Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rendlam veiks pleca operāciju, sezona ''Knicks'' līderim ir beigusies

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rendlam veiks pleca operāciju, sezona ''Knicks'' līderim ir beigusies
Džūliuss Rendls. Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņujorkas ''Knicks'' visu atlikušo sezonu būs jāspēlē bez viena no līderiem, Džūliusa Rendla. Viņam tiks veikta operācija plecam, kuru spēlētājs izmežģīja janvāra beigās.

Šajā sezonā NBA komandai Ņujorkas ''Knicks'' vairs nepalīdzēs viens no tās vadošajiem basketbolistiem Džūliuss Rendls, kuram tiks veikta pleca operācija. Viņš izmežģīta pleca dēļ nav spēlējis kopš janvāra beigām, divu mēnešu garumā mēģinot izvairīties no operācijas un cenšoties atgriezties kluba rīcībā uz izslēgšanas spēlēm. Pēc divu speciālistu apmeklējuma tika pieņemts lēmums par operācijas veikšanu, jo pastāvot risks iedzīvoties vēl savainojumos tieši traumētajā plecā.

Pēc veiktās operācijas Rendls varētu atgriezties ierindā uz 2024./2025. gada sezonas sākumu, bet klubs pavēstījis, ka viņa veselības stāvoklis vēlreiz tiks izvērtēts septembrī. ''Vēlējāmies virzīt rehabilitāciju tā, ka stiprinām plecu, lai tiktu līdz punktam, ka viņš varētu atgriezties laukumā. Tik tālu nemaz netikām, līdz ar to tāds ir lēmums,'' situāciju lakoniski komentēja ''Knicks'' galvenais treneris Toms Tibodo.

Šajā sezonā Rendls laukumā bija devies 46 spēlēs, kurās iekrāja 24 punktus, 9.2 atlēkušās bumbas un piecas piespēles. Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Losandželosas ''Lakers'' un Ņūorleānas ''Pelicans'', 641 regulārā turnīra spēlē tiekot pie 19.1 punkta, 9.4 atlēkušajām bumbām un 3.7 rezultatīvajām piespēlēm.

Ņujorkas ''Knicks'' turpinās sezonu pēc regulārā turnīra beigām. Ar bilanci 45 uzvaras un 31 zaudējums klubs šobrīd ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. Regulārajā turnīrā atlikušas vēl sešas spēles. ''Play-in'' zonā esošās ''Heat'' un ''76ers'' no ''Knicks'' atpaliek par trīs uzvaru tiesu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...