Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" aizmaina Dengu pret Bainamu un drafta izvēles iespējām

Agris Suveizda

"Bulls" aizmaina Dengu pret Bainamu un drafta izvēles iespējām
Luols Dengs ar bumbu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Čikāgas "Bulls" piekrita veikt maiņas darījumu ar Klīvlendas "Cavaliers", pret savu līderi Luolu Dengu iegūstot Endrjū Bainamu un vairākas drafta izvēles iespējas.

"Ļoti cienām Dengu gan kā spēlētāju, gan kā cilvēku. Viņš mūsu komandas labā ļoti daudz ir darījis kā laukumā, tā arī sabiedrībā. Visas "Bulls" organizācijas vārdā vēlos pateikties Luolam par pavadītajiem gadiem Čikāgā," kluba mājaslapā citēts ģenerālmenedžeris Gārs Formans. "Veiktās izmaiņas uzlabos mūsu pozīcijas, lai nākotnē mūsu sastāvu padarītu stiprāku un cīnītos par čempiona titulu."

"Esam ļoti priecīgi par Luola pievienošanos "Cavaliers" organizācijai. Esam strādājuši, lai iegūtu un saglabātu manevrējamību, lai izmantotu šādas izdevības kā šī. Luols atbilst visam, pēc kā tiecamies, būvējot komandu. Viņš ir lielisks aizsardzības spēlētājs, kurš var dot ieguldījumu abos laukuma galos, kā arī viņš ir komandas spēlētājs un līderis raksturā," sacīja "Cavaliers" ģenerālmenedžeris Kriss Grānts.

"Bulls" uzbrucējs Dengs, kurš ir piedalījies pēdējās divās Zvaigžņu spēlēs, šosezon ir aizvadījis 23 mačus, visos izejot sākuma pieciniekā un vidēji laukumā pavadot nepilnas 38 minūtes. Vidēji spēlē Dengs ir guvis 19.0 punktus, kas ir viņa labākais rādītājs karjerā, izcīnījis 6.9 atlēkušās bumbas, izdarījis 3.7 piespēles un pārtvēris tieši vienu bumbu. Dengs desmit reizes šosezon ir guvis vismaz 20 punktus, periodā no 24.novembra līdz piektajam decembrim to izdarot sešas reizes pēc kārtas.

Apmaiņā pret Dengu Čikāgas "Bulls" ieguva Endrjū Bainamu, kā arī pārņēma "Cavaliers" drafta pirmās kārtas tiesības, kuras Klīvlendas klubs ieguva darījumā 2011.gada vasarā. Tāpat "Bulls" ieguva tiesības samainīt savas 2015.gada drafta pirmās kārtas tiesības ar nosacījumu, ka "Cavaliers" tiesības ir ne augstākas par 15.kopējo numuru, kā arī otrās kārtas tiesības 2015. un 2016.gada draftos, kuras "Cavaliers" ieguva no Portlendas "Trail Blazers".

26 gadus vecais centrs Bainams šosezon ir piedalījies 24 spēlēs, vidēji laukumā pavadot 20 minūtes. Bainams guva 8.4 punktus, izcīnīja 5.3 atlēkušās bumbas un bloķēja 1.2 pretinieku metienus. Čikāgas "Bulls", kas novembrī nopietna savainojuma dēļ zaudēja citu līderi Deriku Rouzu, ar 14 uzvarām 32 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu. Klīvlendas "Cavaliers" ar 11 uzvarām 34 spēlēs austrumos ierindojas 13.pozīcijā.

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 38 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2014-01-07 09:36, pirms 10 gadiem
Principā jau Bulls ieguva nevis Bainamu, bet viņa kontraktu, kuru tūlīt amnestēs. Žēl jau Denga, bet laikam jau jaunu dīlu noslēgt ar viņu neizdotos, līdz ar to variantu daudz nebija...

  -4 [+] [-]

, 2014-01-07 09:40, pirms 10 gadiem
Ieguveji ir tikai Cavs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 10:09, pirms 10 gadiem
Vai arī Bulls sāk pārbūves procesu. Izskatās, ka paļauties uz Rouzu vien ir grūti..
Slēpts komentārs: samoseckis

  +4 [+] [-]

, 2014-01-07 10:26, pirms 10 gadiem
var jau saprast Bulls vadību - nu cik tad var čakarēties. skaidrs, ka patreizējais sastāvs sevi ir izsmēlis, līdz ar to jāsāk komandas pārbūvi. Rouzs? arī uz Rouzu(viņa veselību) nevar 100% paļauties, līdz ar to nekas cits neatliek, kā iztirgot savus vērtīgākos aktīvus, dabūt labus drafta pikus un uzkrāt brīvos līdzekļus, lai varētu konkurēt FA tirgū. kas zina, varbūt Rouzs būs gana labs arguments, lai uz Čikāgu pārvilinātu Lebronu. viss var būt...

