Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA noraida "Rockets" protestu par Hārdenam neieskaitīto danku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NBA noraida "Rockets" protestu par Hārdenam neieskaitīto danku
Džeimss Hārdens. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija pieņēmusi lēmumu noraidīt Hjūstonas "Rockets" iesniegto protestu par piedzīvoto zaudējumu pret Sanantonio "Spurs". Tiesneši Džeimsam Hārdenam neieskaitīja divus punktus, palaižot garām viņa danku.

"Rockets" pagājušajā nedēļā aizvadītajā spēlē piedzīvoja zaudējumu otrajā pagarinājumā ar 133:135. Nepilnas astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām Hjūstonas līderis Hārdens izrāvās pret grozu un iedankoja, tomēr viņam divi punkti netika ieskaitīti. Bumba, lidojot cauri tīkliņam, ieķērās, tad uzlidoja virs stīpas, atsitās pret to un aizlidoja mērķim garām.

Tiesneši palaida garām faktu, ka bumba jau pabija cauri groza stīpai, tāpēc gūtos punktus neieskaitīja. "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni vēlējās izmantot pirms sezonas ieviesto jauninājumu, kas treneriem ļauj reizi spēlē pieprasīt atkārtojuma skatīšanos, tomēr viņa vēlme tika noraidīta. Tobrīd "Rockets" būtu ieguvusi 104:89 pārsvaru.

Iesniedzot protestu, "Rockets" cerēja uz pārspēles aizvadīšanu, tomēr D'Antoni pēc protesta noraidīšanas atzina, ka nav pārāk vīlies, jo tāpat neviens īsti nav ticējis, ka protests tiks apmierināts. Hjūstonas arguments bija, ka nepareizi pielietoti spēles noteikumi un uz tablo bijis nepareizs rezultāts, tādējādi tā nav bijusi parasta tiesnešu kļūda.

NBA komisārs Adams Silvers atzina "Rockets" argumentus par pareiziem, taču atzīmēja, ka komandai bijis gana daudz laika, lai pēc tam situāciju labotu – gandrīz astoņas minūtes pamatlaikā, plus divi pagarinājumi. Vienlaikus tika paziņots, ka trīs tiesneši, kuri apkalpoja spēli, sodīti par to, ka neļāva D'Antoni pieprasīt atkārtojumu.

"Rockets" ar 15 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -2 [+] [-]

, 2019-12-10 17:58, pirms 4 gadiem
Un Tu nevarēji pie raksta pielikt video, lai saprastu kādu danku tad neieskaita?

  +2 [+] [-]

, 2019-12-10 18:14, pirms 4 gadiem
nayt rakstīja: Un Tu nevarēji pie raksta pielikt video, lai saprastu kādu danku tad neieskaita?
viņš jau tā pusstundu ar google translate cīnījās, kur nu vel ies video meklēt.
https://www.youtube.com/watch?v=zlA...

     [+] [-]

, 2019-12-10 18:15, pirms 4 gadiem
Silvera argumenti smieklīgi un tādi vārdi tiek lietoti NBA..
Tas nav arguments nekādā nopietnā tekstā - kļūdījās tiesneši,taču jums bija laiks, lai situāciju labotu. .

  +1 [+] [-]

, 2019-12-10 18:29, pirms 4 gadiem
nayt rakstīja: Un Tu nevarēji pie raksta pielikt video, lai saprastu kādu danku tad neieskaita?
Un tu, protams, nevarēji atrast par ko ir runa vai ne?

  +1 [+] [-]

, 2019-12-10 20:11, pirms 4 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Un tu, protams, nevarēji atrast par ko ir runa vai ne?
Šoreiz jau nav runa par to, vai var atrast vai nevar, protams, ka var, bet mani arī piem. kaitina situācija, kad lasot NBA dienas spēļu aprakstu, man atsevišķā lapā jāmeklē standings, nav grūti, bet kaitinoši, paldies!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-11 00:36, pirms 4 gadiem
Iespējams kad NBA uzrakstīja maksimāli formalitātu atbildi Rocketiem-lai neveidotu liekus incidentus, bet manuprāt NBA vadība pārcentās. Es saprotu kad Silvers atstāja aiz iekavām: tiesneši ir cilvēki un kļūdas gadās-samierinaties ar to. Bet pateikt :"..nekas traks nenotika, jums tak bija vēl pus spēle priekšā..'' ir tas pats kas, ja tiesneši aizietu ''uzpīpēt'' uz 2minūtēm kādā no spēles epizodēm , a kas? 2min no 48 arī nav daudz.

     [+] [-]

, 2019-12-12 20:25, pirms 4 gadiem
Beidzat smieties! Vēl bija palikušas 7(!!!) minūtes ko spēlēt! Viss bija pašu rokās un nekādi nevar teikt, ka šī viena epizode izšķīra spēles likteni! Varbūt, ja to grozu ieskaitītu, tad Rockets pakāstu jau pamatlaikā! Kko pārspēlēt, tas bija pilnīgs absurds! Saprastu, ja tā būtu pēdējā minūte, kā tas esot noticis 2008. gadā. Bet te vēl 7 minūtes! Tur vēl viskautkas varēja notikt!

Pareizi Silvers saka - kļūdas gadās tiesnešiem, un tā ir spēles sastāvdaļa! Samierinaties ar to! Ko tad teikt lietuviešiem par Gobēra "nosmēlienu no stīpas" pasaules kausā?

     [+] [-]

, 2019-12-12 20:27, pirms 4 gadiem
Interesanti kāds pamatojums neļaut pieprasīt atkārtojumu?