Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Kapčaku

Rolands Eliņš

"Lakers" pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Kapčaku
Mičs Kapčaks savulaik uz "Lakers" atveda Dvaitu Hovardu, kas uzsāka komandas pagrimumu
Foto:AP/Scanpix

NBA klubs Losandželosas „Lakers” paziņojis par jauna līguma noslēgšana ar ģenerālmenedžeri Miču Kapčaku, kurš šo amatu ieņem kopš 2000. gada.

„Lakers” apstiprināja, ka Kapčaks vadīs komandu arī turpmāk, tiesa, līguma detaļas un ilgums netiek izpausts. Kā ziņo ESPN, tad tas ir uz vairākām sezonām. Arī Kapčaka pašreizējā līguma nianses publiskotas netika, taču viņam vēl bija garantēta viena sezonas darba.

Mičs Kapčaks komandai palīdzēja iegūt četrus čempiona titulus kopš pārņēma amata pildīšanu no leģendārā Džerija Vesta. Kapčaks „Lakers” organizāciju pārstāv jau kopš 1986. gada, kad beidza savu spēlētāja karjeru.

Noslēgtais līgums apliecina kluba īpašnieku uzticību Kapčakam, jo tas noslēgts brīdī, kad „Lakers” nokritusi teju viszemākajā punktā. Šobrīd tā ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un aizavdītajā naktī ielaida 145 punktus pret Hjūstonas „Rockets”. Kapčaku sagaida milzīgs izaicinājums nākamās sezonas sastāva noformēšanā, jo šobrīd garantēti līgumi ar komandu ir tikai Kobem Braientam, Robertam Sakrem un Stīvam Nešam, turklāt Braienta milzīgais līgums (23,5 miljoni) būtiski samazina komandas elastību jaunu spēlētāju piesaistē.

Izmantotie resursi:
Los Angeles Lakers renew GM Mitch Kupchak's...

  +3 [+] [-]

, 2014-04-09 12:14, pirms 10 gadiem
..noslēgšana ar ģenerālmenedžeri Muči Kapčaku.

MUČI... TIEŠĀM? Saprotu, ka burti tuvu viens otram un tekstā vienkārši sajukuši vietām, bet pārlasiet taču savus rakstus pirms publicēšanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-09 17:38, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Leidz ar tū Lakers aizīs vāļ dziļokā dzelmī, naticu ka jys spies kaut kū maināt Lakers.
vins ir tas, kas +/- ir mainijis Lakers sastavus pedejos 30 gadus. Un izciniti 10 tituli sajaa laikaa neliekas maz.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-09 18:41, pirms 10 gadiem
Viens no, ja ne labākais, GM līgā.