  +2 [+] [-]

, 2014-01-07 10:52, pirms 10 gadiem
Ieguvēji abas komandas! Klīvlendai, nenotraumējoties Dengam un Irvingam, jākļūst par play-off komandu, ļoti sabalansēts starta 5 sanāk. Gribējās, lai darījumā, kā sakumā tika runāts tiek iekļauts arī Waiters, bet nu drafta piku daudzums nākošajos gados, it īpaši 2014.gada draftā - 3. Liecina, ka Bulls savu konkurētspēju saglabās un iegūstot kādu tiešām labu FA šovasar atgūs titulcienīgas komandas statusu.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 11:16, pirms 10 gadiem
Izlēma neriskēt, gadījumā ja Dengs neparaxta līgumu vasarā pluss viņiem ir Batlers kas spēlēs kā SF. Win-win abām komandām. Iemesls kpc Dengs tītos prom Luol Deng’s agent discusses the medical care...

Tgd tikt vaļā no Būzera, Mirotičam jānāk uz NBA

  +3 [+] [-]

, 2014-01-07 11:18, pirms 10 gadiem
Un Bulls ļoti iespējams atlaidīs Bainamu tpc nokļūs under tax pluss būs ieguvuši drafta izvēli

  +7 [+] [-]

, 2014-01-07 11:30, pirms 10 gadiem
samoseckis rakstīja: Bulls vadiiba ir pilniigi idioti! Seit ari izzuda sapnis par Bulls atdzimsanu kops Dzordana laikiem...
Ak dievs, padomā ko runā..
Šis ir pareizākais ko Bulls varēja izdarīt. Denga aģents jau bija pateicis, ka jauna vienošānās ar Bulls pēc šīs sezonas nebūs, un Dengs meklēs citu komandu. Ar šo treido, Bulls iegūst iespēju nemaksāt Denga miljonus, plus vēl amnestē Bainamu un viņam arī nemaksā neko. Kopā diezgan smuka naudas ietaupīšana + kaudze ar drafta izvēlēm. Kurš šeit ir idiots?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 11:37, pirms 10 gadiem
Dengu aizmainija, jo tieši pirms maiņas viņš noraidija iespēju pagarināt līgumu ar bulls 30 citronu vērtībā.. Bulls būtu ļoti lieli sūdi, ja viņi vasarā, kad Dengam beidzas kontrakts, neko nedabūtu pretī par viņu!!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-07 11:44, pirms 10 gadiem
būs ļoti interesanti salīdzināt Bulls un Lakers tuvāko nākotni - komandas tagad līdzīgās situācijās, bet ja CHI jau sāk veidot nākotnes modeli (drafta piki, brīva nauda), tad LAL izmisīgi vēl visu turpina veidot ap Kobi - laiks rādīs.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 11:52, pirms 10 gadiem
zigiss rakstīja: būs ļoti interesanti salīdzināt Bulls un Lakers tuvāko nākotni - komandas tagad līdzīgās situācijās, bet ja CHI jau sāk veidot nākotnes modeli (drafta piki, brīva nauda), tad LAL izmisīgi vēl visu turpina veidot ap Kobi - laiks rādīs.
Tpc ka Tommy Boy(Basam jaunākajam) ir grūti pārvarēt ego un saprast kā ir jāzaudē lai uzvarētu. Bostona to paveica vasarā, Čikāga dara tgd

  +2 [+] [-]

, 2014-01-07 12:01, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: var jau saprast Bulls vadību - nu cik tad var čakarēties. skaidrs, ka patreizējais sastāvs sevi ir izsmēlis, līdz ar to jāsāk komandas pārbūvi. Rouzs? arī uz Rouzu(viņa veselību) nevar 100% paļauties, līdz ar to nekas cits neatliek, kā iztirgot savus vērtīgākos aktīvus, dabūt labus drafta pikus un uzkrāt brīvos līdzekļus, lai varētu konkurēt FA tirgū. kas zina, varbūt Rouzs būs gana labs arguments, lai uz Čikāgu pārvilinātu Lebronu. viss var būt...
Tad jau drīzāk Veidu, viņš arī visticamāk tur spēlētu, ja izdomātu atteikties no Heat piedāvājuma.
Bet Čikāgas problēma ir Rouzs. Tāpat, ka portlenda auklējās trīs sezonas ar Odenu, arī Rouzs aptur Čikāgas izaugsmi un atņem iespējas. Skarbi un nepopulāri, bet no viņa jātiek vaļā...

