Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nedēļas labākie spēlētāji NBA - Durents un "Celtics" centrs Salindžers

Rolands Eliņš

Nedēļas labākie spēlētāji NBA - Durents un "Celtics" centrs Salindžers
Džareds Salindžers
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācija par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencē atzinusi Kevinu Durentu no „Thunder” un Džaredu Salindžeru no „Celtics”.

Kevina Durenta atrašanās nedēļas labākā spēlētāja godā vairs nav nekāds pārsteigums, jo pēdējā mēneša laikā viņš šādu titulu ieguvis trīs reizes. Aizvadītajā nedēļā viņš palīdzēja „Thunder” izcīnīt trīs uzvaras četros mačos, turklāt viņa vidējie statistika rādītāji sasniedza teju triple-double līmeni, proti, vidēji mačā 31 punkts, deviņas rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas.

Īpaši simboliska bija svētdienas spēle pret „Knicks”, kurā Durents cīņā ar vienu no līgas elites uzbrucējiem Karmelo Entoniju sameta 41 punktu, pie reizes lieliski nospēlējot aizsardzībā. Viņa „Thunder” ir ērti iekārtojusies Rietumu konferences galvgalī, turklāt joprojām spēlē bez savainotā Rasela Vestbruka.

Austrumu konferencē labākā spēlētāja nosaukums piešķirts Džaredam Salindžeram, kurš šādu atzinību saņēmis pirmo reizi dzīvē. Otro gadu NBA aizvadošais Salindžers kļuvis par „Celtics” vadošo spēlētāju, kurš pagājušās nedēļas trīs spēlēs guva vidēji 20,3 punktus, savāca 12,3 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,67 metienus.

Salindžera sniegums palīdzēja Bostonai izcīnīt uzvaras pār „Kings” un „76ers”, tiesa, „Celtics” no play-off zonas atpaliek par četru uzvaru tiesu un šobrīd ieņem 12. vietu Austrumos ar 18 uzvarām 54 spēlēs. Salindžers sezonā kopumā vidēji mačā guvis 13,4 punktus un savācis 8,2 atlēkušās bumbas.

Nedēļas labākā spēlētāja titulam Austrumos vēl pretendēja arī Meisons Plamlī („Nets”), Els Džefersons („Bobcats”), Brendons Dženingss, Džošs Smits (abi „Pistons”), Viktors Oladipo („Magic”) un Deivids Vests no konferences līderes „Pacers”, savukārt Rietumos Durentam pretestību centās izrādīt Bleiks Grifins un Deandrē Džordans no „Clippers”, „Rockets” centrs Dvaits Hovards un „Spurs” spēlētājs Petijs Milss.

Izmantotie resursi:
Sullinger, Durant named Players of the Week |...

  -1 [+] [-]

, 2014-02-10 21:54, pirms 10 gadiem
Prieks par Sulliju un ,protams, arii Rondo!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-10 22:20, pirms 10 gadiem
Salindžers nedaudz pat pārsteidza,malacis.