Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

G līgas jauno talantu komandu trenēs titulētais Braiens Šo

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

G līgas jauno talantu komandu trenēs titulētais Braiens Šo
Braiens Šo. Foto: Scanpix/USA Today sports

Braiens Šo, kurš piecas reizes kronēts par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu, iecelts par Attīstības līgas nesen izveidotās komandas treneri. Viņš trenēs komandu, kurā spēlēs jaunie spēlētāji, kuri nevēlas doties studēt, bet uzreiz uzsākt profesionālā basketbola gaitas.

Jaunais komandas treneris savā karjerā kā spēlētājs pārstāvējis dažādas komandas. Karjeru viņš noslēdza Losandželosas "Lakers" komandā, tajā spēlējot no 1999. līdz 2003. gadam. 54 gadus vecajam amerikānim ir 15 gadu pieredze kā trenerim. No 2013. līdz 2015. gadam viņš bija Denveras "Nuggets" galvenais treneris. Trīs reizes ieguvis NBA čempiontitulu kā spēlētājs, bet divas - būdams trenera asistenta godā.

Šī komanda debitēs G līgā 2020./2021. gada sezonā. Šobrīd ir zināms, ka komandu pārstāvēs viens no favorītiem uz 2021. gada NBA drafta pirmo drafta numuru - Džeilens Grīns. Tāpat komandu pārstāvēs tādi jaunie talanti kā Aizeja Tods, Daišens Niks un Kaijs Soto.

"Esmu priecīgs, ka man ir dota iespēja vadīt šo komandu," teica Šo. "Šī būs pavisam cita pieredze manā karjerā, bet esmu gatavs sniegt savu artavu topošo NBA zvaigžņu attīstībā."

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/article/2020/06...