Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota atsaka Vējoņa piedāvājumam strādāt LBS padomē

Rolands Eliņš

Jēkabsone-Žogota atsaka Vējoņa piedāvājumam strādāt LBS padomē
Anete Jēkabsone-Žogota. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Bijusī basketboliste un LBS prezidenta amata kandidāte Anete Jēkabsone-Žogota būs gatava pēc četriem gadiem vēlreiz piedalīties prezidenta vēlēšanās, taču šobrīd ir atteikusies darboties LBS padomē.

Anete Jēkabsone-Žogota pēc šodien notikušajām LBS prezidenta vēlēšanām, kurās pārliecinoši uzvarēja Raimonds Vējonis, citēta portālā „Tvnet”, apliecinot, ka viņa nenožēlo neko no priekšvēlēšanu laikā paveiktā un ir gatava arī nākamajās vēlēšanās piedalīties ar to pašu komandu, ko šoreiz.

Jēkabsone-Žogota kā vienu no sava zaudējuma iemesliem piesauca savu atklātumu, norādot, ka apzināti jau pirms vēlēšanās nosaukusi savas komandas sastāvu un iecerēto LBS padomi.

Bijusī Latvijas sieviešu izlases līdere tika ieteikta darbam LBS padomē, kurā Vējonis uzaicināja gan viņu, gan trešo prezidenta amata kandidātu Kasparu Ciprusu. Cipruss šodien tika apstiprināts padomes sastāvā, kamēr Jēkabsone-Žogota šo iespēju ir noraidījusi.

„Vējoņa kungs man piedāvāja darboties viņa veidotajā padomē, bet es atteicos. Pēc visām šīm šodienas spēlītēm es tam neesmu gatava. Man pilnīgi mati bija stāvus visa priekšvēlēšanu cikla laikā. Pēdējā mēneša laikā par sevi uzzināju tik daudz slikta, cik visā basketbola karjerā nebiju dzirdējusi. Esmu diezgan vīlusies dažos cilvēkos,” sarunā ar medijiem izteicās Jēkabsone-Žogota.

LBS padome šodien tika apstiprināta šādā sastāvā: Kaspars Cipruss, Dins Ušvils, Ģirts Vēveris, Jānis Drulle, Jānis Vilnītis, Igors Aleksejevs, Guntis Šēnhofs, Kārlis Strēlis, Valdis Voins, Uldis Grāvītis, Ojārs Kehris, Arnis Ozols, Aldis Baumanis, Uģis Bisenieks, Sandis Petrovičs, Rūdolfs Andersons, Gints Pakārklis.

Atbilstoši LBS statūtiem, padomē darbosies pieci nepastāvīgie locekļi no četriem vīriešu klubiem (VEF, Ventspils, Ogre un Jūrmala) un sieviešu čempionvienības TTT.

Padomē darbu turpinās Uldis Grāvītis, Ojārs Kehris, Kārlis Strēlis un Valdis Voins. Darbu neturpinās Andris Ameriks, Solvita Āboltiņa, Mārtiņš Bondars, Armands Garkāns, Aigars Kalvītis, Māris Martinsons, Imants Parādnieks, Ilze Pētersone-Godmane, Valdis Siksnis, Aigars Štokenbergs, Jānis Urbanovičs.

Izmantotie resursi:
https://sports.tvnet.lv/6878025/jek...

1 2 48 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2020-01-21 17:55, pirms 4 gadiem
Vajadzēja gan iet padomē. Iestrādātos, iegūtu pieredzi un tad pēc 4 gadiem arī bez problēmām ievēlētu par prezidenti. Publiskām personām neklājas apvainoties un celt gaisā degunu.

 +12 [+] [-]

, 2020-01-21 17:57, pirms 4 gadiem
Ne jau strādāt bija mērķis, bet valdīt.

