Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" uzbrucējs apcietināts otro reizi četru dienu laikā

"Timberwolves" uzbrucējs apcietināts otro reizi četru dienu laikā
Dante Kaningems
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" basketbolists Dante Kaningems apcietināts otro reizi četru dienu laikā, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

"Timberwolves" uzbrucējs Dante Kaningems sākotnēji policijas uzmanības lokā nokļuva ceturtdien, kad tika aizturēts par uzbrukumu savai draudzenei. Vēlāk policijas pārstāvjiem viņa atklājusi, ka Kaningems piespiedis viņu pie sienas un žņaudzis aptuveni 15 līdz 20 sekundes ilgi.

Kaningems tika atbrīvots piektdien un piedalījās "Timberwolves" nākamajā spēlē pret Orlando "Magic", 34 minūšu laikā gūstot 12 punktus. Ilgi gan sportists uz brīvām kājām nenoturējās – jau svētdien Kaningemu atkal tika aizturēts, šoreiz izvirzītas apsūdzības par terorisma draudiem.

Minesotas štata Medīnas policijas pārstāvji pagaidām atteicās paust detalizētāku informāciju par Kaningemam izvirzītajām apsūdzībām, piebilstot, ka plašāka informācija būs gaidāma pirmdien. "Timberwolves" publiskajā paziņojumā pagaidām izvairījās no pārsteidzīgiem secinājumiem, norādot, ka nosoda apsūdzības aprakstītās darbības un rūpīgi sekos līdzi izmeklēšanas gaitai.

26 gadus vecais uzbrucējs šosezon ir aizvadījis 75 spēles, vidēji mačā gūstot 6,1 punktu un izcīnot 4,1 atlēkušo bumbu. Vidēji spēlē Kaningems pavada laukumā 20 minūtes.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-04-07 10:53, pirms 10 gadiem
"šoreiz izvirzītas apsūdzības par terorisma draudiem." - ASV... tas mierīgi var būt, ka vienkārši ir atrast ierocis mašīnā vai mājā un nav atļaujas, vai atļauja beigusies.
Slēpts komentārs: LEgendary
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-04-07 12:03, pirms 10 gadiem
LEgendary rakstīja: kam negadās ..
man

     [+] [-]

, 2014-04-07 12:13, pirms 10 gadiem
Dante. Skarbi. Gone nuts. Savā mājā iznest durvis lai brūti pažņaugtu. Nais. Keep up the good work.

  -2 [+] [-]

, 2014-04-07 12:48, pirms 10 gadiem
Tev dēls viss vēl priekšā..
LAIKS rakstīja: man

  +1 [+] [-]

, 2014-04-07 18:45, pirms 10 gadiem
Hvz, kas tur. No šādiem rakstiem jau neko nevar izsecināt. Nemēģinu aizstāvēt, bet jāatceras arī fakts, ka meitenes šiem sportistiem lien virsū daudz un ļoti bieži naudas dēļ. Cik nav tie gadījumi, kad kāds sportists ķipa izvarojis, bet viss, protams, tiek aizmirsts, kad tiek izmaksāta kompensācija. Un pat, ja šeit tiešām bija žņaudzis, tad jau arī - ne jau tāpēc, ka abi mīl viens otru (kā cilvēku) un viss ir kārtībā un naudai tur nekāda sakara.

Un par tiem terrordraudiem - kā jau te teica, ASV tas var būt tiešām, ka kādam piedraudējis un atrasts ierocis pēc tam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja