Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Spānijas treneris Skariolo: "Apzinos situāciju, bet aicinu spēlētājus saglabāt mieru"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Spānijas treneris Skariolo: "Apzinos situāciju, bet aicinu spēlētājus saglabāt mieru"
Serdžo Skariolo. Foto: FIBA

Spānijas valstsvienības galvenais treneris Serdžo Skariolo pēc zaudējumiem 2025. gada Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas spēlēs pret Latvijas un Beļģijas basketbolistiem atzina, ka viņa vadītā izlase atrodas pārejas posmā.

"Mums jāaizdomājas par to, kas mūs sagaida. [Komentējot 36% precizitāti metienos no spēles pret Beļģiju] Mums ikdienā jāpieņem labākus lēmumus un smagi jāstrādā," itāļu treneris izteicās pēc Šarleruā pilsētā notikušās cīņas.

"Es labi apzinos situāciju, kurā mēs atrodamies, bet aicinu spēlētājus saglabāt mieru. Vasarā [Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā] valstsvienības rindas papildinās vairāki līderi, bet tiem, kuri piedalījās šajās spēlēs, būs vairāk pārliecības par saviem spēkiem un pieredzes."

Skariolo Spānijas valstsvienību trenējis no 2009. līdz 2012. gadam, kā arī kopš 2015. gada. Šajā laikā spāņi četras reizes kļuvuši par Eiropas un reizi par pasaules čempioniem, kā arī 2012. gadā Londonā izcīnījuši olimpisko sudrabu.

Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā jūlijā Spānija savā laukumā Valensijā eksaminēs Angolas un Libānas valstsvienības. Otrajā grupā spēkosies Somijas, Polijas un Bahamu Salu izlases.

Izmantotie avoti:
https://as.com/baloncesto/mas_balon...

     [+] [-]

, 2024-02-26 19:33, pirms 2 mēnešiem
haha kas par atmazkām. Reāli džekiem pāris džeki ar NBA pieredzi, pārējie Eirolīgas džeki, un kaut ko mierina šamējos.

     [+] [-]

, 2024-02-26 19:43, pirms 2 mēnešiem
OS kvalī gan spāņiem ļoooti nospīdēja ar pretiniekiem. Redzēs gan vēl, kā veiksies ar somiem.

     [+] [-]

, 2024-02-26 21:55, pirms 2 mēnešiem
Skariolo labs treneris bija, taču, manuprāt, trāpija īstajā brīdi pie Spānijas vadīšanas tikt viņu zelta paaudzes laikā. Tomēr ar tādiem leģendāriem spēlētājiem kā Gazolu brāļi, Rubio, Navarro, Fernandez, Rodriguez, Ļuļs un citiem ir grūti neuzvarēt. Eiropā, objektīvi, viņiem pretinieku nebija.