Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Jēkabpils" turpina sadarbību ar jauno spēlētāju Leju

"Jēkabpils" turpina sadarbību ar jauno spēlētāju Leju
Edgars Leja
Foto: BK Jēkabpils

Basketbola klubs “Jēkabpils” ir pagarinājis līgumu ar 21 gadu veco aizsargu, jēkabpilieti Edgaru Leju. BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris atzina, ka uz Leju nākamajā sezonā tiek liktas lielas cerības.

“Viņš strādā ar maksimālu atdevi treniņos, ar attieksmi viņam nekad nav bijušas problēmas. Viņš ir cīnītājs. Pagājušajā sezonā to mazāk izdevās pierādīt spēlēs, bet vairāk to varēja novērtēt treniņu procesā. Pirmā sezona vienmēr ir grūta, turklāt tādā līmenī viņš nekad nebija ne trenējies, ne spēlējis. Uzskatām, ka viņam piemīt visas nepieciešamās īpašības, lai kļūtu par labu spēlētāju. Viņš vēl ir jauns un viņam ir jādod iespēja”, stāstīja Teteris.

Viņš arī norādīja, ka pašreiz nav daudz šajā līmenī spēlēt gribošu un varošu vietējo basketbolistu. Tādēļ kluba vadībai esot vēl jo lielāks prieks, ka Leja ir nolēmis pagarināt līgumu ar klubu.

Teteris pastāstīja, ka nākamajā sezonā Lejam tiks piedāvāts lielāks spēles laiks. “Es vienmēr esmu teicis, ka nekad nevienam un nekas netiek garantēts. Viss ir jāsasniedz ar savu darbu. Plānojam viņam dot lielāku spēles laiku un jācer, ka arī viņa ietekme komandā kļūs lielāka. Kā būs dzīvē, to rādīs laiks. Viss ir viņa rokās”, noteica Teteris.

Savukārt kā atzina Leja, saņemt piedāvājumu pagarināt līgumu ar BK “Jēkabpils”, viņš esot ļoti vēlējies. Leja atzina, ka šosezon tas nebija vienīgais piedāvājums no Latvijas klubiem, tomēr viņš esot lēmis par labu “Jēkabpilij”. “Kad saņēmu piedāvājumu no Jēkabpils komandas, uzreiz nolēmu palikt tepat. Te ir laba komanda, turklāt tā man ir laba iespēja palikt savās mājās, savā pilsētā”, stāstīja Leja. Runājot par to, ka viņam nākamsezon tiks piedāvāts lielāks spēles laiks, Leja atzina, ka ir tam “pat ļoti gatavs”. “Visu vasaru esmu cītīgi trenējies, uzlaboju savu fizisko formu, izturību, metienu un driblu. Daru visu, kas nepieciešams, lai uzlabotu savas spējas laukumā”, stāstīja Leja. Tomēr atpūtai arī tiekot veltīts laiks.
Nākamsezon Lejas mērķis ir sevi pierādīt un pilnvērtīgi izmantot viņam sniegto iespēju. “Tā kā man būs iespēja spēlēt vairāk, vēlos pierādīt, ka esmu uz to spējīgs”, apzinīgi noteica Leja.

Edgars Leja pagājušajā sezonā, kas tika aizvadīta basketbola klubā “Jēkabpils”, guva vidēji 1,6 punktus, izcīnīja 0,6 atlēkušās bumbas un veicis 0,3 rezultatīvas piespēles.

BK “Jēkabpils” aktīvi komplektē komandu nākamajai sezonai. Jau ir zināms, ka komandas sastāvā būs Kaspars Cipruss, Rinalds Sirsniņš, Mārtiņš Kravčenko, Entonijs Bukers, Oskars Virsis, Jānis Pozņaks, kā arī – Edgars Leja.


, 2013-07-24 22:21, pirms 11 gadiem
ZEM ELLI!
, 2013-07-25 18:35, pirms 11 gadiem
beckham__23lv rakstīja: ZEM ELLI!
Tur ari vares turpinat kapat
, 2013-07-25 22:59, pirms 11 gadiem
ja nu uz solina jau kadam tak ir jasezh
, 2013-07-25 23:01, pirms 11 gadiem
nebija vienigais piedavajums? hmm nez turiba vai lu piedavaja vel spelet? varbut saldus?
Foto: VEF Rīga

LBL fināls startēs ceturtdien, pirmās spēles norisināsies ierastajās mājvietās

LETA. "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērija starp "VEF Rīga" un "Rīgas Zeļļiem" sāksies ceturtdien, 9. maijā, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
59

"Rīgas Zeļļi" savā debijas sezonā iesoļo LBL finālā

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas (LBL) finālā būs Rīgas derbijs, jo debitanti "Rīgas Zeļļi" pusfināla sērijas ceturtajā cīņā ar rezultātu 65:61 uzveica "Ventspili", tādējādi nokārtojot sev tikšanos zelta sērijā ar "VEF Rīga."
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
22

"Ventspils" izgāž spēles sākumu un ļauj zeļļiem klauvēt pie fināla durvīm

Tikai viena panākuma attālumā no Latvijas čempionāta finālsērijas sasniegšanas nonākusi debitantkomanda "Rīgas Zeļļi", kas pusfināla sērijas trešajā spēlē ar 111:81 nogremdēja "Ventspils" cerību zvejas kuģi, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām atgūstot vadību ar 2-1.