Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šneps: "Par Longstafa pievienošanos izlases treneru štābam šobrīd runāt pāragri"

Šneps: "Par Longstafa pievienošanos izlases treneru štābam šobrīd runāt pāragri"
LBS prezidents Valdis Voins un ģenerālsekretārs Edgars Šneps
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps sarunā ar Sportacentrs.com komentēja izskanējušo informāciju, ka Latvijas valstsvienības treneru kolektīvam varētu pievienoties Kristapa Porziņģa treneris Džošua Longstafs.

Komentējot iepriekš izskanējušo informāciju par to, ka izlases treneru štābam varētu pievienoties Džošua Longstafs, Šneps norādīja, ka par tādu iespēju esot runāts, taču šobrīd ir pāragri prasīt lielāku konkrētību šajā jautājumā.

"Vispirms galvenajam trenerim Ainaram Bagatskim jāpabeidz sava sezona klubā un tad arī varēs izsvērt visas šīs iespējas. Jau iepriekš gan Bagatskis, gan LBS valde teikusi, ka treneru štābā varētu būt izmaiņas, un tās zināmā mērā būs atkarīgas arī no tā, kādi būs Bagatska asistentu karjeras nākamie soļi klubos," sacīja Šneps.

Tāpat Šneps noliedza iepriekš citu mediju virsrakstos izskanējušo informāciju, ka LBS neesot skaidrības, kā iegūt finansējumu Porziņģa līguma apdrošināšanai. "Mums ir pat trīs plāni, pie kuriem strādāsim, lai nodrošinātu finansējumu un līdz ar treniņnometnes sākumu Kristaps varētu būt ar komandu," sacīja Šneps, konkrētāk gan pagaidām par nepieciešamo summu un plāniem to iegūt neizsakoties.

Apdrošināšanai jābūt spēkā no laika, kad spēlētājs uzsāk treniņprocesu ar komandu. Latvijas valstsvienības pirmais treniņš paredzēts 17. jūlijā, bet pirmās pārbaudes spēles paredzētas 28. un 29. jūlijā Tamperē pret Somiju.


, 2017-04-27 12:48, pirms 7 gadiem
Kas tur , ko pāragri runāt - ja KP būs izlasē Longstafs arī būs ar izlasi, kā kadreiz tas bija ar Biedriņu arī , kkas no Goldenteitas bija klāt.
, 2017-04-27 12:56, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kas tur , ko pāragri runāt - ja KP būs izlasē Longstafs arī būs ar izlasi, kā kadreiz tas bija ar Biedriņu arī , kkas no Goldenteitas bija klāt.
Biedriņa laikos pie izlases bija Kīts Smārts, kurš vēlāk bija galvenais treneris gan Goldensteitā, gan Sakramento, tagad Memfisā ir asistents.
, 2017-04-27 13:01, pirms 7 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Biedriņa laikos pie izlases bija Kīts Smārts, kurš vēlāk bija galvenais treneris gan Goldensteitā, gan Sakramento, tagad Memfisā ir asistents.
Jā, vot, bij piemirsies kā viņu sauca.
, 2017-04-27 13:16, pirms 7 gadiem
Labāk jau nu laikam lai strādā ar KP individuāli. Citādi vēl Bagijam pēc Fila pavēles sāks trijstūri mācīt un pavisam sajauks galvu.
, 2017-04-27 14:14, pirms 7 gadiem
Negribu redzēt nevienu no Knicks sistēmas treneriem ne tuvumā mūsu nacionālajai izlasei! Paši lieliski redzējām, cik lieliski funkcionēja treneru plāni Knickos
, 2017-04-27 14:40, pirms 7 gadiem
Number 0 rakstīja: Negribu redzēt nevienu no Knicks sistēmas treneriem ne tuvumā mūsu nacionālajai izlasei! Paši lieliski redzējām, cik lieliski funkcionēja treneru plāni Knickos
Treneriem Knickos nav nekādas teikšanas! Varbūt Hornāčkeam tikai, atļaujot brīvi izdarīt maiņas. Un Longstafs neko ļaunu nenodarītu, esmu saticis,jauns,ambiciozs un gudrs treneris, kā jau visi Ziemeļamerikāņi, tāpat vien KP viņu uz Latviju nevilktu. Un ne jau taktiskos zīmējumus no viņa prasītu, viņš vairāk individuāli strādātu ar Porziņģi, Pasečniku un varbūt Bertānu, Timmu,ja šie brauks.
, 2017-04-27 15:12, pirms 7 gadiem
Vot, vot....
Man jau likās, ka kādam tak vajadzētu izspļaut kaut ko par apdrošināšanu...
Jāņem KP6 kamēr vēl rookija līgums :d
Iesmels 20+M sezonā, tad jau izlasē nevraēs paņemt
, 2017-04-27 15:17, pirms 7 gadiem
interesanti vai LBS būtu jāmaksā aldziņa tam džeksm, ja jau būs štābā? ,
, 2017-04-27 15:19, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: interesanti vai LBS būtu jāmaksā aldziņa tam džeksm, ja jau būs štābā? ,
Ja pieslēgs izlasei, tad kaut kas būs. Pie KP jau viņu klubs sūta un apmaksā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-27 16:35, pirms 7 gadiem
ja viņš pabūtu pie Bagija izlasē, kā palīgs vai asistents, tad varētu pamācīties, ka spēlē komandas basketbolu, ar piespēlēmu un kaudzi brīvu metienu, vēlāk, aizbraucot atpakaļ uz New York Knicks varētu pastāstīt pārējiem, kā jāspēlē komandas basīts. es to pat nesaku kā joku, tas ir pilnīgi nopietni, veids, ka Knicks spēlē basīti un kustina bumbu laukumā izskatās nožēlojami.
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.