Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Rockets'' aizsargs Gordons: ''Hārdena aizmainīšana ļaus komandai doties pareizajā virzienā''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

''Rockets'' aizsargs Gordons: ''Hārdena aizmainīšana ļaus komandai doties pareizajā virzienā''
Eriks Gordons un Džons Vols. Foto: AP/Scanpix

NBA komandas Hjūstonas ''Rockets'', kuru tagad pārstāv arī latvietis Rodions Kurucs, aizsargs Eriks Gordons izteicies, ka skaļais darījums, kas licis ilggadējai līgas superzvaigznei Džeimsam Hārdenam nokļūt Bruklinas ''Nets'', Teksasas vienībai nāks tikai par labu.

Džeimsa Hārdena kvēlākās vēlmes beidzot ir saklausītas, un Nacionālās basketbola asociācijas superzvaigzne ticis aizmainīts. 31 gadu vecais basketbolists pēc vairākiem konfliktiem un skandāliem nonācis Bruklinas ''Nets'' rindās, kur atkal apvienos spēkus ar kādreizējo komandas biedru Kevinu Durentu. Tas savukārt ļāvis Hjūstonas ''Rockets'' pavērt durvis jaunai ērai, un pašreizējo situāciju komentējis komandas svarīgs rotācijas spēlētājs Erika Gordona personā.

''Tas bija skaidri redzams, ka Džeimss prom doties gribēja jau vasarā un sezonas sākumā. Domāju, ka tas paver iespēju komandai attīstīties un virzīties uz priekšu. Hārdena aizmainīšana ļaus komandai doties pareizajā virzienā. Visi komandā var pilnveidoties un neuztraukties par viņa situāciju,'' uzskata Gordons. Hārdens pēc savas pēdējās spēles ''Rockets'' kreklā diezgan kritiski izteicās par komandas situāciju, uz ko asi reaģēja citi vienības spēlētāji Džons Vols un Demarkuss Kazinss, taču Gordons savos komentāros bija piesardzīgs: ''Es viņu pazīstu, viņš nevēlējās izrādīt necieņu. Viņš tikai vēlējās parādīt to, ka nepieciešamas izmaiņas. Džeimsa vēlmes arī beigu beigās tika piepildītas.''

Tikmēr ''The Athletic'' apskatnieks Kelijs Iko raķešu sakarā ziņo par to, ka vairāki NBA klubi izrāda interesi par uzbrucēju Pīdžeju Takeru. Basketbolista līgums paredz, ka starpsezonā Takers kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, kā arī šosezon viņš saņems nepilnus astoņus miljonus dolāru. Pieredzējušais spēlētājs šosezon gan nav izcēlies ar iespaidīgu statistiku, deviņās spēlēs caurmērā gūstot 5,6 punktus un savācot 4,4 bumbas zem groziem, taču zināms kā komandas melnā darba darītājs un stūra tālmetienu speciālists. Takers šosezon realizējis 52 % izmesto trīspunktu metienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-15 07:33, pirms 3 gadiem
Es vispār skatos un brīnos kā zvaigznes var cūkāties un pret viņām neizvērš nekādas sankcijas.
Tas pats Kairijs. Nu ja nav reāla ataisnojuma nespēlēšanai, tad tur sen vajadzēja smagu naudas sodu likt vai vispār izmest viņu uz vismaz mēnesi no komandas un iesaldēt algu par šo laiku. Bet nē, nekādas sankcijas.
Un arī Hārdens. Tad nu i nafig, es viņu nekur nebūtu mainijis, lai attrādā.
Reāli, NBA mazliet par apsmieklu paliek, ja daži labi var muļļāties un pārējie tik pakalpo viņu iegribām.