Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Abduram-Rahīmam sezona beigusies

Sakramento "Kings" spēka uzbrucējam Šarīfam Abduram-Rahīmam pēc ceļgala operācijas, visticamāk, šī sezona ir beigusies.

Piektdien Šarīfam Abduram-Rahīmam tika veikta artroskopiskā operācija labajam ceļgalam, kas bija jau otrā pēdējos sešos mēnešos. Šī gada jūnijā Abduram-Rahīmam tika veiktā pirmā operācija, no kuras basketbolists tā īsti nekad arī nespēja rehabilitēties.

Viņš izlaida treniņnometni oktobrī, atgriežoties uz pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm. Regulārās sezonas sākumā Abdurs-Rahīms aizvadīja sešas pārbaudes spēles, bet ātri vien kļuva skaidrs, ka basketbolists nav pilnībā vesels.

"Tas ir ļoti sarūgtinoši, ka es nevaru palīdzēt maniem komandas biedriem. Tomēr, mums visiem ir savi izaicinājumi un šis ir manējais," tā izteicās pats basketbolists. Šosezon bijušais NBA "All Star" spēles dalībnieks vidēji spēlē laukumā pavadītajās 8,5 minūtes guva tikai 1,7 punktus un izcīnīja 1,7 atlēkušās bumbas. Viņa vidēji karjeras rādītāji 12 NBA pavadītajās sezonās ir 18,1 punkti un 7,5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
www.sacbee.com
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja