Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns pārliecināts par ''Warriors'': ''Trešā vai sestā vieta - man vienalga!''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns pārliecināts par ''Warriors'': ''Trešā vai sestā vieta - man vienalga!''
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Goldensteitas ''Warriors'' ir jau garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs. Lai gan sezonas gaitā klubs ir noslīdējis no pirmās uz trešo pozīciju Rietumos, spēka uzbrucēju Dreimondu Grīnu šī situācija neuztrauc.

Pēc panākuma naktī uz pirmdienu spēlē pret Sakramento ''Kings'', Grīns uz žurnālista jautājumu par vēlamo vietu regulārajā turnīrā atbildēja vienaldzīgi.

''Trešā vai sestā vieta - vienalga! Es uz to skatos savādāk. Tev joprojām ir jāuzvar izbraukumā, jo neviena komanda nevēlas sēriju novilkt līdz septītajam mačam. Mēs zinām, ka šajās spēlēs var notikt pat neticamais. Tas ir gluži kā mest monētu - varbūt paveicas, varbūt nepaveicas. Ja komanda tiek izslēgšanas spēlēs, viņai tāpat ir jāspēlē pret ļoti spēcīgām vienībām, lai kvalificētos finālam. Vieta regulārajā turnīrā neko nemaina,'' pēcspēles preses konferencē sacīja Grīns.

''Mēs ar komandu nerunājam par iespējamo vietu turnīra tabulā. Mēs vairāk runājam par to kā pēc iespējas labāk aizvadīt katru spēli un demonstrēt basketbolu, kas nesīs uzvaru katrā spēle,'' turpināja trīskārtējais NBA čempions.

Dreimonds Grīns šosezon laukumā ir devies 43 spēlēs, kurās vidēji izcēlies ar 7.4 gūtiem punktiem, 7.4 atlēkušajām bumbām, septiņām rezultatīvām piespēlēm, 1.3 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu katrā no tām.

Goldensteitai ir atlikušas vēl trīs spēles regulārajā turnīrā - pret ''Lakers'', ''Spurs'' un ''Pelicans''. Šie mači izšķirs vai ''Warriors'' finišē Rietumos trešajā vai ceturtajā pozīcijā. Pagaidām, ''Warriors'' ar 50 panākumiem 79 mačos ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/draymond-g...

  +3 [+] [-]

, 2022-04-05 06:32, pirms 2 gadiem
Izteikts PO spēlētājs, kam visi statistikas rādītāji, sevišķi rezultativitāte izslēgšanas spēlēs krietni uzlabojas.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-05 08:00, pirms 2 gadiem
Mavericks 4.rietumos.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-05 08:01, pirms 2 gadiem
tekken rakstīja: Izteikts PO spēlētājs, kam visi statistikas rādītāji, sevišķi rezultativitāte izslēgšanas spēlēs krietni uzlabojas.
Jàgaida, ko Bertàns Mavericks PO.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-05 09:48, pirms 2 gadiem
Var jau teikt par Grīnu ko tik grib, bet taisnība viņam ir. Kāda jēga pakaļu plēst regulārajā ja nevari uzvarēt čempi? Tā kā tajā rekorda sezonā. Tagad būs atpakaļ Karijs, un visi būs +/- veseli tad sāksies arī īstās spēles.
Jēga iziet kā pirmajam, ja beigās dabū pretī pirmajā kārtā Clippers ar KL un PG sastāvā?

     [+] [-]

, 2022-04-05 09:55, pirms 2 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Var jau teikt par Grīnu ko tik grib, bet taisnība viņam ir. Kāda jēga pakaļu plēst regulārajā ja nevari uzvarēt čempi? Tā kā tajā rekorda sezonā. Tagad būs atpakaļ Karijs, un visi būs +/- veseli tad sāksies arī īstās spēles.
Jēga iziet kā pirmajam, ja beigās dabū pretī pirmajā kārtā Clippers ar KL un PG sastāvā?
Lakers arī tikko apspēlēja Dalasa, Denvera. Neviens negrib play off spēlēt ar Lebronu.

     [+] [-]

, 2022-04-05 09:56, pirms 2 gadiem
tekken rakstīja: Izteikts PO spēlētājs, kam visi statistikas rādītāji, sevišķi rezultativitāte izslēgšanas spēlēs krietni uzlabojas.
Zaķis ar PO 20+8. Un Vimssi ir final4.

     [+] [-]

, 2022-04-05 10:38, pirms 2 gadiem
Lakers playoff nebūs.
Dallasai tāpat nespīd tikt tālāk par 2.kārtu.
Un Warriors vinnēs čempi.

  +3 [+] [-]

, 2022-04-05 11:53, pirms 2 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Lakers, ja būs play off. Viņi var uzvarēt.
Tu cik lakers spēles esi redzējis šosezon? Nekomentē lietas par kurām tev nav ne mazākā saprašana

     [+] [-]

, 2022-04-05 18:16, pirms 2 gadiem
Celmiņa fanāts rakstīja: Tu cik lakers spēles esi redzējis šosezon? Nekomentē lietas par kurām tev nav ne mazākā saprašana
Man liekas tam džekam kaut kādas roku spazmas uznākušas jo komentē visu ko iespējams komentēt.