Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" zvaigzne Oladipo šosezon tomēr varētu atgriezties laukumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Pacers" zvaigzne Oladipo šosezon tomēr varētu atgriezties laukumā
Viktors Oladipo. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Indianas "Pacers" spēlētājs Viktors Oladipo ir pievienojies komandai Orlando, kur tiek plānots sezonas turpinājums. Pirms tam spēlētājs izteicās, ka nevēlas spēlēt, jo ir liels risks gūt savainojumu, bet tagad viņš ir apņēmības pilns mēģināt doties laukumā.

"Esmu šeit, lai mēģinātu spēlēt," Oladipo atklāja žurnālistiem. "Neesmu runājis ar līgas vadību par to, vai man tiks samaksāts, ja neiziešu laukumā. Tas nav atkarīgs no manis. Šobrīd galveno uzmanību pievēršu savam ceļgalam."

Šajā sezonā Oladipo aizvadījis vien 13 spēles. Pirms tam spēlētājs guva savainojumu, kas viņam liedza doties laukumā aptuveni gadu. Kad spēlētājiem bija jāveic izvēle par piedalīšanos sezonas turpinājumā, Oladipo izlēma neturpināt sezonu.

Tomēr šobrīd, kad Oladipo jau atrodas NBA burbulī, klīst runas, ka spēlētājs tomēr varētu palīdzēt savai komandai sezonas atlikušajā nogrieznī. Aizsargs šobrīd ar komandu trenējas bez ierobežojumiem, kas liecina par to, ka viņš ir gatavs doties laukumā.

Šosezon 13 nospēlētājās spēlēs Oladipo vidēji guvis 13,8 punktus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Aizvadītajā sezonā, pirms savainojuma gūšanas, spēlētājs atzīmējās ar vidēji 18,8 punktiem, 5,6 atlēkušajām bumbām un 5,2 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/07/1...

     [+] [-]

, 2020-07-16 07:15, pirms 4 gadiem
Nu tad jau tomēr būs pilns sastāvs maniem Pacers.

     [+] [-]

, 2020-07-16 09:13, pirms 4 gadiem
Pilns vai nepilns, bet domāju, ka tadicionāli apstāsies otrajā kārtā.

     [+] [-]

, 2020-07-16 11:57, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Pilns vai nepilns, bet domāju, ka tadicionāli apstāsies otrajā kārtā.
Apstāsies oktobra vidū 😉 reizē ar Mavericks.