Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: Porziņģis ir “Cavaliers” galvenais mērķis Ērvinga maiņas darījumā

Rolands Eliņš

ESPN: Porziņģis ir “Cavaliers” galvenais mērķis Ērvinga maiņas darījumā
Kristaps Porziņģis
Foto: Gary A.Vasquez/USA Today Sports

Prestižais ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis vēsta, ka NBA komanda “Cavaliers” vairs nevēlas akli paļauties uz Lebrona Džeimsa lēmumu nākamvasar palikt Klīvlendā un tā vietā Kairija Ērvinga darījumā vēlas pretim saņemt daudzsološo un jaunu zvaigzni. Saraksta paša augšgalā ir Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis. Viņa pārstāvētā “Knicks” pagaidām gan visas šāda darījuma sarunas noraidījusi.

Jau vēstīts, ka “Cavaliers” no sava saspēles vadītāja Kairija Ērvinga saņēma pieprasījumu viņu aizmainīt. Šis pieprasījums tika veikts, lai Ērvings laicīgi varētu nodrošināt savu nākotni, nevis riskēt ar palikšanu komandā, kuru negaidot atstāj Lebrons Džeimss. Jo Džeimsam nākamvasar būs tieši tāda izvēle – noslēgt jaunu līgumu ar “Cavaliers” vai nē. Arvien vairāk tiek baumots, ka Džeimss ar kluba īpašnieku Denu Gilbertu kopīgu valodu nevar atrast, turklāt pārmet viņam iepriekšējā ģenerālemenedžera Deivida Grifina nepaturēšanu komandā.

“Cavaliers” līdz ar to pamazām pieņēmusi lēmumu nepaļauties uz iespēju, ka Džeimss paliks Klīvlendā. Attiecīgi arī Ērvinga pieprasītajā maiņas darījumā, kurā ieinteresētas ir daudzas komandas, “Cavaliers” vairs nevēlas saņemt pieredzējušu spēlētāju komplektu, bet gan elites līmeņa jaunu spēlētāju.

Kā vēsta Eidriens Vodžnarovskis, tieši Kristaps Porziņģis ir “Cavaliers” šīs vasaras vēlmju augšgalā. “Knicks” vadība iespēju iekļaut Porziņģi maiņas darījumā ar “Cavaliers” izslēdza jau iepriekš un domas nav mainījusi, un Vodžnarovskis norāda, ka praktiski vienīgā iespēja šādam darījumam ir tad, ja “Cavaliers” ir gatava pārņemt Žoakima Noā līgumā, kurā vēl palikušas trīs sezonas par 55 miljoniem dolāru.

Bijušais “Knicks” prezidents Fils Džeksons vasaras sākumā uzklausīja piedāvājumus par Porziņģi, taču nevienam no tiem nepiekrita. Šādu sarunu iniciēšana kļuva par vienu no Džeksona atlaišanas iemesliem. ESPN gan citē citu NBA klubu vadītāju viedokli, ka “Knicks” nostāja par Porziņģa aizmainīšanu, kas šobrīd netiek pieļauta, varētu mainīties, ja pretim tiek piedāvāts Ērvings vai līdzīga līmeņa spēlētājs. Vodžnarovskis norāda, ka Porziņģis un “Knicks” vadība vēl nav nogludinājuši visas domstarpības, bet daudz kas skaidrāks paliks rudenī, kad arī “Cavaliers” ķersies pie daudz agresīvākās Ērvinga darījuma kārtošanas taktikas.

Pats Ērvings būtu gatavs noslēgt ilgtermiņa līgumu ar Dāvja Bertāna pārstāvēto “Spurs”, kas savukārt varētu Klīvlendai piedāvāt spēcīgus veterānus cīņā par titulu, piemēram, Lamarkusu Oldridžu, Deniju Grīnu un/vai Toniju Pārkeru. Taču tas neiekļautos Klīvlendas plānos nodrošināties nākotnei. Tāpat tiek piesaukts Bostonas “Celtics” variants, kas varētu piedāvāt visvairāk, taču Bostonas vadība pagaidām nav sākusi sarunas ar “Cavs” un pagaidām nogaida. Interesi par Ērvingu izrādījusi arī “Bucks”, taču Milvoki nekādā gadījumā netaisās aizmainīt Janni Adetokumbo.

