Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" plāno sezonu pabeigt ar Francijas centru Noā sastāvā

Rolands Eliņš

"Clippers" plāno sezonu pabeigt ar Francijas centru Noā sastāvā
Žoakims Noā. Foto: AFP/Scanpix

Francijas spēlētājs Žoakims Noā NBA sezonu grasās pavadīt Losandželosas „Clippers” sastāvā, klubam izmantojot iespēju paplašināt pieejamo spēlētāju loku. Noā arī piesauca iespēju, ka līdz ar to varētu beigt karjeru.

Žoakims Noā pievienojās „Clippers” ar desmit dienu līgumu tieši pirms koronavīrusa pandēmijas sākuma un NBA sezonas pārtraukšanas. Attiecīgi šobrīd viņš nav „Clippers” sastāvā, taču Noā gatavojas NBA sezonas beigas tik un tā pavadīt kopā ar „Clippers”. Jaunie NBA noteikumi arī paredz, ka klubiem būs iespēja savu pieteikumu paplašināt no 15 līdz 17 spēlētājiem.

Intervijā ar „The Athletic” Noā norādīja, ka nespēj sagaidīt brīdi, kad varēs atgriezties laukumā un varbūt noslēgt savu karjeru: „Mana pievienošanās „Clippers” bija, lai varētu spēlēt un varbūt pabeigt karjeru komandā, ar kuru man ir vienādi mērķi. Es uz to skatos, kā uz atrašanos komandā ar uzvarētāju psiholoģiju, un šī komanda cenšas izcīnīt čempionu titulu. Neko vairāk nevaru prasīt, tāpēc, lai vai kāda būs mana loma laukumā, esmu pateicīgs. Nevajag salīdzināt ar sevi iepriekšējos gados, zinu tikai to, ka šobrīd esmu tik gatavs, cik vien iespējams.”

Noā apzinās, ka viņš „Clippers” sastāvā pie liela spēles laika netiks un droši vien tiks izmantots kā tāls rezervists, taču viņš ir ar mieru uzņemties komandas veterāna lomu un strādāt ar jaunajiem spēlētājiem, īpaši šajā ziņā izceļot 23 gadus veco horvātu centru Ivicu Zubacu.

35 gadus vecais Noā NBA spēlē kopš 2007. gada, taču šosezon NBA mačā vēl nav piedalījies. Viņš savulaik bija Kristapa Porziņģa komandas biedrs „Knicks” sastāvā, kā arī spēlējis „Bulls” un „Grizzlies” komandās. Čikāgā viņš divreiz tika atzīts par NBA sezonas labāko aizsardzības spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1844238/202...

     [+] [-]

, 2020-06-12 16:43, pirms 4 gadiem
Jā, jā, lai apmāca Zubu, kā jāizklaidējās lielpilsētā. NY jau iekarota - tagad laiks LA. Par to ka šādi spēlētāji tiks komandās iekšā dēļ jaunajiem noteikumiem, jau ziņoju. Jāskatās, kur tiks Bugijs, JR, Šamperts un varbūt kāds no Ķīnas atbrauks. Visas iespējas Motiejunam.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-12 19:16, pirms 4 gadiem
kur no J ir dabūts Ž?KUR? tas jau ir next level! Nezinu man sanāk Joakims,kandrīz tāpat kā eng rakstās...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-12 20:07, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: kur no J ir dabūts Ž?KUR? tas jau ir next level! Nezinu man sanāk Joakims,kandrīz tāpat kā eng rakstās...
zinot šitos degunus, uzrakstītu pat Žoa Noā, lai tik kādu lieku komentāru dabūtu.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-12 22:22, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: kur no J ir dabūts Ž?KUR? tas jau ir next level! Nezinu man sanāk Joakims,kandrīz tāpat kā eng rakstās...
Viņš ir no Francijas un viņa vārds izrunājas kā "Žoakim", tu taču neizrunāsi Jean-Claude, kā Jans Klauds, bet kā Žanklod.

     [+] [-]

, 2020-06-12 22:35, pirms 4 gadiem
Jāklis uz haļavu gredzenu var dabūt arī..

     [+] [-]

, 2020-08-21 11:15, pirms 4 gadiem
"...taču šosezon NBA mačā vēl nav piedalījies..." Autor tiešām? Esmu laikam citas spēles skatījies..