Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tibodo noraida runas par pāreju uz "Knicks"

Andrejs Siliņš

Tibodo noraida runas par pāreju uz "Knicks"
Toms Tibodo
Foto:AFP/Scanpix

Čikāgas "Bulls" galvenais treneris Toms Tibodo noliedzis baumas par to, ka jau vienojies par cita Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" komandas vadīšanu no nākamās sezonas, norādot, ka ir laimīgs Čikāgā, kur izveidota kaujasspējīga komanda.

55 gadus vecais Toms Tibodo par "Bulls" treneri strādā kopš 2010. gada un šis ir pirmais NBA galvenā trenera darbs Tibodo karjerā. Pēdējā laikā, pēc Derika Rouza iziešanas no ierindas, Luola Denga aizmainīšanas un Endrjū Bainama nepaturēšanas sastāvā, sākušās runas par "Bulls" iespējamo vēlmi norakstīt šo sezonu, lai vasarā, sākot ar draftu, būvētu jaunu komandas modeli.

Lai gan "Bulls" šobrīd uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas un naktī uz otrdienu pret Vašingtonas "Wizards" ir labas izredzes turpināt panākumu sēriju, izskanējušas baumas par trenera Tibodo došanos projām. Tā kā Tibodo pārstāv "CAA Sports" aģentūra, tad Ņujorkas žurnālisti ("New York Daily News") saoduši Tibodo pievienošanos šosezon nīkuļojošajai "Knicks". Informācijai: "Knicks" sadarbojas tikai ar "CAA Sports" aģentūras pārstāvētajiem spēlētājiem un treneriem.

Tibodo, kurš Ņujorkā jau strādājis no 1996. līdz 2003. gadam kā asistents, netieši nosaucis šādas runas par muļķībām: "Beidziet. Tas viss ir smieklīgi. Tā tiešām ir. Vispirms mani aizmainīja. Mani tiešām neinteresē šādas lietas. Jau esmu teicis iepriekš: mīlu šo komandu, man patīk puiši, kas tajā ir, un cīņasgars. Tas ir viss, par ko domāju."

Tas, ka "Bulls" diezgan pamatīgi mainīs komandas izskatu, ir daudz ticamāk nekā aizsardzības speciālista Tibodo aiziešana. "Sports Illustrated" vēsta, ka starp vairākiem citiem iespējamajiem prom-gājējiem ir arī franču centrs Žoakims Noā. Pastāvot liela iespēja, ka pagājušās sezonas Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Noā varētu tikt aizmainīts līdz maiņas darījumu termiņa beigām. Ieinteresēta Noā pakalpojumos esot Fīniksas "Suns" komanda, kas pretī varētu dot "Bulls" gribēto, proti, jaunos talantus un arī drafta izvēles tiesības.

"Bulls" šobrīd atrodas piektajā pozīcijā Austrumu konferencē ar 17 uzvarām 35 spēlēs. Tikmēr "Knicks" ar 14 uzvarām un 22 zaudējumiem ieņem desmito vietu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-14 03:11, pirms 10 gadiem
Nu, ja viņi dabū pikus pret Noā, tad tie varētu būt augsti piki, jo nedomāju, ka PHX tiks PO bez Bledso.