     [+] [-]

, 2014-01-07 12:05, pirms 10 gadiem
r3voo rakstīja: Ak dievs, padomā ko runā..
Šis ir pareizākais ko Bulls varēja izdarīt. Denga aģents jau bija pateicis, ka jauna vienošānās ar Bulls pēc šīs sezonas nebūs, un Dengs meklēs citu komandu. Ar šo treido, Bulls iegūst iespēju nemaksāt Denga miljonus, plus vēl amnestē Bainamu un viņam arī nemaksā neko. Kopā diezgan smuka naudas ietaupīšana + kaudze ar drafta izvēlēm. Kurš šeit ir idiots?
Amnestija algu izņem no kopējā komandas algu saraksta, bet koamnda tāpat turpina spēlētājam maksāt algu vai vismaz starpību starp spēlētāja jauno līgumu un amnestēto.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 12:09, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Amnestija algu izņem no kopējā komandas algu saraksta, bet koamnda tāpat turpina spēlētājam maksāt algu vai vismaz starpību starp spēlētāja jauno līgumu un amnestēto.
Sanāk vienalga lētāk nekā nodokli piķot

  +3 [+] [-]

, 2014-01-07 12:31, pirms 10 gadiem
Cavaliers bija tik izmisuši, ka apsvēra domu piedāvāt maiņu Jūtai, Bainams uz Jazz un pretējā virzienā dotos R.Džefersons.
Tagad, kad Bulls ir tikuši vaļā no Denga, nākamais rindā varētu būt Būzers, tāpēc līdz trade deadline iespējams sagaidīsim vēl kādu maiņu no Bulls komandas.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 13:02, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Amnestija algu izņem no kopējā komandas algu saraksta, bet koamnda tāpat turpina spēlētājam maksāt algu vai vismaz starpību starp spēlētāja jauno līgumu un amnestēto.
Es sapratu, ja paspēja amnestēt līdz kautkādam šodienas laikam, tad nebūs jāmaksā Bainamam visa gada alga bet laikam puse.

  -2 [+] [-]

