Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards atkal gūst traumu, atgriešanās laukumā joprojām neskaidra

Hovards atkal gūst traumu, atgriešanās laukumā joprojām neskaidra
Dvaits Hovards. Foto: AFP/Scanpix

Vašingtonas "Wizards" centra spēlētājs Dvaits Hovards muguras savainojuma rehabilitācijas laikā guvis traumu, un laiks, kad spēlētājs varētu atgriezties laukumā, ir neskaidrs.

Kā vēsta ASV medijs "NBC Sports Washington", "Wizards" galvenais treneris Skots Brūks apliecinājis, ka muguras savainojuma rehabilitācijas laikā Hovards ir atsvaidzinājis traumu, un laiks, kad pieredzējušais spēlētājs varētu atgriezties laukumā, ir neskaidrs.

Šajā sezonā 33 gadus vecais spēlētājs ir piedalījies tikai deviņās spēlēs un muguras savainojuma dēļ laukumā nav devies kopš novembra. Aizvadītajās deviņās spēlēs Hovards atzīmējies ar vidēji 12,8 gūtiem punktiem un 9,2 atlēkušajām bumbām.

Starpsezonā Šarlotes "Hornets" aizmainīja Hovardu uz Bruklinas "Nets", kas nekavējoties spēlētāju atbrīvoja. Vēlāk Hovards noslēdza divu sezonu līgumu (spēlētāja opcija otrajā sezonā) ar Vašingtonas "Wizards".

Hovards ir astoņkārtējs "Visu zvaigžņu spēles" dalībnieks un trīsreiz nominēts kā "Līgas gada aizsardzības spēlētājs". Lielākos panākumus spēlētājs guvis, spēlējot Orlando "Magic" vienības sastāvā.

Karjeras laikā Hovards ir pārstāvējis tādas komandas, kā: Orlando "Magic", Losandželosas "Lakers", Hjūstonas "Rockets", Atlantas "Hawks", Šarlotes "Hornets" un Vašingtonas "Wizards".

Ar 26 uzvarām 63 spēlēs „Wizards” atrodas ārpus austrumu konferences labāko astotnieka, un Hovarda atgriešanās laukumā turpmākās sezonas laikā joprojām ir neskaidra.

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks

Izmantotie avoti: https://bleacherreport.com/articles...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-06 07:45, pirms 5 gadiem
Howards kopā ar Wall var atpūsties, cerams, ka abi uz Knicks, labi iederētos organizācijā!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-06 08:10, pirms 5 gadiem
Vāks, abi ar Wall vienādi

     [+] [-]

, 2019-03-06 09:18, pirms 5 gadiem
Tas tiešām ir lāsts!Žēl ka tā ,butu top centrs līgā,fizisks monstrs!