Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šrēders augustā pametīs "Thunder" nometni ģimenes pieauguma dēļ

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Šrēders augustā pametīs "Thunder" nometni ģimenes pieauguma dēļ
Deniss Šrēders. Foto: AP / Scanpix

Vācijas izlases un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomsitijas "Thunder" spēlētājs Deniss Šrēders ir tuvu tam, lai pamestu NBA burbuli. Iemesls ir pavisam vienkāršs – augustā plānots ģimenes pieaugums.

Šrēders bija godīgs un atklāja, ka nepaliks ar komandu augustā: "Es neatstāšu savu sievu vienu. Mums drīz pasaulē nāks otrs bērns, un Deniss jaunākais (spēlētāja jaunākais dēls) šobrīd ir vien 17 mēnešus vecs. Tāpēc skaidrs ir tas, ka es došos atbalstīt savu ģimeni."

"Šis nav viegls lēmums," Šrēders turpināja, "jo es mīlu savus komandas biedrus, es mīlu basketbolu, bet ģimene vienmēr ir pirmajā vietā. Es centīšos palīdzēt savai komandai, kā vien spēšu, bet kā jau teicu – šobrīd ģimene ir svarīgāka par visu."

Šrēderu ģimenes pieaugums tiek plānots augusta vidū, kad sāksies NBA izslēgšanas turnīra pirmā kārta (pirmās kārtas sākums paredzēts 17. augustā). Vācieša nespēlēšana varētu būt pamatīgs trieciens komandai, jo spēlētājs aizvada ļoti labu sezonu.

Šrēders ir starp spēlētājiem, kas šosezon pretendē uz balvu, kuru pasniedz sezonas labākajam sestajam spēlētājam jeb "Sixth Man of the Year". Šajā sezonā Vācijas izlases spēlētājs "Thunder" labā vidēji guvis 19 punktus un atdevis 4,1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/07/1...

     [+] [-]

, 2020-07-16 09:15, pirms 4 gadiem
Njā, tad jau OKC apstāsies 1. kārtā.