Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pelicans'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar Nensu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Pelicans'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar Nensu
Lerijs Nenss. Foto: USA TODAY Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņūorleānas ''Pelicans'' pirms gaidāmās sezonas pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Leriju Nensu junioru, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Līgums ar basketbolistu noslēgts uz divām sezonām. Saistības sportistam garantēs 21.6 miljonu ASV dolāru lielu peļņu. Līgums stāsies spēkā pēc jaunās sezonas.

Nenss nonāca pelikānu rotācijā pērn, kad Portlendas ''Trail Blazers'' viņu, Sīdžeju Makkolumu un Toniju Snelu aizmainīja tieši uz Ņūorleānu. ''Pelicans'' rindās viņš aizvadīja vien deviņas regulārās sezonas spēles, izceļoties ar 7.3 punktiem, 4.3 atlēkušajām bumbām, 0.9 rezultatīvām piespēlēm, 0.8 bloķētiem metieniem un 0.6 pārtvertām bumbām vidēji katrā no tām.

Nākamā sezona Nensam būs jau astotā iekš NBA. Savā karjerā viņš paguvis pārstāvēt arī Losandželosas ''Lakers'', Klīvlendas ''Cavaliers'', kā arī iepriekš pieminēto ''Trail Blazers''.

Individuāli sekmīgāko sezonu Nenss aizvadīja Klīvlendas rindās 2019. gadā, kad 56 mačos izcēlās ar vidēji 10.1 punktu, 7.3 atlēkušajām bumbām, 2.2 rezultatīvām piespēlēm, pārtvertu bumbu un 0.4 bloķētiem metieniem.