Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nedēļas labākie – Lebrons un Toronto aizsargs Pauels

Rolands Eliņš

NBA nedēļas labākie – Lebrons un Toronto aizsargs Pauels
Lebrons Džeimss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Rietumu konferencē šis gods ticis Lebronam Džeimsam, bet Austrumos par labāko atzīts Normans Pauels no „Raptors”.

Lebrons Džeimss aizvadītajā nedēļā palīdzēja Losandželosas „Lakers” uzvarēt visās trīs spēlēs. Viņš vidēji spēlē iemeta 29 punktus, veica 10.3 rezultatīvas piespēles un savāca 7.3 atlēkušās bumbas. „Lakers” šajā nedēļā aizvadīja trīs spēles pret citām šobrīd spēcīgākajām komandām un pieveica gan Milvoki, gan Filadelfiju, gan „Clippers”.

Džeimss nedēļas labākā spēlētāja balvu Rietumos ieguvis pēc Kristapa Porziņģa, kurš to ieguva iepriekšējā nedēļā. Lebronam šī ir otrā nedēļas labākā spēlētāja balva šosezon un reizē arī otrā ”Lakers” sastāvā.

Tikmēr Austrumos pirmoreiz karjerā pie nedēļas labākā spēlētāja balvas ticis Normans Pauels. Viņš „Raptors” vienībai palīdzēja uzvarēt visās trīs spēlēs un izcēlās ar vidēji mačā gūtiem 31.3 punktiem, kā arī veica 3.7 rezultatīvas piespēles.

„Raptors” šosezon var lepoties ar pārliecinoši lielāko pārstāvniecību NBA nedēļas labāko spēlētāju vidū. Pauels ir kļuvis par trešo „Raptors” basketbolistu, kurš izpelnījies šo atzinību – iepriekš pie tās tika arī Kails Laurijs un Paskāls Siakams.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2020-03-10 07:43, pirms 4 gadiem
GOAT