Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Raptors'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar kanādieti Oliniku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Raptors'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar kanādieti Oliniku
Kelijs Oliniks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto ''Raptors'' vienojusies par līguma pagarināšanu uz divām sezonām ar kanādieti Keliju Oliniku, kurš klubam pievienojās maiņu darījumu laikā. Divu sezonu laikā Oliniks pelnīs 26.25 miljonus dolāru.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto ''Raptors'' vienojusies pagarināt līgumu uz diviem gadiem par 26.25 miljoniem dolāru ar kanādieti Kelsiju Oliniku. Šobrīd viņa līgums ir spēkā līdz 2025./2026. gada sezonai.

Oliniks Toronto nonāca maiņas darījumā šajā sezonā no Jūtas ''Jazz''. ''Raptors'' vēlējās piesaistīt Oliniku, lai viņš veidotu tandēmu ar Džeikobu Poeltlu, turklāt tai bija nodoms ar viņu parakstīt līguma pagarinājumu. Šīs sezonas 59 spēlēs kanādietim 8.3 punkti, 4.9 atlēkušās bumbas un 4.2 rezultatīvās piespēles. Piespēļu rādītājā spēlētājam karjeras rekords.

Kopumā NBA 32 gadus vecais kanādietis nospēlējis 737 regulārās sezonas spēles tādās komandās kā Bostonas ''Celtics'', Maiami ''Heat'', Hjūstonas ''Rockets'', Detroitas ''Pistons'', Jūtas ''Jazz'' un Toronto ''Raptors''. To laikā viņam 10.2 punkti, 5.2 atlēkušās bumbas un 2.4 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-03-05 14:21, pirms 2 mēnešiem
Labs spēlētājs, sakarīgs līgums. Jautājums kurš būs nākamais Kanādietis, kuru gribēs dabūt Toronto. Wiginss? Aleksanders-Wokers? Dorts? Powell? Brūks? SGA viņiem gan nav variantu dabūt.