Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Krūmiņš: "11. vieta ir mūsu līmenis"

Krūmiņš: "11. vieta ir mūsu līmenis"
Varis Krūmiņš
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas U-20 jauniešu basketbola izlases galvenais treneris Varis Krūmiņš čempionātā izcīnīto 11. vietu nodēvējis par mūsu spējām atbilstošu, lai gan pavisam nedaudz pietrūcis 8. vietai, kas pirms čempionāta šķitusi nereāla.

Latvijas izlasei čempionātā bija iespējas aizsniegties līdz astoņniekam, taču izšķirošajā spēlē tika zaudēts Melnkalnei. Šodien spēlē par 11. vietu Latvija ar 76:73 pārspēja Slovēniju.

"Galvenais – izpildījām uzdevumu saglabāt vietu divīzijā. Pietrūka vienas uzvaras pret Melnkalni, lai tiktu ceturtdaļfinālā. Domājot pirms čempionāta, astotā vieta bija nereāla, bet 11. vieta ir mūsu spējām atbilstoša. Lai varētu labāk izvērtēt mūsu sniegumu turnīrā, nepieciešams ilgāks laiks, lai norimtu emocijas," pēc šodienas mača pret slovēņiem sarunā ar Sportacentrs.com teica izlases galvenais treneris Varis Krūmiņš.

Vaicāts, kāpēc pēdējās divās spēlēs – pret Itāliju un Slovēniju – mūsējie spēlējuši tikai astoņu cilvēku sastāvā, treneris bija izvairīgs, nespēlējušo basketbolistu (Krūmiņš, Ošenieks, Meiers un Zeidaks) nepiedalīšanos pēdējās spēlēs skaidroja ar veselības problēmām: "Pēdējos divos mačos vairāk spēlēt dabūja tie spēlētāji, kuri mazāk uzspēlēja pirmajos mačos. Uz čempionātu neviens netika paņemts līdzi tāpat vien. Krūmiņam ir trauma, bet pārējiem trim veselības problēmas. Tāda ir oficiālā versija."

Izlase mājās atgriezīsies pirmdien ap plkst. 17:00.


, 2010-07-17 22:42, pirms 14 gadiem
Pareizi, vaig jau no pasa sakuma iedzit zaudetaju psihologiju, 11 vieta ir limenis, 8 nereali, un ta katru gadu visas vecuma grupas.
, 2010-07-17 22:42, pirms 14 gadiem
Vari, nemuldi... Saki patiesību! Atkal jaunie dzēra?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-07-17 22:51, pirms 14 gadiem
Jaunais Krūmiņš darbībā
draugiem.lv: draugiem.lv
, 2010-07-17 22:51, pirms 14 gadiem
Būtu priecājušies par šo 11. vietu nav nemaz tik slikta ja skatās no bukmeikeru puses un parasti viņi zin labāk LABI KA ŠOREIZ BIJĀM NEDAUDZ LABĀKI
, 2010-07-18 00:12, pirms 14 gadiem
Nekas jau nemainās - vienu paaudzi kā tusētājus nolika, nākamā aug tieši tāda pati.
, 2010-07-18 21:39, pirms 14 gadiem
Krūmiņš: "11. vieta ir mūsu līmenis"
Pilniba piekriitu ,kad jaunie beigs dzert tad mes varesim ceret uz labaku rezultatu !
Marselinju Huertass un Rauls Netu. Foto: FIBA
3

Brazīlijas kandidāti OS kvalifikācijai: atgriežas Netu, ierindā Pasečņika cīņu biedrs

Brazīlijas basketbola izlase paziņojusi 16 kandidātu sarakstu, kuri gatavosies no 2. līdz 7. jūlijam Rīgā gaidāmajam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Kandidātu lokā iekļauts aizvadītajā sezonā traumas dēļ nespēlējušais Rauls Netu, kā arī Anžeja Pasečņika komandas biedrs Vitors Benite.
Viktors Vembanjamā. Foto: FIBA
6

Dvīņu torņi Vembanjamā un Gobērs: OS saimniece Francija izvēlas kandidātus

Francijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Vensāns Kollē pavēstījis 19 spēlētāju kandidātu sarakstu Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' līderis Hovards olimpisko spēļu kvalifikācijā pārstāvēs Puertoriko

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi amerikāņu aizsarga Markusa Hovarda basketbola pilsonības maiņas pieprasījumu, tādējādi basketbolists vasarā varēs pārstāvēt Puertoriko valstsvienību olimpisko spēļu kvalifikācijā.