Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" pievienojas arī veterāns Bīzlijs un G līgas simboliskās izlases spēlētājs

Rolands Eliņš

"Nets" pievienojas arī veterāns Bīzlijs un G līgas simboliskās izlases spēlētājs
Maikls Bīzlijs. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

NBA komanda Bruklinas „Nets” uz sezonas izskaņu savu sastāvu papildinājusi ar Maiklu Bīzliju un Donteju Holu.

Rodiona Kuruca pārstāvētā „Nets” pirms NBA sezonas atsākšanās bija palikusi ar vairākiem robiem sastāvā, it īpaši garajā galā, jo vairākiem spēlētājiem ir savainojumi, bet vēl citi nevarēs piedalīties sezonas turpinājumā koronavīrusa pandēmijas dēļ. Vakar komandai pievienojās veterāns Džamals Krofords, bet šonakt tiek vēstīts par vēl diviem papildinājumiem.

Oficiāli noslēgts līgums ar pieredzējušo uzbrucēju Maiklu Bīzliju. Viņš NBA nav spēlējis kopš 2019. gada sākuma, kad tika no „Lakers” aizmainīts uz „Clippers” un atlaists. Viņš pēc tam spēlēja Ķīnas basketbola līgā.

Bīzlijs, 2008. gada drafta otrais numurs, NBA nospēlējis vairāk nekā 600 spēles. Vidēji mačā viņš guvis 12.4 punktus un savācis 4.7 atlēkušās bumbas, taču savu labāko sezonu aizvadīja pirms desmit gadiem – Minesotas rindās viņš toreiz iemeta 19.2 punktus vidēji spēlē. Bīzlijam Bruklina ir astotā NBA komanda, neskaitot „Clippers”, kuras rindās viņš laukumā tā arī neizgāja.

Bīzlijam ir aktīva piecu spēļu diskvalifikācija par NBA antidopinga programmas noteikumu pārkāpšanu, kas nozīmē, ka no „Nets” regulārās sezonas atlikušajām astoņām spēlēm viņš varēs piedalīties tikai trijās. Bīzlijs ir labi pazīstams ar Bruklinas komandas zvaigzni Kevinu Durentu, taču kluba ģenerālmenedžeris Šons Markss preses konferencē noliedza, ka Bīzlija nolīgšanā Durentam būtu bijusi īpaša ietekme.

Bīzlijs jau sācis līgas noteikto karantīnu – pirms pievienošanās komandai viņam būs jātiek pie sešiem negatīviem Covid-19 testiem sešās dienās.

Komandai pievienosies arī 22 gadus vecais spēka uzbrucējs Dontejs Hols, kurš NBA pagaidām aizvadījis tikai spēles, pārstāvot Detroitu. Hols šosezon ar panākumiem spēlēja Attīstības līgā, kur tika iekļauts sezonas otrajā simboliskajā pieciniekā, sezonas aizsardzības izlasē un debitantu izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-10 09:17, pirms 4 gadiem
Nu īstenība vienalga ko ņemt, kādam jau rezervē arī jānospēlē tās 8 spēles. Vienīgais šie abi ir uzbrucēji. Kas būs 2. centrs? Alens taču naspēlēs 48 min. Kāpēc to Nigērieti neparakstīja?

     [+] [-]

, 2020-07-10 11:25, pirms 4 gadiem
he he, Durantam nav ietekme.. kā tad! Tad kāpēc jāņem čali, kurš pat pusi no atlikušajām spēlēm nevarēs palīdzēt?

     [+] [-]

, 2020-07-10 12:40, pirms 4 gadiem
Tāds cirks vien te būs, bet TV ēters būs aizpildīts un $ iekasēti.

     [+] [-]

, 2020-07-11 00:26, pirms 4 gadiem
Orlando loti daudz pensionaru un slikto zenu speles basi.