Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" centīsies pret "Bucks" pagarināt deviņu uzvaru sēriju

"Warriors" centīsies pret "Bucks" pagarināt deviņu uzvaru sēriju
Andrē Igudala, Stefans Karijs un Marks Džeksons
Foto: APF/Scanpix

Pašlaik "karstākā" Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas "Warriors" šonakt, viesojoties Milvokī, mēģinās izcīnīt desmito uzvaru pēc kārtas. "Warriors" - "Bucks" spēles sākums pulksten. 3.00 pēc Latvijas laika.

Pēdējo divu nedēļu laikā veiksmīgi spēlējošā Goldensteitas "Warriors" (bilance 23-13) komanda šonakt, sacenšoties ar līgas pašreiz vājāko vienību Milvoki "Bucks" (7-26), mēģinās atkārtot kluba garāko uzvaru sēriju vairāk nekā 38 gadu laikā - 10 uzvaras pēc kārtas, kuras tika gūtas laika posmā no 1975.gada 6. decembra līdz 23. decembrim. Pašreizējās uzvaru sērijas laikā "kareivji" pretiniekus pārspējuši vidēji ar 11,2 punktu pārsvaru.

"Warriors" pašlaik aizvada garāko izbraukuma spēļu sēriju šosezon. Milvokī tiks aizvadīta sestā no septiņām izbraukuma tūres cīņām, un vēl līdz šim Goldensteitas vienība nav izjutusi zaudējuma rūgtumu šajā izbraukuma tūrē. Pēdējais no panākumiem tika gūts svētdien Vašingtonā, ar 112:96 pieveicot "Wizards" vienību. Klejs Tompsons guva 26 punktus, realizējot sešus no deviņiem izmestajiem tālmetieniem, bet Deivids Lī, aizvadītās nedēļas Rietumu konferences labākais spēlētājs, pievienoja 21 punktu un 11 atlēkušās bumbas.

Tikmēr bijušais "Bucks" centrs Endrjū Boguts izcēlās ar 15 gūtajiem punktiem, 11 izcīnītajām atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem (sezonas rekords). "Warriors", kas sezonas ievadā demonstrēja nepārliecinošu sniegumu, pašlaik spēkojas ar Losandželosas "Clippers" (24-13) par 1.vietu Klusā okeāna divīzijā.

Viena no Goldensteitas panākumu atslēgām pēdējos mačos bijusi Lī veiksmīgā spēle. Spēka uzbrucējs pēdējos četros mačos guvis vidēji 24,5 punktus, realizējot no spēles 67,2% no izmestajiem metieniem.

Pēdējos mačos pret "Bucks" vienību "kareivjiem" gan nav veicies - Milvoki klubs uzvarējis trijos pēdējos komandu savstarpējos dueļos un septiņos no pēdējiem astoņiem. Stefans Karijs, kurš ar vidēji 23,0 gūtajiem punktiem šosezon ir "Warriors" uzbrukuma līderis, pēdējās sešās cīņās pret "Bucks" vidēji guvis 16,2 punktus.

Milvoki šovakar pēc triju izbraukumu spēļu tūres atgriezīsies savā laukumā. Tūre gan neizvērtās sekmīga, jo trijās cīņās tika piedzīvoti divi zaudējumi. Pēdējo no diviem zaudējumiem "Bucks" piedzīvoja sestdien pret Fīniksas "Suns" ar 100:116. Brendons Naits guva 25 punktus, bet O. Dž. Mejo, kas iesaistījās spēlē no rezervistu soliņa, pievienoja 20 punktus. Milvoki spēlētāji visā spēlē kopumā pieļāva 26(!) kļūdas, kas ir komandas šīs sezonas sliktākais rādītājs.

Viens no uzdevumiem, kas "Bucks" spēlētājiem būtu jāpaveic, lai izcīnītu uzvaru šīs nakts spēlē, ir apturēt "kareivju" snaiperi Tompsonu. Goldensteita sasniegusi 18-3 bilanci mačos, kuros 23 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs realizējis vismaz trīs trejačus, savukārt spēlēs, kad Tompsons iemetis mazāk par trim tālmetieniem, "Warriors" bilance bijusi 5-10. Jāizceļ fakts, ka Tompsons ar 110 realizētiem tālmetieniem šosezon ir līgas līderis, bet Karijs ar 106 iemestiem trejačiem ir trešais.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kurš gaidāmajā spēlē būs rezultatīvākais spēlētājs Warriors rindās?

  • 5

  • 24

  • 5

  • 1

  • 1


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-07 20:24, pirms 10 gadiem
arii paredzu paarliecinoshu uzvaru warriors!!