Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: Par Biedriņu interese no citiem NBA klubiem

Apskatnieks: Par Biedriņu interese no citiem NBA klubiem
Andris Biedriņš
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" centrs Andris Biedriņš ir starp tiem savas komandas spēlētājiem, par kuriem citi klubi varētu izrādīt vislielāko interesi starpsezonā.

"Warriors" aprakstošā laikraksta "Mercury News" žurnālists Tims Kavakami savā jaunākajā blogā apskatījis tos spēlētājus, kuru vārdi tiek visbiežāk minēti iespējamo darījumu sakarā. Starp pieprasītākajiem "Warriors" spēlētājiem ir atrodams arī Andra Biedriņa vārds. Protams, vēl nav zināms, kas notiks ar pašu "Warriors" klubu, jo tas nonācis pārdošanā un līdz ar jaunā īpašnieka ienākšanu varētu notikt izmaņas menedžmentā, kas ietekmētu arī lēmumu pieņemšanu sastāva veidošanā.

Aģentu un citu klubu darboņu vidū starp "Warriors" iekārojamākajiem spēlētājiem ir ne tikai Biedriņš, bet arī Brendans Raits, Monta Eliss, Entonijs Rendolfs un Sīdžejs Vatsons. Atgriežoties pie Biedriņa, tad līgumā viņam vēl palikuši četri gadi par garantētiem 36 miljoniem ASV dolāru. Iespējams nopelnīt arī lielus bonusus, taču pirmajos divos gados Latvijas basketbolistam tas nav izdevies.

"Kad vesels, viņš ir ļoti produktīvs centrs. Komandas zin, ka viņš smagi strādā un viņam nav vajadzīgas daudz izspēles uz sevi. Tāpat arī citas komandas tic, ka "Warriors" mēģinās aizmainīt Biedriņu vai arī pats basketbolists grib maiņu," rakstījis Kavakami. Ieinteresētas varētu būt labas komandas ar brīviem naudas līdzekļiem, kam ir vajadzība pēc centra. Viena no tādām esot Oklahomsitija. Pagājušajā gadā Biedriņš patika Fīniksas "Suns" klubam un interese varētu atjaunoties, ja netiks noturēts Amāre Stadamairs, uzskata Kavakami.

Iespējamo Biedriņa pārcelšanos varētu kavēt problēmas ar savainojumiem, bet neiepriecinošā statistika no soda metiena līnijas pat neesot tik nozīmīga, ņemot vērā "Warriors" neizdevušos sezonu kopumā. "Vai viņš grib doties prom? Iespējams, kaut arī Biedriņam patīk "Bay Area" apkārtne. Vienkārši pēdējās divās sezonās nav gājis tik labi. Jauns īpašnieks, treneris un ģenerālmenedžeris varētu mainīt atmosfēru, bet pirms tam "Warriors" varētu izskatīt iespēju veikt darījumu, lai atbrīvotos no viņa līguma," tā kaliforniešu žurnālists.

Jāatceras gan, ka dažādas baumas un spekulācijas ir NBA sastāvdaļa, ar ko spēlētājiem jāprot sadzīvot. Daudzus tas tikai motivē un interese no citām komandām tikai ceļ pašapziņu - vairāki spēlētāji ir norādījuši, ka ir patīkami dzirdēt par citas komandas vēlmi iegūt tieši tevi. To, vai Andris Biedriņš tik tiešām mainīs komandu, redzēsim jau tuvāko mēnešu laikā.

Goldensteitas "Warriors" šonakt aizvadīs savu sezonas pēdējo mājas spēli, kad uzņems Jūtas "Jazz". Spēles sākums pulksten 5:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
mercurynews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-13 23:04, pirms 14 gadiem
finiksaa jau ar principaa ir taads pats basketbols kaa GSW, biedrins tik vareetu kjert reboundus un dot nesham taalaak, vismaz speletu un pat play-off

 +17 [+] [-]

, 2010-04-13 23:05, pirms 14 gadiem
Uzskatu ka Oklahoma un Fīniksa butu tiešam vispiemerotākās komandas Andrim
Fīniksa ātra komanda kurā noteikti Andris iederas, Oklahoma ļoti jauna komanda kurā spele speletaji kuriem nav žel atdot piespēli, ļoti perspektiva komanda jau šosezon.
Vesels Biedriņs ir labs Biedriņs un tam ir jātic un tā noteikti ir.
Veseļojies Andri lai ātrak būtu uz kājām

  +7 [+] [-]

, 2010-04-13 23:06, pirms 14 gadiem
Oklahoma nebūtu slikts variants priekš Biedra, komanda es uzskatu ir spēcīga un būs Vēl spēcīgāka pēc kāda laika

     [+] [-]

, 2010-04-13 23:07, pirms 14 gadiem
trakais v.4 rakstīja: lūdzu mainiet Biedru prom,tikai ne GSW
Pārsteidza fakts,ka klubus neuztrauc Biedra sodu %
ja klubs tiks pardots un visa vadiba mainita tad nev nekas preti kad paliek GSW, bet ja nekas nemainiisies tad, jo aatraak prom, jo labaak

  +2 [+] [-]

, 2010-04-13 23:09, pirms 14 gadiem
Oklahoma super variants. Tā ir nākamā Lakers, ja nenočakarēsies un veiks labas maiņas priekš C un PF
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-13 23:43, pirms 14 gadiem
Galvenais,ka tikt prom..

