Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Doks Riverss: "Lenards ir vesels, bet mums jābūt gudriem"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Doks Riverss: "Lenards ir vesels, bet mums jābūt gudriem"
Kavai Lenards un Doks Riverss. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas "Clippers" gatavojas sezonas turpinājumam. Komandas treneris Doks Riverss atklāja, ka, lai arī pirmajās astoņās regulārā turnīra spēlēs Kavai Lenards tiks novērots, izslēgšanas turnīrā komandas spīdeklim varētu netikt piemēroti spēles laika ierobežojumi.

"Es jūtos labi," intervijā teica Lenards. "Līdz nonākšanai burbulī man bija iespēja kļūt stiprākam un sagatavoties šim brīdim. Vakar aizvadījām pirmo treniņu un esmu sajūsmā." Lenards nav aizvadījis back-to-back spēles kopš 2017. gada.

Uz jautājumu, vai Lenarda spēles laiks tiks ierobežots, komandas galvenais treneris atbildēja: "Kavai ir vesels, bet tas nenozīmē, ka mēs neturpināsim novērot viņa veselības stāvokli. Pirmajās astoņās regulārā turnīra spēles sagatavosim viņu izslēgšanas turnīram. Mums ir jābūt gudriem šajā situācijā, un tas neattiecas tikai uz Kavai, tas attiecas uz visiem spēlētājiem."

"Sezonas turpinājums nebūs tāds, kāds bija regulārais turnīrs līdz pārtraukumam," Lenards komentēja šī brīža situāciju. "Neviens nebija plānojis to, kas notika (Covid-19 izraisītā pandēmija), bet ar to ir jāsadzīvo. Visi ir laimīgi par to, ka šogad tiks kronēti NBA čempioni, un mēs vēlamies būt tie, kurus kronē."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kawhi-leon...