Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA treneri par labākajiem šosezon atzīst Budenholceru un Donovanu

Rolands Eliņš

NBA treneri par labākajiem šosezon atzīst Budenholceru un Donovanu
Maiks Bundeholcers vada "Bucks" spēli. Foto: AP/Scanpix

Ikgadējo NBA treneru asociācijas balvu kā sezonas labākie galvenie treneri ieguvuši Maiks Budenholcers un Billijs Donovans, vēsta ESPN. Viņi abi saņēma vienādu balsu skaitu, kamēr Toronto „Raptors” galvenais treneris Niks Nērss bija trešais, saņemot tikai vienu balsi mazāk.

NBA treneru asociācijas balva tiek piešķirta labākajam galvenajam trenerim regulārajā sezonā viņa kolēģu vērtējumā. Balsojumā piedalās visu 30 klubu galvenie treneri, un katrs balso tikai par savu favorītu.

Šogad ir divi uzvarētāji, jo vienādu balsu skaitu saņēma Milvoki „Bucks” galvenais treneris Maiks Budenholcers un „Thunder” treneris Billijs Donovans. Budenholcers aizveda „Bucks” līdz pirmajai vietai regulārajā sezonā ar bilanci 54-13, kamēr Donovans ar „Thunder” sastāvu, kuram pirms sezonas lielus panākumus neparedzēja, tika pie 41 uzvaras 55 spēlēs.

ESPN ziņo, ka šajā balsojumā bija pavisam tuvu trim uzvarētājiem, jo Toronto „Raptors” treneris Niks Nērss saņēma tikai par vienu balsi mazāk nekā Donovans un Budenholcers. Nērss prata noturēt „Raptors” pie līgas favorītēm, neskatoties uz Kavai Lenarda aiziešanu no komandas starpsezonā.

Vēl vismaz vienu balsi ieguva Teilors Dženkinss no Memfisas, Neits Makmilans no „Pacers”, Eriks Spolstra no „Heat”, „Celtics” treneris Breds Stīvenss un Frenks Vogels no „Lakers”.

Jāuzsver, ka šī ir cita balva, nevis NBA piešķirtā Reda Auerbaha gada labākā trenera balva. Tās noteikšanā tiek ņemts vērā mediju balsojums un tā tiks paziņota vēlāk. Iepriekšējā sezonā mediji un treneri gan bija vienisprātis, un abas balvas ieguva Maiks Budenholcers.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-08-03 21:27, pirms 4 gadiem
Tad jau labāk Nurse un Donovans..
Bet interesanti Donovana sakarā..Principā no atlaist Donovanu uz COTY kandidātu