 +15 [+] [-]

, 2020-01-21 17:58, pirms 4 gadiem
Kā nav prezidente tā vairs nav gatava strādāt Latvijas basketbola labā ... Ar vien skaidrāks , ka Jaunupa afēras un mahinācijas bij plānā ! Anete ar šo un sapīšanos ar jaunupu ļooooti sabojā savu reputāciju !!!

  +6 [+] [-]

, 2020-01-21 18:02, pirms 4 gadiem
Te nu bija vienotāji un strādātāji LV basketbola labā! Kauns, Jaunupa banda!

  +9 [+] [-]

, 2020-01-21 18:03, pirms 4 gadiem
Diez vai pec 4 gadiem Lauvam un Jaunupam bus interese par Aneti. Gan jau bus aizvietota ar citu "spidekli".

Ja Anete patiesi gribeja stradat basketbola laba, tad vajadzeja piekrist Vejona piedavajumam.

     [+] [-]

, 2020-01-21 18:04, pirms 4 gadiem
Tas noteikti ir par rupju, bet aita paliek aita un tas šodien parādījās visā krāšņumā
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nu, tad vien turpini sūkāt Jaunupam ar Lauvu!

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 18:06, pirms 4 gadiem
Tad jau rezultātus redzēsim

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 18:06, pirms 4 gadiem
Bet nu padome jau nav tā vieta, kur var kaut ko darīt basketbola labā. Ja Valdē vietu piedāvās, tad arī atteiksies?

     [+] [-]

, 2020-01-21 18:13, pirms 4 gadiem
Lielie runataji te nu tev bij ko ta negaj un nestradaj ,galvenais bij tiesam amats ,nevis darīšana

     [+] [-]

, 2020-01-21 18:13, pirms 4 gadiem
Nedomāju ka Vējonim bija te jābūt. Atteikums var būt arī principa lieta.

     [+] [-]

, 2020-01-21 18:13, pirms 4 gadiem
"... un ir gatava arī nākamajās vēlēšanās piedalīties ar to pašu komandu, ko šoreiz."

Malacis, Anete. Pie dir*as basketbols uz 4 gadiem, uz nākamajā vēlēšanām atskries, varbūt tad izdosies novinnēt. Uhh, ta gan ņems savu brango valdi ar Elbi un Jaunpupu priekšalā un darīs basketbolu varenu!

     [+] [-]

, 2020-01-21 18:14, pirms 4 gadiem
Ļoti cēls žests, bet iesaku dāmai varbūt šo 4 gadu laikā iet kaut kur pamācīties kādā izglītības iestādē un varbūt arī pamēģināt sevi pierādīt kādā uzņēmējdarbības jomā jeb vismaz normālā algotā darbā kur varētu kaut cik radīt par sevi iespaidu kā ne viegli dancināmu lelli ēnu teātrī...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-21 18:16, pirms 4 gadiem
ja,piemēram,uzzinātu kaut nelielu daļu par Zandartšova štata muldoņas darbībām saistībā ar izšeptēto kasi utt,tad ne tikai mati stāvus celtos.
Štruntīgu komandu novāci (pareizāk-tur bija tie,kas Aneti izmantotu savu ambīciju īstenošanai).

  -1 [+] [-]

, 2020-01-21 18:19, pirms 4 gadiem
Padomē jau tagad redzu 2 personas, kurām tika iedota šī vieta par "LABU" balsošanu vai "LABU" darbu. Cilvēki, Jūs pat pusi neziniet, kā amatā un ar kādiem līdzekļiem vai prasot kaut ko pretī, tika esošais LBS "PREZIDENTS".Anete, neklausies ko par tevi runā, jo tas viss ir samākslots. Pareizi vien dari, ka nēej sadarboties ar tiem, kuri tev aiz muguras aplej ar samazgām. Un nesatraucies, nebūs pat 4 gadi jāgaida, ārkārtas vēlēšanas būs pavisam drīz...Tā komanda ar tādu darba ētiku un metodēm, vienkārši nav spējīga 4 gadus izvilkt.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 18:23, pirms 4 gadiem
Ah, Jūs visi blaurīśi, nepaies ne ilgs laiks, kad visi Vājoni noliksiet, bet tāda jau tā latviešu mentalitäte, mest kažoku otrādāk, kā nekas nesanāk.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-21 18:26, pirms 4 gadiem
Jums vispār smadzenes ir?
Runā te par marionetēm un leļļu teātriem, bet ievēlēts ir marionete ar divdesmit gadu stāžu. Da jūs divkoši...
Kā domājat, Cipruss pēkšņi izdomāja izstāties un atdot savas balsis Vējonim?