  -1 [+] [-]

, 2010-04-13 23:54, pirms 14 gadiem
ātrāk beidzot prom no tās bedres GSW

  -2 [+] [-]

, 2010-04-14 01:06, pirms 14 gadiem
Juuta buutu vis piemerotaka, 1kart Biedrs tiks prom no Nelija un 2kart vins tiks pie laba trenera un ideaala saspeles vaditaja!

     [+] [-]

, 2010-04-14 01:12, pirms 14 gadiem
trakais v.4 rakstīja: lūdzu mainiet Biedru prom,tikai ne GSW
Pārsteidza fakts,ka klubus neuztrauc Biedra sodu %
domāju % neuztrauc dēļ : citēju"..viņam nav vajadzīgas daudz izspēles uz sevi..." ar to domāju - spēlētājs kuram netiek uzticēts pabeigt uzbrukumus var mest ar švaku procentu...
a veselība svarīga jo paši saprotat reti kura komanda atļausies turēt divus centrus ar AB līdzīgu atalgojumu - tātad ja tev maksā kāpostu tad arī tiek paredzētas ~80spēles sezonā..

     [+] [-]

, 2010-04-14 01:14, pirms 14 gadiem
ps. ganjau Finiksa noturēs tāka... labākajā gadījumā Oklahomsitija..

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 01:21, pirms 14 gadiem
Thunder būtu labs variants. Man šķiet, ka Andrim vajag kādas pārmaiņas, lai viņš atkal varētu "atvērties pa īstam". Un Thunder varētu viņam dot šādu iespēju.
Jebkurā gadījumā - lai uz kurieni vai kā, bet tikai Andrim labākais variants! GSW palikšana neko dižu nesola. Varbūt kļūdos, bet šobrīd tā domāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-14 08:41, pirms 14 gadiem
Thunder ir diezgan neiespējama izvēle, jo Thunder ir ļoti daudz jaunu un ļoti talantīgu jaunu spēlētāju , kuriem drīz beigsies līgumi ...

     [+] [-]

, 2010-04-14 09:56, pirms 14 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Oklahoma super variants. Tā ir nākamā Lakers, ja nenočakarēsies un veiks labas maiņas priekš C un PF
Thunder pietruukst tikai centrs un kaads no beņķa, kas naak! Westbrooks,Durnats,Greens,Hardens, Sefeloha tie ir diezgan labi speleetaaji, bet vajag gan centraa gan labaakus rezervistus!

     [+] [-]

, 2010-04-14 10:10, pirms 14 gadiem
Man liekas tās atkal ir baumas, bet ja arī viņu kaut kur aizmainītu Andris nekad netiktu laukumā izšķirošajos mirkļos, jo pret viņu taisīt sodus ir ļoti attaisnojami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-14 12:24, pirms 14 gadiem
Vēl jau ir tas ko grib pats Andris. Vasarā nopietni strādāt pilnveidojot sevi vai jautri pavadīt laiku.

     [+] [-]

, 2010-04-14 12:43, pirms 14 gadiem
nekas nenāks pats no sevis. Andrim šovasar ir jāapliecina, ka viņam ir galva un ka viņš vēl grib spēlēt normālā līmenī basīti. Pareizs A.B. būs vajadzīgs jebkurā komandā, bet tāds kā šajā sezonā - nav vajadzīgs pat Nelsonam.

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:11, pirms 14 gadiem
Lūk, varbūt esporta rakstnieki kaut ko nogulējuši, krepsinis.net raksta, ka vasarā Nelsons Biedriņam likšot pastiprināti trenēties soda metienos... no kurienes viņiem tāda info (lai gan visi to tāpat zinājām ka tā būs). Varbūt ir vērts šo info ielikt arī šeit.
krepsinis.net: D.Nelsonas mokys A.Bedrinį mesti baudų metimus...

     [+] [-]

, 2010-04-14 23:11, pirms 14 gadiem
oklahama buutu vnk ideaals variants!!! ja andris atguutu formu, speeciigas buutu visas liinijas un iztekts uzbrukuma liideris - durants! kas varbuut ljautu pat kaadu sezonu paciiniities par titulu!