Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģis iemet 14 punktus NBA čempioniem

Egils Broks
Egils Broks
Nacionālās basketbola asociācijas mačā pret šosezon dominējošo „Warriors” Kristaps Porziņģis guva 14 punktus, kamēr viņa pārstāvētā „Knicks” cieta zaudējumu ar 95:116.
Kristaps Porziņģis laukumā pavadīja 20 minūtes, to laikā nopelnot trīs personiskās piezīmes un gūstot 14 punktus (1p. 6/8, 2p. 1/6, 3p. 2/2). Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī vienreiz pārtvēra bumbu, tiesa, pieļāva divas kļūdas. Porziņģis spēli noslēdza ar +/- rādītāju mīnus 18, kas bija sliktākais Ņujorkas komandā.
Vērtējums: +4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-02-01 11:26, pirms 8 gadiem
GSW ar šādu metienu % viņš laukumā netiktu.

  +6 [+] [-]

, 2016-02-01 11:56, pirms 8 gadiem
Praktiski visi garām aizmestie metieni bija ļoti sarežģīti, tā kā nav ko pārmest. Bet var redzēt, ka džekam riktīgi jākļūst fiziski spēcīgākam

  -4 [+] [-]

, 2016-02-01 11:58, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Praktiski visi garām aizmestie metieni bija ļoti sarežģīti, tā kā nav ko pārmest. Bet var redzēt, ka džekam riktīgi jākļūst fiziski spēcīgākam
Tāpēc izlasē tikai pēc 5gadiem.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 12:06, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Tāpēc izlasē tikai pēc 5gadiem.
Bet klau jautājums - ņemot vērā, ka NYK visdrīzākais neiekļūs Playoffos, tak KP būs diezgan laiks, lai trenētos indiv, vai tad viņš nevar samenedžēt ar izlasi, lai tiek nevis uz pilno, bet vismaz pa vidu pievienojās kkad, jo Dairis tak ar pēc vasaras līgas pievienojās daudz vēlāk ja nemaldos.

 +10 [+] [-]

, 2016-02-01 12:24, pirms 8 gadiem
43 % tagad skaitās slikti. Var redzēt sc komentējošo pārgudreļu līmeni. Biedriņam vienā sezonā bija 65 % metienos un viņš bija līgas precīzāko metēju augšgalā (tad padomājam kā met pārējie). 43 % tagad skaitās slikti. 6/8 sodiņiem jau neviens neredz, tas neskaitās 3/8 no spēles nav nekas dižs, bet nav arī nekas traģisks, lai te kko pļūtītu. Pat LBL tas nav sūdīgs procents. Janičenoks izlasē allaž ir metis ap 40 procentiem no spēles. Parasti ir kkādi 2/5 trīņos, 3/7 2pts utml. Savāc padsmit punktus un visi slavē par lielisko spēli (kaut vai spēle ar Beļģiju EČ, kur viņam šādā stilā 14 pts) Visi tik saka, ka bez Krisīša izlasei nav ko darīt. A šeit, kad 20 gadīgs džeks pasaules labākajā līgā pret planētas labāko komandu uzmet 3/8 , savāc 14 pts, tad tas skaitās sūdīgi man vairāk nav ko teikt. Žēl lasīt šitos murgus.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 12:33, pirms 8 gadiem
Galvenais, ka KP uz sodiņiem stājās tīri savas agresivitātes dēļ, pats izprovocēja, jo gāja uz grozu, bet tas taču neskaitās galvenais atzīmēt, ka uzmeta 0/2 feidavejus, vienu pielaboto aizbakstīja garām, un divus pusķikus, 2/2 trīņi jau nav nekas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 12:48, pirms 8 gadiem
Nesaprotu, par ko te lielākā daļa raud. No pamatsastāva KP otrais mazākais spēles laiks, bet vienalga otrais pēc punktiem no visas komandas. Skatos ka Afflalo pat ir nospēlējis vairāk par Antoniju Ar tādu precizitāti visu otro puslaiku bija jāsēž malā.

     [+] [-]

, 2016-02-01 13:22, pirms 8 gadiem
Kevin Love, Isaiah Thomas, John Wall, Kyle Lowry, Kemba Walker, Damian Lillard, Jeff Teague, Derick Rose, Paul George, Dennis Schroder, Nicolas Batum, Joakim Noah, Kobe Bryant, Dangelo Russel

Dzirdēti spēlētāji ne ? Kas viņiem kopīgs ? zemāks FG% nekā KP. Beidzat ņaudēt par % viņam ir tikai kur augt un augt.

     [+] [-]

, 2016-02-01 15:49, pirms 8 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Kevin Love, Isaiah Thomas, John Wall, Kyle Lowry, Kemba Walker, Damian Lillard, Jeff Teague, Derick Rose, Paul George, Dennis Schroder, Nicolas Batum, Joakim Noah, Kobe Bryant, Dangelo Russel

Dzirdēti spēlētāji ne ? Kas viņiem kopīgs ? zemāks FG% nekā KP. Beidzat ņaudēt par % viņam ir tikai kur augt un augt.
Šeit jau ir problēma,jāskatās uz lietām objektīvi,tevis visi nosauktie ir mazie (izņemot Noah),bet Porziņģis ir garais un paskaties kādi stati FG% ir garajiem kā piem. DeAndre Whiteside Howard Kanter KAT Faried Gortat Favors Noel Lopez un tā var turpināt līdz tiek līdz KP,visi viņi ir priekšā un met FG 50-70%! Nesaku ,ka KP slikti spēlē,bet nav arī jāceļ debesīs ar tādu metienu precizitāti un nedod dievs vēl ja kāds uzraksta,ka varētu būt labāka metienu precizitāte uzreiz tiek uztverts kā kaut kas šausmīgs un kā tā var pateikt! Jābūt objektīviem.
(vairāk domāts ''resnais putniņš vasarā pikojas'' komentāram)

