Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

***NBA [2:00] [LIVE] GAMES [DISKUSIJAS]7.janvāris***[PAPILDINĀTS]

NBA 2:00 LIVE GAMES DISKUSIJAS7.janvāris***PAPILDINĀTS

Šī diena(nakts) mums sola lielu intrigu un interesantas spēles, jo to pavisam ir 12! Lasam aprakstus, gaidam pirmo spēli, kas sāksies jau 2:00 un komentējam!

***eSports lietotāju spēka rangs ši vakara spēlēm***

2:00 Klīvlendas ''Cavaliers''-Šarlotes ''Bobcats'' 75%-25%

Vakarnakt Šarlotieši sagādāja skaļu sensāciju, uzvarot čempionus, ko neviens negaidījā, tāpāt kā viņu uzvaru šodien, tāpēc uz viņu uzvaru tiek likti niecīgie 25%, kas gan viņiem var netraucēt uzvarēt. Svētdienas vakarā paši savām acīm varējām vērot ''Cavaliers'' maču, kam pagaidām jāiztiek bez Židruna Ilgauska, bet viņu sekmīgi aizstāj Andersons Varežao. Jau pieminētajā svētdienas spēlē ''Cavs'' nācās piekāpties pastarīšiem no ASV galvaspilsētas, bet pēdējo sekunžu lielākā diskusija izvērtās par Lebrona Džeimsa nostaigāts vai tomēr noteikumu robežās... Šajā spēlē Džeimss varēs parādīt, ka viņš var izšķirt mača iznākumu bez kļūdām!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2:00 Atlantas ''Hawks''-Orlando ''Magic'' 45%-55%

Divas no austrumu top komandām. Šoreiz varbūt nelielas priekšrocības ir ''Hawks'', kas spēli aizvada mājās un mājas spēļu bilance runā pati par sevi- 15 uzvaras, bet tikai 2 zaudējumi, kas viņus ierindo starp vienu no labākajām mājas komandām. Šoreiz gan eSports.lv lietotāji nelielu pārsvaru ir atdevuši viesiem- Orlando ''Magic'' basketbolistiem, kas gan turnīra tabulā atrodas 1 vietu augstāk. Interesanta spēle, liela spriedze... Skatieties, ko citu varu pateikt?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2:00 Vašingtonas ''Wizards''-Toronto ''Raptors'' 40%-60%

Pilnīgi austrumu autsaideri.... Ko citu pateikt, bez Agent0 ''Wizards'' ir daizvadījuši niecīgu skaitu spēļu, kurās viņi ir parādījuši sakarīgu sniegumu. Ja vispār tādas ir bijušas (man ir sanācis skatīties 4 vašingtoniešu spēles, un visās, pilnīgi visās, kādā ceturtdaļā viņi ir salaiduši visu pilnīgā grīstē!!!). ''Raptors'' arī nerāda neko spožu, bet vismaz nenīkuļo kā to dara ''Wizards''! Šajā spēlē gan skatītāju balsojuma pārsvars gan nav vienozīmīgs, kam varbūt pie vainas ir tas, ka vašingtonieši spēlē ASV galvaspilsētā- Vašingtonā. Grūta spēle, bet uzvarētājs... Tas lai paliek spēlētāju ziņā!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2:30 Bostonas ''Celtics''-Hjūstonas ''Rockets'' 70%-30%

Vakarnakt abas komandas piedzīvoja sāpīgus zaudējumus pret vājākām komandām, it īpaši Ķelti, kas piekāpās stipri pavājākajai Šarlotei, bet ''Rockets'' zaudēja ''76ers'', kuri gan dabūja pamocīties ar uzvaru, un šī uzvara nebija tik neprognozējama kā ''Celtics'' zaudējums. Arī šajā spēlē par favorītiem tiek uzskatīti ķelti, bet vai neatkāartosies vakardienas notikumi, kad viņu pārsvars procentos bija vēl iespaidīgāks, bet rezultātā nācās noiet no laukuma ar nokārtām galvām. Pagaidīsim līdz spēles beigām, bet gan jau Bostonas spēlētāji saņemsies!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2:30 New Jersy Nets - Memphis Grizzlies 55% - 45%

Esportisti par favorītiem šajā spēlē uzskata "Nets" komandu un tas arī ir diezgan loģiski, jo spēle notiek Ņūdžersijā. Memfisas komanda izbraukumā ir uzvarējusi tikai divas spēles. Labi, arī "Nets" komandai ir slikta bilance mājas spēlēs (9-11), bet mājas paliek mājas. "Nets" komanda pēdējo spēli aizvadīja pret "Kings". Ņūdžersijas komanda spēlēja savā laukumā un uzvarēja (98-90). Pirms spēles pret "Kings" un spēles pret "Hawks", Ņūdžerijas komanda pēdējās četras spēles mājās bija zaudējusi. Pēdējās divas spēles mājās "Nets" uzvarēja tieši mača galotnēs, lai cik sliktas būtu pirmās divas cetrurtdaļas.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3:00 Milvokī Bucks- Filadelfijas 76ers 64% - 36%

