Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss šonakt pārbaudes spēlē pret ''76ers'' debitēs ''Nets'' rindās

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Simonss šonakt pārbaudes spēlē pret ''76ers'' debitēs ''Nets'' rindās
Bruklinas ''Nets'' basketbolists Bens Simonss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas ''Nets'' saspēles vadītājs Bens Simonss jaunajā komandā varētu debitēt jau šonakt, vēsta ārzemju mediji.

''Nets'' šonakt Ņujorkas ''Barclays'' centrā aizvadīs pārbaudes spēli pret Simonsa bijušo komandu Filadelfijas ''76ers''. Mača sākums paredzēts plkst. 2:30 pēc Latvijas laika. ''Nets'' žurnālists Aleks Sturms informē, ka mačā piedalīsies arī Kevins Durents un Kairijs Ērvings.

Simonss pēdējo reizi laukumā devās 2021. gada izslēgšanas spēlēs, kad vēl pārstāvēja ''76ers''. 2020./2021. gada sezonā viņš aizvadīja 58 pamatturnīra cīņas, kurās izcēlās ar 14.3 punktiem, 7.2 atlēkušajām bumbām, 6.9 rezultatīvām piespēlēm, 1.6 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem.

Simonss Filadelfijā pavadīja četras sezonas. Klubs viņu draftēja 2016. gadā ar kopējo pirmo izvēli, liekot uz basketbolistu lielas cerības. Simonss gan stagnēja un īpaši neprogresēja. Situācija attīstījās līdz konfliktiem basketbolista un vadības starpā, kas rezultējās viņa aizmainīšanā uz Bruklinu.

Nav noslēpums, ka sportists un komanda šķīrās ar ne pārāk labām attiecībām, kas savstarpējai spēlei šonakt piešķirs asumiņu. Ņemot vērā, ka ''Nets'' komandai šī ir mājas spēle, izsvilpšanu Simonsam nesagaidīt, taču duelis joprojām būs principiāls.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/76ers/news/b...