Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pīrss: "Sēriju septītajās spēlēs jūtamies ērti"

Andrejs Siliņš

Pīrss: "Sēriju septītajās spēlēs jūtamies ērti"
Pols Pīrss un Doks Riverss
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempiontitula aizstāvētāju Bostonas "Celtics" kapteinis Pols Pīrss pirms svētdien gaidāmās septītās un izšķirošās Austrumu pusfinālsērijas spēles pret Orlando "Magic" atzīst, ka komanda nejūt pastiprinātu uztraukumu, jo jau pieradusi pie septīto spēļu atmosfēras.

"Mes jūtamies ērti septītajās spēlēs. Mēs neesam komanda, kas tādos brīžos kļūst nervoza. Daudzas komandas nekad nav spēlējušas septītās sēriju spēles, kad tu zini - ja zaudēsi, brauksi mājās," stāsta Pīrss. "Viss, kas jādara, ir jaiet laukumā un jāspēlē ar simtprocentu atdevi. Mēs gaidām, ka līdzjutēji šoreiz būs skaļākie kādi jebkad bijuši un ar to dos mums papildu spēkus."

"Šī ir kā smagsvaru cīņa - vienu reizi nokdaunē mūs, nakamajā jau nokdaunējam mēs. Mājās mūs pretiniekam uzveikt ir sarežģīti. Šādās situācijās esam bijuši jau iepriekš un zinām, kā tas ir," saka uzbrucējs. Pagajušogad pirms čempiontitula iegūšanas "Celtics" divās sērijās Austrumos uzvarēja tikai septiņos mačos.

Izmantotie resursi:
Boston Globe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-05-16 12:39, pirms 15 gadiem
es par Magic!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-16 12:42, pirms 15 gadiem
Bostonas pieredze šoreiz būs galvenais faktors, vismaz man tā liekas... Domāju, ka Bostona tomēr uzvarēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-05-16 12:48, pirms 15 gadiem
Ceru, ka Ķelti tiešām uzvarēs. Domāju, ka Orlando īsti pretspēku Klīvlendai nav spējīgi šobrīd parādīt, bet turpretī Ķelti varētu gan būt spējīgi, it īpaši, ja sastāvā atgriestos Monstruālais Monstrs un Alens atgūtu precizitāti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-05-16 13:00, pirms 15 gadiem
nu man liekas, ka Orlando bez problēmām uzvarēs Bostonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-16 14:14, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: KG sezon ir beigusies ja vel nezinaaji.. Magic tomer ir vairak ko likt preti Cavs.. Howards, Luiss, Turkoglu, Alstons, Pjetrus..
Nekur tāda info nav parādījusies. KG trenējās pamazām un viņam ir liela vēlme atgriesties sastāvā un aizstāvēt titulu. Un ja jau tu saki, ka viņiem ir vairāk ko likt pretī tad kāpēc viņi ir nonākuši līdz 7.spēlei pret savainojumu nomocītu komandu? Pīrsu, Rondo un Deivisu šobrīd tevis nosauktie nespēj īsti pārspēt, un ja vēl Alenam aizietu metiens, un vēl jau ķeltiem ir tādi veči kā Mārberijs, Hauss un T.Alens, kuri var izšaut!
P.S. Pīrsam ir tak jādod iespēja pierādīt pagājušajā vasarā izteikto apgalvojumu, ka ir labākais NBA basketbolists, un nav labāku variantu, kā to izdarīt, par uzvaru austrumu finālā pār MVP Lebronu & co.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-16 15:10, pirms 15 gadiem
Norky rakstīja: Nekur tāda info nav parādījusies. KG trenējās pamazām un viņam ir liela vēlme atgriesties sastāvā un aizstāvēt titulu. Un ja jau tu saki, ka viņiem ir vairāk ko likt pretī tad kāpēc viņi ir nonākuši līdz 7.spēlei pret savainojumu nomocītu komandu? Pīrsu, Rondo un Deivisu šobrīd tevis nosauktie nespēj īsti pārspēt, un ja vēl Alenam aizietu metiens, un vēl jau ķeltiem ir tādi veči kā Mārberijs, Hauss un T.Alens, kuri var izšaut!
P.S. Pīrsam ir tak jādod iespēja pierādīt pagājušajā vasarā izteikto apgalvojumu, ka ir labākais NBA basketbolists, un nav labāku variantu, kā to izdarīt, par uzvaru austrumu finālā pār MVP Lebronu & co.
ar to izteikumu vins uzreizi saboja visu iespaidu par sevi...sakapa nedaudz chalim bet visa visuma ķelti ir taada cinitajkomanda kur var but nav izteikta lidera bet ir komandas saliedetiba...bet vai ar to pietiks pret CAVS? nedomaju viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-05-16 16:25, pirms 15 gadiem
Prisscilla rakstīja: ar to izteikumu vins uzreizi saboja visu iespaidu par sevi...sakapa nedaudz chalim bet visa visuma ķelti ir taada cinitajkomanda kur var but nav izteikta lidera bet ir komandas saliedetiba...bet vai ar to pietiks pret CAVS? nedomaju viss
Es būtu NBA čempions un final MVP tad pateiktu ka esmu ne tikai labākais, bet visi pārējie nereāli ierij tās tak vnk emocijas!

  -3 [+] [-]

, 2009-05-16 16:51, pirms 15 gadiem
ko nozimee ierij..?

  +1 [+] [-]

, 2009-05-16 18:32, pirms 15 gadiem
orlando paņems bostonu piektajā spēlē neizšautu mārburijs orlando jau būtu konferences finālā,visu laiku jau bostonai nevar tā veikties vienreiz tam ir jabeidzas

     [+] [-]

, 2009-05-16 23:57, pirms 15 gadiem
Domāju ka Celtics uz pieredzi paņems