Esports lietotāji "Bucks" komandu uzskata par līderi, lai arī nedaudz, bet nu jā. "Bucks" komanda pāgājušā mēnesi mājās aizvadīja tiešām lieliskas spēles un lika par sevi jūsmot "Bucks" faniem. "76ers" komanda pēdējās astoņās spēlēs ir izcīnījusi tika divas uzvaras, tā, kā pēdējā laikā Filadelfijas komandai galīgi neveicās. Ja jau "76ers" komandai tā neveicās, tad šonakt būs grūti uzvarēt, jo spēle notiek "Bucks" mājās. Bet NBA neko nevar zināt, kā piemērā vakarnakts "Celtics"-"Bobcats" spēle. Vienkārši ārprāts.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3:00 Minesotas ''Timberwolves''-Oklahomsitijas ''Thunder'' 60%-40%

Biju gaidījis lielāku pārsavru procentuāli, par labu Minesotas komandai, bet kāpēc nesaigaidīju? Varbūt tāpēc, ka vakar Okla boys pieveica D'Antoni vadīto miljonāru klubiņu, lai gan minesotieši uzvilka ''Grizzlies''. ''Thunder'' tukšums tur apakšā ir liels mīnuss, it īpaši pret Alu Džefersonu, kurš viens pats var noplosīt līgas jauniņos, lai gan viņi ir pietiekami rūdīti, jo ar nosaukuma maiņu jau meistarība nepazūd? Uzvara ''Timberwolves'', bet smagā cīņā.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4:00 Fīniksas ''Suns''-Indianas ''Pacers'' 65%-45%

Suņi? Nē! Saule! Uzvara rokā? Apmēram! Apskataties tabulā. Indiana kuļas pa pašu austrumu apakšu, bet Fīniksa laimīgi dzīvo zem rietumu zonas vidus saules. eSportistu viedoklis gan nav tik viennozīmīgs, jo ''Saulēm'' tiek atvēlēts tikai neliels pārsvars. Paskatīsiemies, kas ''Suns'' basketbolistiem būs viņiem sakāms. Domāju, ka sakrājies būs daudz, lai gan ar Grendžeru(lasi ''Pacers'') nekad neko nevar zināt. Gaidam ar interesi!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4:00 Denveras ''Nuggets''-Maiami ''Heat'' 55%-45%

''Nuggets'' bez Karmelo? Bet ir arī Čonsijs Bilapss, kurš strauji uzplaucis kopš aizmainīšanas no ''Pistons''. Es, personīgi, kad uzzināju, ka Karmelo būs ārā, sapratu, ak viņiem būs skarbas nedēļas, bet redzēsim kā pārējie pavils vezumu, jo citas spēlēs nejau viens pats Karmelo spēlē... Redzēsim, redzēsim... Dveins Veids gan jau gribēs pārmācīt mūs, esportistus!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4:00 Jūtas ''Jazz''-Ņuorleānas ''Hornets'' 45%-55%

''Bitītes'' vakar nodemonstrēja savu spēku un pieveica līgas līderus. ''Jazz'' uzvarēja lūzerus no Goldensteitas. Šīs četras komandas mainās pāriem un uzspēlēs ar citiem. Vai uzvarēs tās pašas? Nē, jo abas uzvarētājas sacenšas savā starpā, bet zaudētājas izspēlē savu mikromaču, lai gan fināls visticamāk jau tika aizvadīts vakarnakt, un triumfēja ''Hornets''. Vai zaglis Pols ies uz jaunu sēriju? Cerēsim, bet vispirs pieveic ''Jazz''!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5:00 Portlendas ''Trail Blazers''-Detroitas ''Pistons'' 55%-45%

Detroita ir ieskrējusies, pietam pamatīgi uzņem apgriezienus- par labu, acīmredzami, ir nākusi Aiversona iemainīšana, jo Detroitai jau ir 7 uzvaas pēc kārtas. Mūsu portāla lietotāji gan to nav novērtējuši, pārsavru atdevuši mājiniekiem, portlendiešiem, bet tas ir ļoti niecīgs, tāpēc negaidiet sērijas beigas. Arī Portlenda ir iesākusi savu sēriju ar 2 zaudējumiem 2 pēdējās spēlēs, izskatās, ka varētu to mēģināt pārtraukt. Kā būs? Pie ekrāna 5:00 un nebūsit vīlušies!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

5:30 Goldensteitas ''Warriors''-Losandželosas ''Lakers'' 30%-70%

Biju domājis, ka s*di(atvainojiet par izteicienu) būs lielāki, bet procentuāli nav nemaz tik traki. Varbūt tāpēc, ka ''Staples Centre'' ''Warriors'' nenospēlēja nemaz tik traki?
Vienkārši sakot ja mājā paņēma priekša čempionus tad vicečempionus arī var, bet eSports lietotāji tā nedomā!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šīs nakts spēles