     [+] [-]

, 2016-02-01 16:29, pirms 8 gadiem
Drizzijs rakstīja: Šeit jau ir problēma,jāskatās uz lietām objektīvi,tevis visi nosauktie ir mazie (izņemot Noah),bet Porziņģis ir garais un paskaties kādi stati FG% ir garajiem kā piem. DeAndre Whiteside Howard Kanter KAT Faried Gortat Favors Noel Lopez un tā var turpināt līdz tiek līdz KP,visi viņi ir priekšā un met FG 50-70%! Nesaku ,ka KP slikti spēlē,bet nav arī jāceļ debesīs ar tādu metienu precizitāti un nedod dievs vēl ja kāds uzraksta,ka varētu būt labāka metienu precizitāte uzreiz tiek uztverts kā kaut kas šausmīgs un kā tā var pateikt! Jābūt objektīviem.
(vairāk domāts ''resnais putniņš vasarā pikojas'' komentāram)
KP nav centrs un savu statistiku nevāc ar playiem postā vai 5 dunkiem vienā spēlē, bet gan ar pustālajiem un 3pt.

     [+] [-]

, 2016-02-01 16:35, pirms 8 gadiem
doksnomarsa rakstīja: KP nav centrs un savu statistiku nevāc ar playiem postā vai 5 dunkiem vienā spēlē, bet gan ar pustālajiem un 3pt.
Tas arī viņam pietrūkst šobrīd,jo ar saviem auguma parametriem ar laiku ir jākļūst par centru līdz ar to jāspēlē postā un jādanko.

     [+] [-]

, 2016-02-01 16:37, pirms 8 gadiem
Drizzijs rakstīja: Tas arī viņam pietrūkst šobrīd,jo ar saviem auguma parametriem ar laiku ir jākļūst par centru līdz ar to jāspēlē postā un jādanko.
Jo ? Tolks garo kurš spēj iemest no distances pārtaisīt par standarta centru, kuru vienmēr smagāks īsāks izgrūstīs tāpatās. Nafig KP pieņemties svarā un sapist ceļus ? KP = Dirks. Tu redzi dirku postā spēlejot ? Un viņam diezgan izdevusies karjera ne tā ?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-01 17:27, pirms 8 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Jo ? Tolks garo kurš spēj iemest no distances pārtaisīt par standarta centru, kuru vienmēr smagāks īsāks izgrūstīs tāpatās. Nafig KP pieņemties svarā un sapist ceļus ? KP = Dirks. Tu redzi dirku postā spēlejot ? Un viņam diezgan izdevusies karjera ne tā ?
Dirks spele visu laiku posta,bet lieta tada ka vinam nopostojot pretinieku uzreiz ir step back fadeaway jumpers.Kpc Kristapam posta jaspele? Jo vienmer bus missmatchi,

  -1 [+] [-]

, 2016-02-01 20:14, pirms 8 gadiem
Ja Podriņīs gribēs izlasē spēlēt tad arī spēlēs, neviens viņu tur NBA starpsezonā ar varu netur. Tā protams ir brīva izvēle vai starpsezonā trenēties kopā ar vasaras līgas džekiem vai nopietnākā konkurencē starp nopietnākiem spēlētājiem. Ja nemaldos tad starpsezonā spēlētāji trenējas vairāk individuāli nekā komandā, tā teikt atpūšas no slodzēm pluss uztur formu.

     [+] [-]

, 2016-02-01 20:19, pirms 8 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Jo ? Tolks garo kurš spēj iemest no distances pārtaisīt par standarta centru, kuru vienmēr smagāks īsāks izgrūstīs tāpatās. Nafig KP pieņemties svarā un sapist ceļus ? KP = Dirks. Tu redzi dirku postā spēlejot ? Un viņam diezgan izdevusies karjera ne tā ?
Tieši tā, svars tikai uz ceļgaliem lielākas slodzes liek.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-01 20:45, pirms 8 gadiem
KP sodiņus ar sācis mest regulāri garām!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-01 22:36, pirms 8 gadiem
RESNAIS PUTNIŅŠ VASARĀ PIKOJAS rakstīja: 43 % tagad skaitās slikti. Var redzēt sc komentējošo pārgudreļu līmeni. Biedriņam vienā sezonā bija 65 % metienos un viņš bija līgas precīzāko metēju augšgalā (tad padomājam kā met pārējie). 43 % tagad skaitās slikti. 6/8 sodiņiem jau neviens neredz, tas neskaitās 3/8 no spēles nav nekas dižs, bet nav arī nekas traģisks, lai te kko pļūtītu. Pat LBL tas nav sūdīgs procents. Janičenoks izlasē allaž ir metis ap 40 procentiem no spēles. Parasti ir kkādi 2/5 trīņos, 3/7 2pts utml. Savāc padsmit punktus un visi slavē par lielisko spēli (kaut vai spēle ar Beļģiju EČ, kur viņam šādā stilā 14 pts) Visi tik saka, ka bez Krisīša izlasei nav ko darīt. A šeit, kad 20 gadīgs džeks pasaules labākajā līgā pret planētas labāko komandu uzmet 3/8 , savāc 14 pts, tad tas skaitās sūdīgi man vairāk nav ko teikt. Žēl lasīt šitos murgus.
nu tur neko nevar darīt. Ir mums kādam nelāgam procentam no visumā ļoti talantīgajiem tautiešiem nopietnas spriestspējas problēmas vai kaut kādi dīvaini mazvērtības kompleksi. īstermiņā tur atliek vienīgi samierināties ar šo faktu