Porziņģim debitanta līgumā ar “Knicks” palikušas vēl divas sezonas. Tieši divas sezonas atlikušas arī Ērvinga spēkā esošajā līgumā ar “Cavaliers”. Tāpat jāņem vērā, ka “Knicks” šovasar vēl turpina meklēt iespējas Karmelo Entonija izdevīgai aizmainīšanai uz Hjūstonu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-08-15 17:42, pirms 7 gadiem
Komandā ir Rose, labāk lai treida nav.

     [+] [-]

, 2017-08-15 17:45, pirms 7 gadiem
Cerams Lebrons nākam vasar paliks Klīvlendā tas būs ļoti savādi ja viņš otro reizi pametīs Klīvlendu

     [+] [-]

, 2017-08-15 17:48, pirms 7 gadiem
Kam viņam to lalaland? Tas deal ir izdevīgs tikai ņujorkai. Bet ja ņujorka aizmainīs porziņģi. Viņiem nav bail ka pēc tam tas čalis parādīs slaidi izstieptu vidējo pirkstu kad klīvlendā beigsies līgums? Jo tur būs jadod max.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-15 17:58, pirms 7 gadiem
Knicks jaunais GM nav muļķis..Viņa viens no pirmajiem lielajiem lēmumiem nebus KP maiņa.Pat ar visu Noah contrakta dumpu netreidos..Vai tiešām NYK vajag one dimensional spēlētāju kuru primārais mērķis ir mest pa grozu.

Kairijs uz Spurs?Klīvlendai nevajag LA,un tiešām nevajag vēl vienu 3D čali a.k.a Grīnu,un Spurs netreidos Toniju.Franchise plejerus SAS netreido.

     [+] [-]

, 2017-08-15 18:23, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kairijs uz Spurs?Klīvlendai nevajag LA,un tiešām nevajag vēl vienu 3D čali a.k.a Grīnu,un Spurs netreidos Toniju.Franchise plejerus SAS netreido.
Jā, rakstītais loģisks, taču tieši tādu piedāvājumu Spurs nolikusi galdā (trading blockā).

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 18:25, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Knicks jaunais GM nav muļķis..Viņa viens no pirmajiem lielajiem lēmumiem nebus KP maiņa.Pat ar visu Noah contrakta dumpu netreidos..Vai tiešām NYK vajag one dimensional spēlētāju kuru primārais mērķis ir mest pa grozu.

Kairijs uz Spurs?Klīvlendai nevajag LA,un tiešām nevajag vēl vienu 3D čali a.k.a Grīnu,un Spurs netreidos Toniju.Franchise plejerus SAS netreido.
Viendimensiāls??????????? Afigeķ tā pateikt.

Drīzāk lielākais jautājums būtu, ko KP darītu iekš CLE?!?!

     [+] [-]

, 2017-08-15 18:28, pirms 7 gadiem
Pipec, KP dabūtu reāli Finālā uzspēlēt, ja pie Lebrona spelētu.

  -2 [+] [-]

, 2017-08-15 18:36, pirms 7 gadiem
Katrā ziņā, tas priekš manis būtu ļoti interesanti redzēt KP kopā ar savu mīļāko NBA čali no 1 sezonas. Jautājums vai tas būtu labi KP imidžam un karjerai kopumā. Jautājums vai KP noslēdzot karjeru grib statistiku 25pt + 8reb vai mazliet upurēties LBJ priekšā, bet sasniegt ar komandu kko vairāk.

     [+] [-]

, 2017-08-15 18:46, pirms 7 gadiem
Tas būtu riktīgi NY stilā, tāds treids, bet KP pārāk daudz baksu ienes Dolanam, cik es saprotu (tāpēc jau satrakojās un nometa FIlu, līdz tam viss labi bija)

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 18:53, pirms 7 gadiem
Nu Klīvlenda laikam cer, ka Ņujorkieši ir tik pat stulbi kā agrāk, ja cer uz šādu maiņu. Pie tam es tomēr domāju, ka Noā tomēr vēl var saņemties un būt tuvu dabl dabl sezonā. Nu nav viņa līgums medusmaize, bet jāsaprot, ka nu nevar vien ar maiņām uzreiz baigo komandu uzbūvēt, pats pamats sākas ar paša draftiem, tas būtu, Porziņģis, Spānis, jaunais saspēlnieks. Nu ble, pagaidat, kad beigsies tie līgumi, iespēlējat šos, kko sakarīgu jānoceļ šajā draftā un tad jau redzēs.

     [+] [-]

, 2017-08-15 18:56, pirms 7 gadiem
eevelee rakstīja: Katrā ziņā, tas priekš manis būtu ļoti interesanti redzēt KP kopā ar savu mīļāko NBA čali no 1 sezonas. Jautājums vai tas būtu labi KP imidžam un karjerai kopumā. Jautājums vai KP noslēdzot karjeru grib statistiku 25pt + 8reb vai mazliet upurēties LBJ priekšā, bet sasniegt ar komandu kko vairāk.
Domā Lebrons + KP ir labāka kombinācija par Lebrons + Kairijs, lai apspēlētu GSW? Šobrīd noteikti nē.
(+ tādā variantā jāatkratās no Love)

     [+] [-]

, 2017-08-15 19:10, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Domā Lebrons + KP ir labāka kombinācija par Lebrons + Kairijs, lai apspēlētu GSW? Šobrīd noteikti nē.
(+ tādā variantā jāatkratās no Love)
KP metienu no GSW neviens toč nenosegtu nevis kā Kairijam vislaiku Tompsons sejā.

     [+] [-]

, 2017-08-15 19:16, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Viendimensiāls??????????? Afigeķ tā pateikt.

Drīzāk lielākais jautājums būtu, ko KP darītu iekš CLE?!?!
Kairijs tev vairāk par uzbrukumu neko citu nedod..Tā starpība starp brīžiem,kad Lebrons nespēlēja,un Kairijam bija jāuzņemas vadība nebija ļoti spožā..Visās iespējamās lietās bija vieni lieli mīnusi.
Ko KP darītu Cle?Hz,tad tur jādomā ko darīt ar TT,jo nevienam citam Noah neatdosi.Tad atkal viņi paliek ar Noah centra pozīcijā.Protams viņi var iesmest KP ugunī,un KP spēlēt pa C.

  +3 [+] [-]

, 2017-08-15 19:18, pirms 7 gadiem
katra kluba mērķis būtu KP! KP neviens nemainīs, jo tad ņujorka to halli notīrītu no zemes virsas

  -1 [+] [-]

, 2017-08-15 19:41, pirms 7 gadiem
Eidriens Vodžnarovskis ir viens pamatīgs feiks. Visas viņa šīs vasaras baumas ir izrādījušās pilnīga tufta. Un tagad turpinās. Kāpēc SC to pārpublicē?

NBA vasaras sezonā no mārketinga viedokļa dzīvo tikai un vienīgi uz šādām baumām, katru dienu cita. Labi ja 2-3% no tām baumām ir balstītas uz kaut ko reālu.

     [+] [-]

, 2017-08-15 20:38, pirms 7 gadiem
KP+Noah+Carmelo uz Irving+Love

tur arī ciparu ziņā visai normāli sanāk - prntscr.com

     [+] [-]

, 2017-08-15 20:47, pirms 7 gadiem
asta rakstīja: KP+Noah+Carmelo uz Irving+Love

tur arī ciparu ziņā visai normāli sanāk - http://prntscr.com/g8uef3
Melo neies uz Cle,ja Lebrons iet prom nākošgad.Neticas,ka viņš vēlas spēlēt kopā ar Rouzu

     [+] [-]

, 2017-08-15 20:50, pirms 7 gadiem
KP Ńujorkai ir tas pats kas Neimārs Barselonai. KP ienes diezgan lielu piki ar T krekliem un visu pārējo ko Ńujorka pārdod, pietam Dolans KP algā maksā samēram pamaz attiecībā pret to ko nopelna.

     [+] [-]

, 2017-08-15 21:06, pirms 7 gadiem
Irvings grib uz Sanantonio. Klīvlenda grib jaunu zvaigzni. Risinājums ir acīmredzams, - garš, ļoti ruds un saukts par lāzeru!

     [+] [-]

, 2017-08-15 21:06, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: KP Ńujorkai ir tas pats kas Neimārs Barselonai. KP ienes diezgan lielu piki ar T krekliem un visu pārējo ko Ńujorka pārdod, pietam Dolans KP algā maksā samēram pamaz attiecībā pret to ko nopelna.
ar t-krekliem? tu ko joko? būtu vismaz vienu no top10 naudas avotiem piemineejis. un kp ir taada alga kuru maksā jebkuram jaunajam nba speeletaajam. tas ir jauniņo līgums kas ilgs vēl šo sezonu, tad KP varēs izvēlēties pats kur un kā spēlēt

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 21:15, pirms 7 gadiem
Vienradzi!! Diezvai nākamgad viņš kaut ko varēs izvēlēties. Palasi ziņas vecīt!!!

     [+] [-]

, 2017-08-15 21:31, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Melo neies uz Cle,ja Lebrons iet prom nākošgad.Neticas,ka viņš vēlas spēlēt kopā ar Rouzu
tur jau visu var sarunāt. Rouzam līgums uz gadu (pēc tam prom), Džeims+Melo+KP paliek vēl uz gadu, jāpiemeklē labs saspelnieks un lieta darīta. Bonusā vēl varētu Wade paķert par minimālo pēc gada.

Konferencē uzvarēt - izi pizi, finālā 50/50.

     [+] [-]

, 2017-08-15 21:32, pirms 7 gadiem
RajonRondo rakstīja: Vienradzi!! Diezvai nākamgad viņš kaut ko varēs izvēlēties. Palasi ziņas vecīt!!!
Tieši tā. NYK tak izmantoja iespēju pagarināt uz vēl vienu sezonu pēc šitās. Bet vispār, ja nemaldos, klubi tā nedara attiecībā pret savām zvaigznēm nākotnē. Parasti jau pēc 3. sezonas dod piķi, lai saprot, ka ar spēlētāju rēķinās.

     [+] [-]

, 2017-08-15 21:34, pirms 7 gadiem
asta rakstīja: KP+Noah+Carmelo uz Irving+Love

tur arī ciparu ziņā visai normāli sanāk - http://prntscr.com/g8uef3
Es domāju, ka NBA menedžeri izmanto tieši to adresi un CLE menedžeris redz, ka tādējādi viņi zaudēs 8 spēles vairāk un tāpēc viņš nekad tādu maiņu netaisītu.

[sarkasms]

     [+] [-]

, 2017-08-15 23:05, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Es domāju, ka NBA menedžeri izmanto tieši to adresi un CLE menedžeris redz, ka tādējādi viņi zaudēs 8 spēles vairāk un tāpēc viņš nekad tādu maiņu netaisītu.

[sarkasms]
šeit jau nav runa par tiem cipariem, bet gan tas, ka šī sistēma aprēķina vai šāds treids ir iespējams vai nē.

Apskaties - espn nba trade machine.

     [+] [-]

, 2017-08-15 23:45, pirms 7 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Pipec, KP dabūtu reāli Finālā uzspēlēt, ja pie Lebrona spelētu.
Cavs organizācījā pašlaik viss brūk un jūk un stipri apšaubu vai nākošgad viņi nokļūs lidz finālam.
Un neticu kad Džeimss Dolans atļautu mainīt KP jo pašlaik tas viņam ienes lielus ienākumus.

     [+] [-]

, 2017-08-15 23:53, pirms 7 gadiem
asta rakstīja: šeit jau nav runa par tiem cipariem, bet gan tas, ka šī sistēma aprēķina vai šāds treids ir iespējams vai nē.

Apskaties - espn nba trade machine.
Nu es tak sapratu.