Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Janakis: "Ar katru nākamo spēli komanda arvien vairāk progresēs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Janakis: "Ar katru nākamo spēli komanda arvien vairāk progresēs"
Panajotis Janakis
Foto: AFP

Grieķijas basketbola izlases galvenais treneris Panajotis Janakis pēc Grieķijas izlases uzvaras pār Libānu (119:62) bijis ļoti apmierināts ar komandas demonstrēto sniegumu.

Lai arī Grieķijas izlases pārsvars pār konkurentiem komentārus neprasa, Janakis atzina, ka uzvara nemaz nenāca tik viegli, kā daudziem varētu šķist. Viņš īpaši uzslavēja komandu par to, ka tā ir spēlējusi pacietīgi un ar izdomu:

"Es gribu apsveikt puišus ar to, ka viņi nesteidzās, spēlēja uzmanīgi un centās pieļaut pēc iespējas mazāk kļūdu. Esmu drošs, ka komanda ar katru nākamo spēli turpinās progresēt. Puiši bija ļoti labi noskaņojušies šai cīņai. Nedomāju, ka Brazīlijas izlase drīkst nenovērtēt Libānu, jo tā var sagādāt arī kādu pārsteigumu."

Komandas aizsargs Vasiliss Spanulis izteicās, ka komanda darīs visu iespējamo, lai izcīnītu uzvaru pār Brazīliju. Viņam piebalsoja arī Kostas Cacaris: "Visas mūsu domas tagad saistās ar nākamo spēli pret Brazīliju, kurai būs izšķiroša nozīme. Mēs nesolām mūsu faniem, ka mēs atkal iemetīsim 120 punktus, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai uzvarētu."

Šodien savā starpā tiksies Brazīlijas un Libānas izlases, bet rīt Grieķija cīnīsies ar Brazīliju. Divas labākās komandas turpinās cīņu par olimpisko ceļazīmi.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-15 21:16, pirms 16 gadiem
vieniigais kas man nebesii tajaa izlasee ir Diamantidis