, 2014-01-07 13:06, pirms 10 gadiem
autins rakstīja: Cavaliers bija tik izmisuši, ka apsvēra domu piedāvāt maiņu Jūtai, Bainams uz Jazz un pretējā virzienā dotos R.Džefersons.
Tagad, kad Bulls ir tikuši vaļā no Denga, nākamais rindā varētu būt Būzers, tāpēc līdz trade deadline iespējams sagaidīsim vēl kādu maiņu no Bulls komandas.
Nedomāju, ka Bulls gribēs tikt no stabilākās vērtības (Boozera) komandā tikt vaļā. Tad jau pat drīzāk varētu mēģināt aizmainīt Rouzu. Pieļauju ka vasarā tomēr tiks amnestēts Bainums, ja nu vienīgi varbūt izdosies ar maiņām kādai citai komandai iešķiebt tālāk.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 13:12, pirms 10 gadiem
Reaalais rakstīja: Nedomāju, ka Bulls gribēs tikt no stabilākās vērtības (Boozera) komandā tikt vaļā. Tad jau pat drīzāk varētu mēģināt aizmainīt Rouzu. Pieļauju ka vasarā tomēr tiks amnestēts Bainums, ja nu vienīgi varbūt izdosies ar maiņām kādai citai komandai iešķiebt tālāk.
Būzera gadījumā tiešām viss atkarīgs kāda kluba attieksme pret Mirotiču. Potenciāls liels, bet nav spēlējis NBA. Gibsons turklāt mierīgi var būt pamatsastāva PF.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-07 13:13, pirms 10 gadiem
Pēc šī darījuma vairāk kā skaidrs, ka Būzers tiks aizmainīts (kas īsti neliekas reāli), vai visticamāk amnestēts, jo viņš ir licis vilties jau kopš pirmās sezonas, kad tika iegūts, kā FA, tāpēc domāju, ka paši Bulls neredz jēgu šādam 15 miljonus/sezonā vērtam spēlētājam.
Kaut gan redzot 2015.gada brīvos aģentus, un iespēju, ka viņi mainītu komandas, es teiktu, ka tas gads pats liekas pievilcīgāks. Jo lielākā daļa brīvo aģentu, kurus komandas grib iegūt šī gada vasarā, tomēr liekas, ka ir frančīzes spēlētāji.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 13:20, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Tad jau drīzāk Veidu, viņš arī visticamāk tur spēlētu, ja izdomātu atteikties no Heat piedāvājuma.
Bet Čikāgas problēma ir Rouzs. Tāpat, ka portlenda auklējās trīs sezonas ar Odenu, arī Rouzs aptur Čikāgas izaugsmi un atņem iespējas. Skarbi un nepopulāri, bet no viņa jātiek vaļā...
Nedomāju, ka CHI ir noraudzījusies uz Veidu, jau tā gana ir noauklējusies ar Rouza traumām, lai gan šī pozīcija ir tieši tas ko vajadzētu. Man liekas CHI tirgū šobrīd skatās R virzienā, kur vieni no potenciālajiem maiņas darījumiem varētu notikt ar HOU vai POR.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 14:22, pirms 10 gadiem
Reaalais rakstīja: Nedomāju, ka CHI ir noraudzījusies uz Veidu, jau tā gana ir noauklējusies ar Rouza traumām, lai gan šī pozīcija ir tieši tas ko vajadzētu. Man liekas CHI tirgū šobrīd skatās R virzienā, kur vieni no potenciālajiem maiņas darījumiem varētu notikt ar HOU vai POR.
Nu Veids noteikti savos gados nav viņu interesū priekšplānā, vienkārši, manas domas, ka viņi nemet acis uz LBJ. Un skaidrs, ka Veidam Čikāga ir mīļa, tapēc jau vienmēr ap viņu viņa uzpeld...
Tas tā...
Vairāk domāju, ka viņiem savs frančīzes spēlētājs ir jāmaina nost, jo pagaidām visi grib patriket Būzeru, bet patiesībā viņš komandai dod vairāk nekā Rouzs, kurš principā pēc MVP sezonas komandai nedod neko...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 15:18, pirms 10 gadiem
Buļļi visu ir sarunājuši ar Dengu par ģengu.
Viņi aizmaina Būzeru, draftē rukijus, Dengs atgriežas kā brīvais aģents.
https://pbs.twimg.com/media/BdWz2I4...
';

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 15:45, pirms 10 gadiem
Es pat nezinu vai man kā LAL fanam būtu atviegloti jānopūšas vai neticībā jānopūšas. LAL bija pirmie ar ko runāja Bulls, bet sarunas aptrūkās brīdī, kad Lakers pret Gasolu gribēja Bainamu un Veitersu, nevis Bainamu + zemu draftpiku. Katrā gadījumā, šī ir 3. maiņa (Rondo, CP3) pēdējo nepilnu 2 gadu laikā, kad Pau tiek iesaistīts kādā maiņā, kas neīstenojas pēdējā brīdī.

Skaidrs, ka pēc spēles, LAL būtu kļuvuši krietni vājāki (ja pieņem, ka Veitersu iegūt nebija iespēju). Nevaru iedomāties ko D'Antoni iesāktu ar Bainamu, pat tad, ja viņš atgūtu savu all star formu.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 15:48, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Tad jau drīzāk Veidu, viņš arī visticamāk tur spēlētu, ja izdomātu atteikties no Heat piedāvājuma.
Bet Čikāgas problēma ir Rouzs. Tāpat, ka portlenda auklējās trīs sezonas ar Odenu, arī Rouzs aptur Čikāgas izaugsmi un atņem iespējas. Skarbi un nepopulāri, bet no viņa jātiek vaļā...
Nav korekti salīdzināt MVP ar pārāk augsti draftētu spēlētāju. Nebiju to gaidījis no Tevis ņemot vērā, ka Veidam bija līdzīgas problēmas jaunībā. Rouzam viss vēl ir priekšā

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 15:49, pirms 10 gadiem
cik sapratu, tad Bulls vēl šodien var atbrīvoties no Bainama ?? pieņemam, ka viņi to izdara.. vēl darījumā tika iekļauts 1. raunda Kings piks (kas ir aizsargāts = Bulls viņu nedabūs) un 2 Cavs otrā raunda piki.. tad reāli viņi atdeva Dengu par diviem otrā raunda pikiem ???
tiešām sviestains gājiens.. laikam arī Bulls beidzot saprata, ka laiks sākt tanku.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 15:55, pirms 10 gadiem
ja var ticēt tam, ko raksta ārzemju mediji, tad viens no Karmelo vasaras mērķiem esot tieši Čikāga, kas varbūt šo Denga darījumu padara nedaudz loģiskāku... bet tomēr, vēl jātiek vaļā no Būzera un iespējams, pat no Rouza

     [+] [-]

, 2014-01-07 15:58, pirms 10 gadiem
Cerams, kad ari Bulls viņu aizmainīs šosezon, nah viņiem Bainamu, ja ir jau Noā.. Bet jā, viņiem vajadzēja aizmainīt Dengu..

