Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Hārdens ar efektīgu pauzi uzvar NBA nedēļas topā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šovs "The Starters" apkopojis nedēļas labākās epizodes. Pirmajā vietā ir Hjūstonas "Rockets” amerikāņu spīdeklis Džeimss Hārdens ar efektīgu pauzi pirms metiena. Video: The Starters / NBA



, 2018-03-03 16:06, pirms 6 gadiem
Nejau pauze ir tad, kaapeec Hardens iekluva topaa potiites salauza labi
, 2018-03-03 22:18, pirms 6 gadiem
Nu ir gan pauze. Tas ir apmēram - "es tevi tikko tā apčakarēju, ka man ir laiks nostāties un padomāt"

Neiemestu, būtu citā nedēļas topā - shaqtin a fool. Bija gan. Tikai būtu mainītās lomās.
, 2018-03-05 09:17, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu ir gan pauze. Tas ir apmēram - "es tevi tikko tā apčakarēju, ka man ir laiks nostāties un padomāt"

Neiemestu, būtu citā nedēļas topā - shaqtin a fool. Bija gan. Tikai būtu mainītās lomās.
Pilnībā piekrītu. Ankle breakeri notiek ik pa laikam, bet neesmu redzējis, ka kāds atļautos pēc tam TIK ilgi gaidīt, kamēr kāds sedzējs sāk kustēties un tad ienaglot trīnīti tieši sirsniņā!
Tairīss Maksijs priekšplānā. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

''76ers'' un ''Bucks'' paildzina savas sezonas, ''Cavaliers'' atgūst vadību pret ''Magic''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz trešdienu aizvadītas trīs izslēgšanas spēļu cīņas. Filadelfijas ''76ers'' un Milvoki ''Bucks'' uzvarēja, paildzinot savas sezonas, savukārt Klīvlendas ''Cavaliers'' atjaunoja vadību sērijā pret Orlando ''Magic''.
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
41

Porziņģim konstatēts ikra muskuļa sastiepums, izlaidīšot vairākas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas ''Celtics'' pavēstījis, ka Latvijas basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis ikra muskuļa sastiepuma dēļ nepiedalīsies sērijas piektajā mačā pret Maiami ''Heat''. Savukārt ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka latvietis traumas dēļ izlaidīšot vairākas spēles.
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix

Porziņģi iemainījušais Stīvenss tiek atzīts par NBA sezonas labāko menedžeri

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" basketbola daļas prezidents Breds Stīvenss saņēmis apbalvojumu kā sezonas labākais menedžeris. Starpsezonā viņš iemainīja Kristapu Porziņģi un Drū Holideju.