Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA: Korvers nepiedalīsies tālmetienu konkursā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

NBA: Korvers nepiedalīsies tālmetienu konkursā
Kails Korvers jau otro gadu pēc kārtas nolēmis nepiedalīties NBA tālmetienu konkursā. Foto: AP/Scanpix.

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Atlantas ''Hawks'' snaiperis Kails Korvers, kurš 117 spēlēs pēc kārtas ir realizējis vismaz vienu tālmetienu, atteicies no ielūguma piedalīties līgas trīspunktu metienu konkursā.

32 gadus vecais amerikāņu basketbolists decembrī pārspēja Deina Berosa 89 maču (ar vismaz vienu precīzu trejaci) rekordu, kopš tā laika latiņu paceļot līdz 117 spēlēm pēc kārtas. NBA eksperti jau paspējuši novērtēt Korvera talantu un par viņa rekordu runā kā par teju neatkārtojamu, taču, neskatoties uz savu un ''Hawks'' veiksmīgo sezonu, Korvers jau otro gadu pēc kārtas Zvaigžņu spēles organizatoriem iedevis kurvīti. Spēlētājs savu lēmumu pamato ar to, ka brīvās dienas vēlas pavadīt mājās kopā ar sievu un vienu gadu veco meitiņu.

''Apbrīnojama stabilitāte,'' Korvera rekordu raksturo bijušais NBA spēlētājs un tālmetienu speciālists Stīvs Kers. ''Pēdējā desmitgadē tālmetiens līgā ir kļuvis par lielu ieroci, taču ļoti reti gadās redzēt spēlētāju, kurš tos var precīzi realizēt katru vakaru, sevišķi ņemot vērā, ka pretinieku komandā visi zina par viņa rekordu un to, ka viņš ir trīspunktu metiena speciālists.''

Šosezon Korvers ''Hawks'' sastāvā piedalījies 44 spēlēs, palīdzot savai komandai ar 12 punktiem (3p. - 46,2%), četrām atlēkušajām bumbām un 2,9 rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušajā sezonā par NBA tālmetienu karali Zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursā kļuva Klīvlendas ''Cavaliers'' saspēles vadītājs Kairijs Īrvings, bet šogad dalībnieku saraksts vēl nav publiskots. Savu vēlmi piedalīties konkursā izteikuši tādi spēlētāji kā Bredlijs Bīls (''Wizards''), Veslijs Metjūzs (''TrailBlazers'') un Džodijs Mīkss (''Lakers''), bet Sanantonio ''Spurs'' itāļu aizsargs Marko Belinelli medijiem atklājis, ka jau ir saņēmis līgas uzaicinājumu un grasās to apstiprināt.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2014-02-06 15:39, pirms 10 gadiem
žēl, tieši viņu gribējās tur redzēt

     [+] [-]

, 2014-02-06 15:41, pirms 10 gadiem
žēl.. būtu gan gribējies redzēt viņu un Alenu tur..

Alens, Kovers, Karijs, Irvings, Topmsons, Lilards.. tas būtu 3p konkurss!

     [+] [-]

, 2014-02-06 15:42, pirms 10 gadiem
nu jau 117 speles, kad shis raksts ir tapis???

     [+] [-]

, 2014-02-06 15:57, pirms 10 gadiem
A tas rekords vaitad viņam vēl neaug?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-06 18:46, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: A tas rekords vaitad viņam vēl neaug?
aug ar katru speli kura vins iemet vismaz vienu trini

     [+] [-]

, 2014-02-07 00:36, pirms 10 gadiem
Kā tas ir, ka saraksts nav publicēts? Kas tad tā par ziņu nesen atpakaļ bija? SC paši to fuflo izdomāja? Sapratu, ka 5 bija un nebija 6, no austrumiem laikam, bet pa lielam jau zināms.