Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss: "Clippers" gatavība 10 ballu skalā šobrīd ir seši vai septiņi

Andrejs Siliņš

Riverss: "Clippers" gatavība 10 ballu skalā šobrīd ir seši vai septiņi
Doks Riverss. Foto: AFP / Scanpix

Pēc uzvaras pār Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" vienas no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) favorītkomandām Losandželosas "Clippers" galvenais treneris Doks Riverss norādīja, ka šobrīd komanda ir gatava tikai uz sešām vai septiņām ballēm.

"Tas ir labs jautājums. Nezinu, seši vai septiņi. Mums joprojām pietrūkst Treza (Montrezla Herelsa - aut. piez.). Mums joprojām vairākiem spēlētājiem ir spēles minūšu ierobežojumi, kas mums pret "Mavericks" sagādāja lielas problēmas, īpaši aizsargu pozīcijās. Joprojām nespēlē Pets (Patriks Beverlijs - aut.piez.)," situāciju "Clippers" komandā iezīmēja Riverss.

Centrs Montrezls Herels, kurš tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem cīņā par sezonas labākā rezervista balvu, pameta Orlando "burbuli" 17. jūlijā ģimenes situācijas dēļ. Nesen Herels sociālajos tīklos atklāja, ka mūžībā devusies viņa vecmāmiņa.

Herela atgriešanās Orlando varētu notikt nākamajā nedēļā, taču pirms pievienošanās komandai basketbolistam būs jāiziet četru dienu ilga karantīna. Sagaidāms, ka Herels nepiedalīsies vēl vismaz divās nākamajās "Clippers" spēlēs - sestdien pret "Trail Blazers" un naktī uz pirmdienu pret "Nets". Vēl Losandželosas komandai pirms izslēgšanas turnīra jāspēlē pret "Nuggets" un "Thunder".

Beverlijs guvis nelielu savainojumu. Lū Viljamss pēc atgriešanās "burbulī" izgāja desmit dienu karantīnu un šobrīd spēlē ierobežotu minūšu skaitu. Vēlāk par pārējiem komandas biedriem Orlando ieradās Markuss Moriss un Džamaikls Grīns, bet Ivica Zubacs un Lendrijs Šemets pilnvērtīgi nevarēja trenēties, jo abiem tika konstatēts pozitīvs Covid-19 tests, pēc kā nācās izlaist zināmu laiku.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2020-08-07 17:19, pirms 4 gadiem
Mavericks tik 2 vai 3

     [+] [-]

, 2020-08-07 17:29, pirms 4 gadiem
Jūs visu sezonu esat no seši līdz septiņi

     [+] [-]

, 2020-08-07 17:48, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Jūs visu sezonu esat no seši līdz septiņi
Tomēr piekritīšu. Ja vakar viņiem ierindā būtu vēl Harels un Beverlijs, Dallasai vispār nebūtu variantu. Vienīgi - negaidīti labi nospēlēja Zubacs, viņš gan priekš sevis uz 10