Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kur es varu nobalsot par Kristapu Porziņģi?

Ērtākās un ātrākās balsošanas vietnes:

Google - raksti meklētājā "nba all star voting". Uzreiz parādīsies visu komandu logo, kur izvēlamies NewYork Knicks logo. Tālāk parādās bildes ar visiem kluba spēlētājiem - spiežam uz Porziņģi un tālāk "Submit votes". Lai atstātu balsi ir nepieciešams @gmail.com epasta konts, kuru var izveidot un uzturēt bezmaksas. Balsošana aizņem tikai ap 10-20 sekundēm!

Twitter - savā twitter kontā jāieraksta pilns spēlētāja vārds un uzvārds kā arī hashtag #nbavote. Tātad derīgs tweets izskatās šādi: "Kristaps Porzingis #NBAVote". Un viss! Balss atdota 10 sekunžu laikā! Tweetā var būt arī cita informācija, bet obligāti ir jāiekļauj minētais teksts. Tāpat varat retweetot citu cilvēku ierakstus ar balsojumu - tas arī skaitīsies kā balss. Ar šādu pašu tekstu var ļoti vienkārši nobalsot arī Facebook un Instagram profilos.

vote.nba.com - ejam iekšā šajā mājaslapā un izvēlamies 10 spēlētājus. Varam meklētājā vienkārši ierakstīt 'kristaps' un uzreiz viņu pievienot. Tālāk izvēlamies vēl 9 sev mīļus spēlētājus un spiežam "Submit votes".

SVARĪGI: balsot par Porziņģi var tikai vienu reizi 24h laikā katrā no minētajām vietnēm! Ja arī nobalsosiet vairāk reižu (piemēram, retweet vairākus tweetus vienas dienas laikā - tāpat tiks ieskaitīta tikai viena balss.

Kāpēc balsot? Reinis Ošenieks: Kāpēc balsot par Kristapu...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-01-08 21:35, pirms 8 gadiem
Par Zemgu man liekas no vienas IP adreses varēja balsot 10 reizes dienā, ja par Porziņģi tā varētu tad viņam būtu jau pāri pa miljonu tagad!

Tapēc KP ir "tikai" ap 160 000!

  -3 [+] [-]

, 2016-01-08 21:43, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Par Zemgu man liekas no vienas IP adreses varēja balsot 10 reizes dienā, ja par Porziņģi tā varētu tad viņam būtu jau pāri pa miljonu tagad!

Tapēc KP ir "tikai" ap 160 000!
Tagad jau arī var 5 balsis dienā no vienas IP mierīgi atdot! No katra balsošanas avota konta pa vienai.
Truklāt šogad atkal ir cits pluss - twitterī arī retweeti skaitās kā balsis. Zināmiem cilvēkiem ieliekot balsi, to retweeto pat virs 1000 cilvēku, tātad +1000 balsis!

     [+] [-]

, 2016-01-11 19:08, pirms 8 gadiem
7 Days left! 3niekā iespējams nebūs, bet top6 būtu labs veids kā nest vārdu Pasaulē