     [+] [-]

, 2020-01-21 18:53, pirms 4 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kā nav prezidente tā vairs nav gatava strādāt Latvijas basketbola labā ... Ar vien skaidrāks , ka Jaunupa afēras un mahinācijas bij plānā ! Anete ar šo un sapīšanos ar jaunupu ļooooti sabojā savu reputāciju !!!
tieši tā... manuprāt, viņas "-" bija tas, ka nav pieredzes kādā vadošā amatā... vajadzēja iet valdē... strādāta, saprast virtuvi un tad jau nākamajās vēlēšanās izspertu Vējoni bez variantiem ja Vējonis nepratīsies labi strādāt.
a tagad... nākamajās vēlēšanās es arī nebalsotu par Aneti... nav nekādas pieredzes basketbola birokrātijā. un parādīja, ka īsti nav intereses rauties mellu muti basketbola labā...

tas pats, kas futbolā ar Gorkšu... mēģināja no futbola laukuma uzreiz vadošā amatā... līdz galam kaut kas nesanāca...

  +2 [+] [-]

, 2020-01-21 18:54, pirms 4 gadiem
Pasarg dies` kādi purni tajās padomēs sēž. Es tādiem pat sūdu dakšas neuzticētu.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 18:57, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: tieši tā... manuprāt, viņas "-" bija tas, ka nav pieredzes kādā vadošā amatā... vajadzēja iet valdē... strādāta, saprast virtuvi un tad jau nākamajās vēlēšanās izspertu Vējoni bez variantiem ja Vējonis nepratīsies labi strādāt.
a tagad... nākamajās vēlēšanās es arī nebalsotu par Aneti... nav nekādas pieredzes basketbola birokrātijā. un parādīja, ka īsti nav intereses rauties mellu muti basketbola labā...

tas pats, kas futbolā ar Gorkšu... mēģināja no futbola laukuma uzreiz vadošā amatā... līdz galam kaut kas nesanāca...
Gribēja kā Gorkšs, sanāca kļūt par Krišjāni Kļaviņu - uzpeld tikai pirms vēlēšanām

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 19:00, pirms 4 gadiem
Nekur jau nav teikts ka vējonis arī visus 4 gadus nostrādās.šaksies slikti rezultāti izlasēm,problēmas kautkādas un tad tik būs jautrība

     [+] [-]

, 2020-01-21 19:00, pirms 4 gadiem
Nesatraucies, Anete! 4 gadu laikā savāksi pietiekami pierādījumu, kādas spēles spēlē esošie pie varas tikušie un izfukāsi vienos vārtos gan Vējoni, gan to prostitūtu, kurš savas balsis uzdāvināja

  +2 [+] [-]

, 2020-01-21 19:16, pirms 4 gadiem
Vienmēr Anetes karjeras laikā visur viņu aizstāvēju, bet kopš sapinas ar visādiem Elbiem, Lauvām, un newpupiem, tā viņa manās acīs nokritās. Arī šī te intervija liecina cik viņai deguns gaisā. Ak dievs, kritiku viņa nevar sagremot. A ko tad viņas komanda darīja? Tas viss kārtībā un tā var darīt?

  -3 [+] [-]

, 2020-01-21 19:22, pirms 4 gadiem
Diemžēl, bet pierādīja, ka sievietei ir grūti būt politikas spēlītēs, tur tomēr jābūt olām.
Vienīgi ceru, ka pelēkie kardināli, šo marioneti nenomanīs pret Blūmu vai Janičenoku. Veči, lūdzu nesabojājiet savu lielisko tēlu!!!

     [+] [-]

, 2020-01-21 19:29, pirms 4 gadiem
tommy90 rakstīja: Diemžēl, bet pierādīja, ka sievietei ir grūti būt politikas spēlītēs, tur tomēr jābūt olām.
Vienīgi ceru, ka pelēkie kardināli, šo marioneti nenomanīs pret Blūmu vai Janičenoku. Veči, lūdzu nesabojājiet savu lielisko tēlu!!!
Šim viltotajam zaķēnam ir tikai Lieldienu olas , un arī tās ne pašas bet kāda Jauna pupa sarūpētas

     [+] [-]

, 2020-01-21 19:30, pirms 4 gadiem
Tipisks modelis,kā notiek saeimā:atsakies no saviem uzskatiem un saņem pretī amatu.ŽĒL Kaspar,nedomāju,ka esi tik lēti pērkams.Vējoņa kungs:jau tā ne tik augsto popularitāti esat krietni pazeminājis,saliekot LBS valdē cilvēkus,kuri ir pierādījuši nespēju strādāt pārvaldē.Un zemiski piedāvāt vietu ANETEI ,zinot,ka viņa viena nevarēs neko mainīt stagnātu kantorī.ANETE TURIES,MĒS VIENKĀRŠIE BASKETBOLA LĪDZJUTĒJI ZINĀM,KA TĀ BIJA TAVA VIETA,KURA NEGODĪGĀ CEĻĀ TIKA ATŅEMTA.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 19:30, pirms 4 gadiem
žēl, slikti. bija iespēja iet un pierādīt sevi ar reāliem darbiem basketbola labā, ka nebalsotāji šoreiz ir kļūdījušies, ja tiešām tik nesavtīgi mīl basketbolu, sakārtot kaut nelielu basketa lauciņu. bet kā nav amata un varas - tā pazūd. apvainošanās - tās (un iedomība) ir spilgtas EJ un ML īpašībās, tāpēc arī nespēj strādāt lielākās komandās.

atklātība? atklāta viņa palika tikai tad, kad visi jau publiski zināja (un es esmu tālu no basketa iekšējām aprindām), kas vada un organizē visu viņas kampaņu ..

  -2 [+] [-]

, 2020-01-21 19:32, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: tieši tā... manuprāt, viņas "-" bija tas, ka nav pieredzes kādā vadošā amatā... vajadzēja iet valdē... strādāta, saprast virtuvi un tad jau nākamajās vēlēšanās izspertu Vējoni bez variantiem ja Vējonis nepratīsies labi strādāt.
a tagad... nākamajās vēlēšanās es arī nebalsotu par Aneti... nav nekādas pieredzes basketbola birokrātijā. un parādīja, ka īsti nav intereses rauties mellu muti basketbola labā...

tas pats, kas futbolā ar Gorkšu... mēģināja no futbola laukuma uzreiz vadošā amatā... līdz galam kaut kas nesanāca...
Lasīt māki? Kur runa par Valdi??? Atteicās iet Padomē, kam reāli nav nekādas nozīmes! Ko Parādnieks, Āboltiņa &co Padomē sadarīja? Normāli Anetei būtu piedāvāt Gensekretāru vai vismaz Valdi!!!

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 19:33, pirms 4 gadiem
Ir tā otrā blondīne Baško. Varbūt to?

  +3 [+] [-]

, 2020-01-21 19:36, pirms 4 gadiem
Anetei jātiek vaļā no Elbakjana un Jaunupa un būs ok...ja Vējonis atstās Šnepu, tad pretīgi...

  -3 [+] [-]

, 2020-01-21 19:41, pirms 4 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Kā nav prezidente tā vairs nav gatava strādāt Latvijas basketbola labā ... Ar vien skaidrāks , ka Jaunupa afēras un mahinācijas bij plānā ! Anete ar šo un sapīšanos ar jaunupu ļooooti sabojā savu reputāciju !!!
Kaadas afeeras, ja Tevi apmelotu un nozaakaatu un iztaisiit par nez kaadu slikto, Tu tieshaam gribeetu pie taada cilveeka straadaat? Pie cilveeka, kursh pats nevar teikumu salikt kopaa! Buut daljai no bardaka?

  -1 [+] [-]

, 2020-01-21 19:48, pirms 4 gadiem
Sheenhofs tachu savaa uzrunaa teica, ka valdee vairs neies, bet atkal tur nonaacis.
Veejonis teica, ka no politikjiem visu var sagaidiit, ka ar vinjiem esot kaa ar biteem, bet pats tachu politikjis. Pats neko nezina, lielaako vinja uzrunas dalju runaaja jurists. Pats apstiprinaaja likumprojektu, kursh izniicina sporta finanseejumu, tagad atljaujas veel runaat par sponsoriem. Runaa par jaunu naakotni, bet visa valde ir veci sunji, kuriem jaunus trikus neiemaaciis.
Cipruss vispaar ir miiksts bezmugurkaulnieks, tur neko piebilst, ne atjemt.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 19:52, pirms 4 gadiem
joniks rakstīja: Tipisks modelis,kā notiek saeimā:atsakies no saviem uzskatiem un saņem pretī amatu.ŽĒL Kaspar,nedomāju,ka esi tik lēti pērkams.Vējoņa kungs:jau tā ne tik augsto popularitāti esat krietni pazeminājis,saliekot LBS valdē cilvēkus,kuri ir pierādījuši nespēju strādāt pārvaldē.Un zemiski piedāvāt vietu ANETEI ,zinot,ka viņa viena nevarēs neko mainīt stagnātu kantorī.ANETE TURIES,MĒS VIENKĀRŠIE BASKETBOLA LĪDZJUTĒJI ZINĀM,KA TĀ BIJA TAVA VIETA,KURA NEGODĪGĀ CEĻĀ TIKA ATŅEMTA.
runa par sevi ne par visiem vejonis bij super ka prezidents tagad bus labs ka lbs prezidents patik tadi cilveki kas nak no tautas nevis kautkadi ieliktenji ka maskachkas elbakjans vai jaunups

  -1 [+] [-]

, 2020-01-21 20:05, pirms 4 gadiem
abs-1982 rakstīja: runa par sevi ne par visiem vejonis bij super ka prezidents tagad bus labs ka lbs prezidents patik tadi cilveki kas nak no tautas nevis kautkadi ieliktenji ka maskachkas elbakjans vai jaunups
ko Tev tieši ir sliktu izdarījis Elbakjans? Un Elbakjans, kā reize, nāk no ielas

  -3 [+] [-]

, 2020-01-21 20:10, pirms 4 gadiem
tommy90 rakstīja: Diemžēl, bet pierādīja, ka sievietei ir grūti būt politikas spēlītēs, tur tomēr jābūt olām.
Vienīgi ceru, ka pelēkie kardināli, šo marioneti nenomanīs pret Blūmu vai Janičenoku. Veči, lūdzu nesabojājiet savu lielisko tēlu!!!
kāpēc tad uzvarēja einuhs Vājonis?

  +4 [+] [-]

, 2020-01-21 20:29, pirms 4 gadiem
interesanti ko Štālbergs tagad darīs (kā izlases ĢM)?

pateica, ka šis amats vairs neinteresē / smagi cīnījās pretējā pusē pret pāris izlases čaļiem / būs dīvaini, ja mēģinās ieņemt esošo amatu it kā nekas nebūtu noticis ..
1 2 48 komentāri