:12, pirms 15 gadiem
aizdirsa visu finālsēriju

konkrēts selfish

     [+] [-]

, 2009-06-16 16:14, pirms 15 gadiem
Nekas ...taapat sosezon paraadiija labu speeli, jaagatavojas naakamajai sezonai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-16 21:47, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: tiesa,sezonas speles pret LA ,vins bija key players
tev taisnība un šajā gadījumā tas nospēlēja ļaunu joku ar orlando..... tas spēlētājs kurš sagrāva orlando komandas ķīmiju nebija tas pats kurš vienatnē noraka lakers pa ziemu un nopelnīja vietu all-star spēlē.....fakts ir tāds ka viņs fiziski nebija gatavs finālam, taču vaina jāuzņemās van gandijam, kurš 5 mačos tā arī nepacentās atgriezties pie virknējuma kas izslēdza celtics un cavs, anthonijam johnsonam nedodod iespejau aizvadīt kaut minūti tajā pirmajā spēlē, kur viss bija skaidrs 3. ceturtdalas sākumā......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja