Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Īrvings, Lilards, Karijs, Lovs un citi NBA tālmetienu konkursā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Īrvings, Lilards, Karijs, Lovs un citi NBA tālmetienu konkursā
Pirms gada par NBA tālmetienu karali kļuva Kairijs Īrvings. Foto: AFP/Scanpix.

Vakar oficiāli kļuva zināmi tie astoņi spēlētāji, kuri Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles nedēļas nogales ietvaros piedalīsies ''Foot Locker'' trīspunktu metienu konkursā. Starp dalībniekiem būs pagājušā gada tālmetienu karalis Kairijs Īrvings, Minesotas ''Timberwolves'' līderis Kevins Lovs, Goldensteitas ''Warriors'' aizsargs Stefens Karijs un citi basketbolisti.

2014. gada NBA Zvaigžņu spēles tālmetienu konkurss notiks naktī no sestdienas uz svētdienu, un tajā piedalīsies astoņi spēlētāji (pa četriem no katras konferences). Austrumus snaiperu sacensībā pārstāvēs Ārons Aflalo (Orlando ''Magic''), Bredlijs Bīls (Vašingtonas ''Wizards''), Kairijs Īrvings (Klīvlendas ''Cavaliers'') un Džo Džonsons (Bruklinas ''Nets'').

No Rietumu grupas līgas uzaicinājumus apstiprinājuši Marko Belinelli (Sanantonio ''Spurs''), Stefens Karijs (Goldensteitas ''Warriors''), Kevins Lovs (Minesotas ''Timberwolves'') un Demiens Lilards (Portlendas ''TrailBlazers''), kurš nākamajā nedēļas nogalē piedalīsies arī ''Skills Challenge'' un ''Slam Dunk'' konkursos.

Tālmetienu konkurss risināsies divās kārtās. Pirmajā katram no spēlētājiem būs dotas 60 sekundes, lai realizētu pēc iespējas vairāk metienu. Finālā tiksies labākais spēlētājs no katras konferences grupas. Interesanti, ka šogad konkursā ieviests jauninājums, proti, dalībnieks pirms starta vienu no piecām metiena stacijām var aizpildīt ar piecām money ball jeb divpunktu vērtajām bumbām.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kurš uzvarēs tālmetienu konkursā?

  • 12

  • 6

  • 4

  • 4

  • 22

  • 60

  • 17

  • 9


  +2 [+] [-]

, 2014-02-07 22:05, pirms 10 gadiem
būs prikols par to money ball,bet lilardam buus darbiiga nedelas nogale,jo vins piedalas pilnigi visos eventos iznemot slavenību spēle.

     [+] [-]

, 2014-02-07 22:51, pirms 10 gadiem
Belineli vajadzētu uzvarēt šo.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-07 23:31, pirms 10 gadiem
Kā var Korvers nebūt?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-08 00:53, pirms 10 gadiem
Viņš atteicās.
Cilvēks_no_meža rakstīja: Kā var Korvers nebūt?