Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents par nesaskaņām ar ''Nets'' vadību: ''Vai mēs varam to aizmirst?''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Durents par nesaskaņām ar ''Nets'' vadību: ''Vai mēs varam to aizmirst?''
Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents vēlas aizmirst incidentu starpsezonā starp viņu un kluba vadību, vēsta ārzemju mediji.

''Vai mēs varam to aizmirst? Es zinu, ka tas ir interesants stāsts. Zinu, ka tas aizņēma veselu starpsezonu un drāmu ir viegli pārdot, taču es neizlaidu nevienu treniņu vai spēli. Es joprojām esmu šeit,'' sacīja Durents.

Durents starpsezonā ''Nets'' vadībai lika izvēlēties starp viņu un komandas galveno treneri Stīvu Nešu. Basketbolists lika atlaist arī kluba ģenerālmenedžeri Šonu Mārksu. Bruklinas vienības īpašnieks Džo Čai nebija ar mieru un Durents pieprasīja maiņu uz citu klubu.

''Liela daļa no medijos rakstītā bija meli, bet es nevēlos par to tagad runāt. Man nav tik daudz laika,'' turpināja 34 gadus vecais uzbrucējs.

Durents pēcāk paziņoja, ka ir formāli izlīdzis ar kluba vadību un paliks spēlēt Bruklinā arī nākamajā sezonā. Komandas mērķis ir nemainīgs - izcīnīt čempiones titulu. Jaunajā sezonā Durentam būs iespēja turpināt spēlēt ar Kairiju Ērvingu, kā arī izmēģināt spēkus kopā ar Benu Simonsu. Simonss ''Nets'' rindās debitēs jau šonakt, kad plkst. 2:30 Bruklinas klubs aizvadīs pārbaudes spēli ar viņa bijušo klubu Filadelfijas ''76ers''.

''Es biju neapmierināts un viņi kā ģimene mani saprata. Dažām lietām viņi pat piekrita. Mēs to visu izrunājām pāris mēnešu laikā un kopīgi pie visa strādājām, lai rastu kompromisu. Tagad es esmu šeit,'' sacīja Durents.

Durents atzina, ka pēc viņa domām Bruklinas komanda ir konkurētspējīga un klubā vēlas turpināt spēlēt. Lai gan basketbolista viedoklis bieži vien ir bijis pretrunīgs, jaunajā sezonā viņš būs daļa no ''Nets'' struktūras.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-dura...

  +2 [+] [-]

, 2022-10-04 00:01, pirms 2 gadiem
🐍

     [+] [-]

, 2022-10-04 10:58, pirms 2 gadiem
Pēc šīs drāmas būs vieglāk sasniegt titulu. Lets go KD un Nets!