  -1 [+] [-]

, 2014-01-07 16:05, pirms 10 gadiem
quick rakstīja: Nav korekti salīdzināt MVP ar pārāk augsti draftētu spēlētāju. Nebiju to gaidījis no Tevis ņemot vērā, ka Veidam bija līdzīgas problēmas jaunībā. Rouzam viss vēl ir priekšā
Es jau nesalīdzināju ar Miliciču
Bet salīdzināju ideju, ka klubs ir izrādījis savu labo gribu, bet tomēr, kapēc aizpildīt vietu ar spēlētāju uzvalkā, ja pa to naudu var dabūt divus labus (vai vienu izcilu) papildinājumus?
Turklāt Veida traumas nav tādas, kā Rouzam, jā viņš ar ir izlaidis mežonīgi daudz no sezonas spēlēm ar pleciem ar ceļiem, bet viņš palīdzēja atnest titulu, turklāt viņš neizrāda mentālās un psiholoģiskās problēmas. Es teiktu, ka Rouzs neatgriezīsies vairs ne tuvu MVP līmenim, nekas vairāk no viņa, kā šīs sezonas sākumā arī nebūs. Vai tas ir tā vērts? Turklāt traumatisms nemazināsies, tādiem spēlētājiem tas nekur nepazūd. Skumji, bet tā nu man liekas, ka būs. LAi gan gribētos viņu redzēt MVP līmenī...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 16:26, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Es jau nesalīdzināju ar Miliciču
Bet salīdzināju ideju, ka klubs ir izrādījis savu labo gribu, bet tomēr, kapēc aizpildīt vietu ar spēlētāju uzvalkā, ja pa to naudu var dabūt divus labus (vai vienu izcilu) papildinājumus?
Turklāt Veida traumas nav tādas, kā Rouzam, jā viņš ar ir izlaidis mežonīgi daudz no sezonas spēlēm ar pleciem ar ceļiem, bet viņš palīdzēja atnest titulu, turklāt viņš neizrāda mentālās un psiholoģiskās problēmas. Es teiktu, ka Rouzs neatgriezīsies vairs ne tuvu MVP līmenim, nekas vairāk no viņa, kā šīs sezonas sākumā arī nebūs. Vai tas ir tā vērts? Turklāt traumatisms nemazināsies, tādiem spēlētājiem tas nekur nepazūd. Skumji, bet tā nu man liekas, ka būs. LAi gan gribētos viņu redzēt MVP līmenī...
Bet vai Veidu savu laik tāpat necentās norakstīt tiešu to pašu iemeslu dēļ? Redz kā vēl kapā.

Un tagad otra monētas puse: pamēģini pārdot spēlētāju, kurš faktiski nebūs spēlējis 2 sezonas, bet kuram tikko ir piešķirts maksimālais līgums

  -1 [+] [-]

, 2014-01-07 18:29, pirms 10 gadiem
31 komentārs un visi eksperti runā par kaut kādu amnestēšanu. Taču padomājat pirms rakstiet kaut kādus sev nezināmus terminus.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 18:50, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: 31 komentārs un visi eksperti runā par kaut kādu amnestēšanu. Taču padomājat pirms rakstiet kaut kādus sev nezināmus terminus.
japiekrīt, Bainumu nevis amnestes, bet nez kā latviski pareizi pateikt, līdz šodienai vai tur rītdienai, vnk izliek āra,(veivo??) un maksā pusi, Bulls ar nezuadē to savu amnestīcijas iespēju,aks tur reizi cikos gados un,ko visticamak var izmantot Būzeram.
Te labi izksaidrots http://www.nba.com/2014/news/features/david_aldridge/01/07/cavs-bulls-trade-deng-bynum/index.html?ls=iref:nbahpts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-07 22:30, pirms 10 gadiem
sbnation.com
1 2 38 komentāri