Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beverlijs un Džordžs atriebjas Lilardam jeb NBA zvaigznes apmainās laipnībām

Agris Suveizda

Beverlijs un Džordžs atriebjas Lilardam jeb NBA zvaigznes apmainās laipnībām
Deimiens Lilards. Foto: AFP/Scanpix

Portlendas "Trail Blazers", kas cīnās par iekļūšanu Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs, piedzīvoja sāpīgu zaudējumu, nespējot izcīnīt svarīgu uzvaru pret Rietumu konferences vicelīderi Losandželosas "Clippers" (117:122), kas spēlēja bez Kavai Lenarda, Montrezla Herela un Patrika Beverlija un lielāko daļu pēdējās ceturtdaļas atpūtināja arī Polu Džordžu. Pēdējā minūtē izšķirošas kļūdas pieļāva "Trail Blazers" līderis Deimiens Lilards, kurš pie mīnus viens netrāpīja abus soda metienus.

Lilarda kļūdas no soda metienu līnijas ar izsaucieniem, parodējot un izsmejot Lilardu, pavadīja Beverlijs, kurš spēli vēroja no rezervistu soliņa, un gan Beverlijs, gan Džordžs māja atvadas Lilardam, tādējādi atgādinot Deimiena iepriekšējā gada rīcību, kad viņš demonstratīvi pamāja Raselam Vestbrukam, Džordža bijušo komandu Oklahomsitijas "Thunder" izslēdzot no "play-off". Pēc spēles preses konferencē gan Lilards, gan Džordžs komentēja šo atvadu žestu, bet viss vēl turpinājās arī sociālajos tīklos – Beverlijs novēlēja Lilardam pēc trim spēlēm doties atvaļinājumā uz Kankūnu, Meksikā, Džordžs piebilda, ka šosezon mājās dosies Lilards, bet Portlendas līderis atrauca, lai Džordžs turpina mainīt komandas, kā to jau izdarīja ar Indianas "Pacers" un "Thunder".

"Dzordžs māja ar roku, jo arī viņš bija pārsteigts par to, ka aizmetu garām soda metienus, jo viņš to pašu žestu bija piedzīvojis jau pagājušajā gadā," vēl pirms sociālo tīklu ierakstiem teica Lilards. "Beverlija uzvedību neredzēju, taču par to dzirdēju – kad aizmetu garām pirmo, dzirdēju, ka viņi bļāva. Manuprāt, tas tikai parāda to, cik daudz viņi no manis sagaida un ka viņi zina, ko es spēju. Un viņš [Beverlijs] to redzēja pirmais, jo viņš bija Hjūstonā, kad es aizvadīju savu otro sezonu NBA [Portlenda tajā sezonā izslēdza Hjūstonu pirmajā kārtā]. Tā ka esmu drošs, ka viņš to lieliski atceras, tādēļ arī šādi reaģēja. Beverliju jau agrāk esmu aizsūtījis mājās, bet Džordžu mājās aizsūtīju pirms gada. Viņi to atceras. Tādēļ uzskatu to par cieņas izrādīšanu, tas parāda, ka svarīgos brīžos biežāk trāpu nekā netrāpu. Mani tas neaizskar. Tas vienīgi parāda, cik sāpīgi viņiem bija pārdzīvot tās situācijas, kuras agrāk viņiem sagādāju." Pols Džordžs: "Tā ir tikai sāncensība. Tā ir spēles daļa. Tik vienkārši…Daži var spēlēt runājot, daži ne."




Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2020-08-09 16:03, pirms 4 gadiem
Džungļu cilvēki

  +2 [+] [-]

, 2020-08-09 17:40, pirms 4 gadiem
Beverlijs riktīgs mērkaķis. Tādam jau nu točna nebūtu žēl pamest banānu.

     [+] [-]

, 2020-08-09 18:23, pirms 4 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Džungļu cilvēki
Tu domā viņi dzīvo džungļos?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-09 19:00, pirms 4 gadiem
Slēpts komentārs: x2 rakstīja: Tu domā viņi dzīvo džungļos?
Viņi ceņšās adaptēties dzīvei pilsētās,bet brīžiem daudziem nesanāk!
Redzēju video, kurā melnā sieviete metro vilcienā savam melnajam draugam rakņājās pa galvu gluši kā šajā video!! Tas liek aizdomāties!
https://www.youtube.com/watch?v=xte...

     [+] [-]

, 2020-08-09 23:41, pirms 4 gadiem
trupac rakstīja: Beverlijs riktīgs mērkaķis. Tādam jau nu točna nebūtu žēl pamest banānu.
Kas tev par problemam dzīve,ka var tādu sudu rakstīt?

     [+] [-]

, 2020-08-09 23:46, pirms 4 gadiem
Ja man būtu paziņa Beverlijs, ģorganijs un uz nerviem krītošs tad es ātri vien domāju viņu izslēgtu! Pretīgs purns!