Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdevejs seniors: "Dalasa sākumā no "Knicks" gribēja manu dēlu, nevis Porziņģi"

Rolands Eliņš

Hārdevejs seniors: "Dalasa sākumā no "Knicks" gribēja manu dēlu, nevis Porziņģi"
Tims Hārdevejs un Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Tims Hārdevejs seniors, bijušais NBA basketbolists un pašreizējā Dalasas „Mavericks” spēlētāja Tima Hārdeveja jaunākā tēvs, intervijā pastāstījis sev zināmo par pirms pusotra gada veikto lielo darījumu starp „Mavericks” un „Knicks” vienībām. Viņš norāda, ka Dalasa sākumā par Porziņģi nemaz neesot interesējusies, un viņu darījumā piedāvājusi tieši „Knicks”.

Par „Knicks” un „Mavericks” apjomīgo darījumu, kas pamatīgi ietekmēja abu komandu virzienu un nākotni, runāts ļoti daudz. Laiks no šī darījuma nonākšanas baumu statusā līdz oficiālai apstiprināšanai bija pavisam īss, un pēc tam bija daudz pretrunīgas informācijas par to, kā īsti komandas tik ātrā laikā paspējušas vienoties par tik liela līmeņa maiņas darījumu.

Bijusī NBA zvaigzne Tims Hārdevejs seniors, ilggadējais „Warriors” spēlētājs, kurš NBA aizvadījis gandrīz 900 spēles, tagad ASV medijam „Fot Worth Star-Telegraph” atklājis, ka par gaidāmo abu komandu darījumu zinājis, jo pārrunas tika sāktas, par darījuma pamatakmeni uzskatot viņa dēlu Timu Hārdeveju jaunāko.

„Dalasa sākumā zvanīja „Knicks” par Timu Hārdeveju. Viņš bija spēlētājs, ko Dalasa vēlējās,” teica Hārdevejs seniors. „Tad Ņujorkas kluba vadība teica: „Bet ko jūs domājat par Porziņģi?” Tad viņi darījumā iekļāva arī Timu. Cilvēki tagad teiks, ka tā nav taisnība, lai piesegtu savas pakaļas, taču tā ir lieta, ko es zinu.”

Šobrīd „Mavericks” komandā spēlē gan Porziņģis, gan Hārdevejs, un veiktā maiņa viņiem abiem pavērusi jaunus ceļus NBA karjerā. Porziņģis pēc atgūšanās no smagās ceļgala traumas ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs un ieguvis maksimālo līgumu ar Dalasu, kamēr Hārdevejs šosezon izcēlies ar 15.8 punktiem vidēji mačā un ir trešais rezultatīvākais komandā.

Pēc Porziņģa aizmainīšanas „Knicks” vadība norādīja, ka tas noticis tādēļ ka Porziņģis pieprasījis maiņu un nevēlējies palikt komandā, taču pēc tam vairāki Ziemeļamerikas sporta mediji vēstīja, ka „Knicks” interesējusies par Porziņģa aizmainīšanu arī iepriekš. Savukārt Dalasas „Mavericks” īpašnieks Marks Kjūbans nesen norādīja, ka viņa komanda par Porziņģa iegūšanu nesekmīgi interesējusies arī pirms maiņas līdz beidzot sagaidīja, kad „Knicks” maina nostāju.

Izmantotie resursi:
https://www.star-telegram.com/sport...

     [+] [-]

, 2020-08-03 20:15, pirms 4 gadiem
pilnigas mulkibas. Hardevejam nereals ligums bija, Knicks vajadzeja cap space lai butu nauda KD un Irvingam (vinu sapnos protams). Tas ari bija atsvars lai dabutu KP uz dallas. Ari no Li tika valja.

Bet neviens jau nedomaja ka Tims aizvadis labu sezonu, tapec tagad var gudri d..st

     [+] [-]

, 2020-08-03 20:43, pirms 4 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: pilnigas mulkibas. Hardevejam nereals ligums bija, Knicks vajadzeja cap space lai butu nauda KD un Irvingam (vinu sapnos protams). Tas ari bija atsvars lai dabutu KP uz dallas. Ari no Li tika valja.

Bet neviens jau nedomaja ka Tims aizvadis labu sezonu, tapec tagad var gudri d..st
Nē nu principā Mavs uz to brīdi vajadzēja Metjūzam aizvietotāju,jo pēc ahila viņš spēlēja drausmīgi..Es vienīgi šaubos,ka Mavs tiešām vajadzēja tādu Timija līgumu un sniegumu uz doto brīdi kamēr Metjūzs bija expiring.Timijs noteikti bija negatīvs kontrakts uz to brīdi,un Metjūzu varēja kaut kam atdot uz plika expiring vien.

Lai gan mēs tagad runājam ar Milsu un Knicks,un tajā sakarā viss iespējams