NBA turnīra tabula

Pagājušās nakts spēlu rezultāti
76ers – Rockets 104:96
Magic – Wizards 89:80
Bobcats – Celtics 114:106 OT
Thunder – Knicks 107:99
Grizzlies – Timberwolves 87:94
Mavericks – Clippers 107:102
Bulls – Kings 99:94
Lakers – Hornets 105:116

Vakarnakts spēles fotomirkļos
Foto: 7. janvāris NBA
''Celtics'' un ''Lakers'' zaudē
VISAS SPĒLES IESPĒJAMS NOSKATĪTIES atdhe.net !
Rītdienas spēļu prognozes!!!
Forumi

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 14:43, pirms 15 gadiem
1) Mr. King ''Crab dribble'' James varēs noārdīties pret bobcats, bet ceru uz Bobcats uzvaru!
2) Kraukļiem nav variantu...
3) 50:50 tiešām!
4) pietiek Celtics ākstīties, jāsaņemās un jāuzvar!
5) es liktu uz Grizzlies
6) abas labas, bet cerot uz lielisku Lūka Ričardsa Mbah a Mutes spēli, saku, ka Buck paņems
7) viennozīmīgi šīs nakts centrālā spēle! neņemos prognozēt!
8) Go Suns!
9)
10) abas man mīļas komandas, bet vairāk tomēr par Hornets
11) Pistons vajadzētu uzvarēt
12) Leikeriem otrā spēle divu dienu laikā un tagad vēl izbraukumā, tā kā kāpēc gan lai W's neuztaisītu pārsteigumu!
p.s dailymotion.com: Dailymotion - La vache en clip excellent..!!, a...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-07 22:19, pirms 15 gadiem
tad kad gw ir speeles, tad shitie ir bezjeedziigi

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:20, pirms 15 gadiem
wildo rakstīja: tad kad gw ir speeles, tad shitie ir bezjeedziigi
poxuj speka rangu jau var izlasit

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:24, pirms 15 gadiem
hamiltonsuck rakstīja: beidzot pabeigts
Tagad ir pabeigts, bet vēl uzlabošu kko
Man 10 raksti bija!
Slims var palikt, rīt atslodze
Aizpildat prognozes rītdienai!

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:34, pirms 15 gadiem
Būs vietas kur varēs noskatīties spēli?

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:40, pirms 15 gadiem
Masaļskis rakstīja: Būs vietas kur varēs noskatīties spēli?

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:45, pirms 15 gadiem
Masaļskis rakstīja: Būs vietas kur varēs noskatīties spēli?
Pieienots!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-07 22:59, pirms 15 gadiem
Basketbolists#7 rakstīja: kur tad desmit ja es piecus uztaisiiju!?
Nets un Bucks... viss

  +3 [+] [-]

, 2009-01-07 23:13, pirms 15 gadiem
Ceru uz Bobcats un Magic uzvaru! ';

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 23:24, pirms 15 gadiem
KobeMVP rakstīja: Ceru uz Bobcats un Magic uzvaru!
Šitā bija labā pōza pēc 3nīša iemešanas

     [+] [-]

, 2009-01-07 23:31, pirms 15 gadiem
Biju gaidījis lielāku pārsavru procentuāli, par labu Minesotas komandai, bet kāpēc nesaigaidīju?

Es, personīgi, kad uzzināju, ka Karmelo būs ārā, sapratu, ak viņiem būs skarbas nedēļas, bet redzēsim kā pārējie pavils vezumu, jo citas spēlēs nejau viens pats Karmelo spēlē...

     [+] [-]

, 2009-01-07 23:38, pirms 15 gadiem
Ainizzz rakstīja: Biju gaidījis lielāku pārsavru procentuāli, par labu Minesotas komandai, bet kāpēc nesaigaidīju?

Es, personīgi, kad uzzināju, ka Karmelo būs ārā, sapratu, ak viņiem būs skarbas nedēļas, bet redzēsim kā pārējie pavils vezumu, jo citas spēlēs nejau viens pats Karmelo spēlē...


Šīs pat ne tuvu nav vienīgās kļūdas.

     [+] [-]

, 2009-01-08 00:36, pirms 15 gadiem
NOH uzvara peerfeektoo

     [+] [-]

, 2009-01-08 00:49, pirms 15 gadiem
-Skoufilds- rakstīja: Šīs pat ne tuvu nav vienīgās kļūdas.
Nu tā jau jā, bet nu es tā lielākoties burtu kļūdas

  +2 [+] [-]

, 2009-01-08 00:50, pirms 15 gadiem
Kāpēc virsrakstā tik daudz zvaigznīšu? Varēja vēl salikt !^&$#@&!^*^#@(*, būtu smukāk.
nbainfo, pārlasi tekstu.

Fīniksas ''Suns''-Indianas ''Pacers'' 65%-45%
110%

     [+] [-]

, 2009-01-08 03:58, pirms 15 gadiem
Ainizzz rakstīja: Nu tā jau jā, bet nu es tā lielākoties burtu kļūdas
Starp citu, pat pirmā apraksta pirmajā teikumā ir gramatsikās/a kļūdas/a.