Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamss pēc desmit dienu karantīnas šonakt atgriezīsies "Clippers" sastāvā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Viljamss pēc desmit dienu karantīnas šonakt atgriezīsies "Clippers" sastāvā
Lū Viljamss ar bumbu spēlē pret ''Suns''. Foto: AP/Scanpix

''The Athletic'' NBA apskatnieks Šems Čanarija ziņo, ka viens no Losandželosas ''Clippers'' līderiem Lū Viljamss šonakt pret Fīniksas ''Suns'' aizvadīs savu pirmo regulārās sezonas spēli kopš turnīra atsākšanās Orlando burbulī.

Sportacentrs.com jau iepriekš ziņoja, ka ''Clippers'' komandas aizsargs Lū Viljamss pārkāpa NBA noteikumus, jo brīdī, kad saņēma atļauju pamest Orlando burbuli, bija devies uz kādu klubu Atlantā. Līga sodīja basketbolistu ar obligātu desmit dienu karantīnu, atgriežoties Orlando, un tas nozīmēja, ka Viljamsam nācās izlaist pirmās divas ''Clippers'' spēles, atsākoties regulārajai sezonai - zaudējumu pret ''Lakers'' un uzvaru pret ''Pelicans''.

Kā ziņo Šems Čanarija, Viljamss veiksmīgi noslēdzis desmit dienu karantīnu un šonakt mačā pret Fīniksas ''Suns'' atkal atgriezīsies ierindā.

Jāatzīmē, ka pēc kluba apmeklējuma, par ko Viljamss izteicās, ka tur tikai nobaudījis sevis iecienīto maltīti, publiskajā telpā nonāca ziņas, ka viens no NBA labākajiem rezervistiem klubā izmantojis arī privātās dejas pakalpojumus. Sarunā ar "Los Angeles Times'' Viljamsa apmeklētā kluba dejotāja atklāja, ka dejojusi Viljamsam, un basketbolists esot atstājis dāsnu dzeramnaudu.

Viljamss ir viens no „Clippers” vadošajiem spēlētājiem – viņš šosezon vidēji spēlē guvis 18.7 punktus un veicis 5.7 rezultatīvas piespēles, kas ir labākais rādītājs komandā. ''Clippers'' ar 45 uzvarām un 21 zaudējumu ieņem otro vietu Rietumu konferencē un jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-cli...