Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

Četri no pieciem LBL ekspertiem paredz "VEF" uzvaru

Jānis Celmiņš

Četri no pieciem LBL ekspertiem paredz "VEF" uzvaru
Oļegs Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Šodien eksperti prognozē "Barons" un "VEF" pirmās finālsērijas mača iznākumu.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels un raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš.

Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Iepriekšējā kārtā četri no ekspertiem prognozēja "Ventspils" kluba uzvaru bronzas sērijas pirmajā mačā "Valmieras" komandu. Kļūdījās vien Oļegs Sorokins, prognozējot "Valmieras" uzvaru. Tādejādi Krišjānis Caune, Guntis Keisels, Armands Krauliņš un Renārs Zeltiņš savu punktu krājumu papildināja par diviem punktiem, bet Sorokins palika pie iepriekš iekrātajiem desmit.

Šodien visi, izņemot Armandu Krauliņu, prognozē "VEF Rīga" uzvaru. Krauliņš uzskata, ka "Barons" basketbolistiem par labu nāks atpūta un lielu lomu spēlēs pieredze. Kā būs patiesībā, uzzināsim jau šovakar. Mača sākums SN "Daugava" pulksten 19.35.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Krišjānis Caune18
1.Guntis Keisels18
3.Armands Krauliņš12
4.Oļegs Sorokins10
5.Renārs Zeltiņš6

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

9.kārta: Barons - Ventspils

Renārs Zeltiņš, "VEF Rīga" uzvarēs ar +6

Komentārs: Grūti teikt vai "Baronam" par labu nāks atpūta, vai tomēr "VEF" regulārā spēļu prakse. Man personīgi ir pārsteigums, ka "VEF" pusfinālā pieveica "Ventspili" un domāju, ka tieši pozitīvais noskaņojums pēc smagās pusfināla sērija viņiem nāks par labu un šovakar viņi vefieši svinēs uzvaru.

Armands Krauliņš, "Barons" uzvarēs ar +5

Komentārs: "Barons" spēlēs mājās, komanda ir labi atpūtusies, spēlētāji pieredzējuši, tāpēc pirmajā sērijas mačā lieku uz "Baronu". Kaut gan kaut ko prognozēt šajā sērijā ir gandrīz nereāli.

Guntis Keisels, "VEF Rīga" uzvarēs ar +10

Komentārs: Pusfināla sērijā Vefiņš labi ieskrējies un sajutis spēles garšu, turklāt gan jau būs izdarīti pareizi secinājumi pēc diviem zaudējumiem pamatturnīrā. Īpaši par to, kā aizsardzībā apturēt pretinieku līderus. "Baronam" pēc uzvaras pār "Valmieru" atkal bijusi pagara pauze, kas izsit no spēļu ritma. Pirmajā spēlē būs grūti parādīt visu, ko prot.

Krišjānis Caune, "VEF Rīga" uzvarēs ar +10

Komentārs: Spēle būs līdzīga, bet jau no paša spēles sākuma Vefiņš iekrās pārsvaru. Lai gan "Barons" turēsies līdzās, domāju, ka uzvaru svinēs "VEF". Komandas spēlē noteikti būs jūtamas pozitīvās emocijas pēc pēdējās spēles ar "Ventspili".

Oļegs Sorokins, "VEF Rīga" uzvarēs ar +3

Komentārs: "Barons" komanda ir labi atpūtusies, taču pēc lielām pauzēm vienmēr ir grūti saņemties. Zinu, ka tā ir hokejā un nedomāju, ka basketbolā tas ir citādāk.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 13:08, pirms 14 gadiem
mana prognoze - VEF jau speles skauma bus nospiedoshi pretiniekam un iekras loti zolidu parsvaru, kas speles beigas rotas +20

  -3 [+] [-]

, 2010-05-07 13:21, pirms 14 gadiem
Lai cik tas nebūtu dīvaini,vienīgais sakarīgais prognozētājs Krauliņš.....

  -4 [+] [-]

, 2010-05-07 13:27, pirms 14 gadiem
nu kāds var būt prognozētājs Sorokins, jēga ibio

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 13:49, pirms 14 gadiem
njā tādi mega eksperti... tak jau sezonas laikā bij kautkur teksts -Baronā savākti vairāki opji kuriem tikai parlabu nāk pauzes, pat man liekas VV vēl teica nekas nekas paskatīsimies kā viņi mocīsies playoffos kur katru otro dienu jāspēlē...

  +2 [+] [-]

, 2010-05-07 13:50, pirms 14 gadiem
beztam pirms Valmieras ar bija pauze un nez man jau neliekas ka tas kautko iespaidoja..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja