Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3
^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 87822
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]

Video: Ungāriju ierībinās Eiropas basketbola čempionāts

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs
Ceturtdien Ungārijā un Rumānijā sāksies Eiropas basketbola čempionāts sievietēm. Latvijas izlase apakšgrupu turnīra spēles aizvadīs Ungārijas pilsētā Sombateli, kas pamazām briest lielajam basketbola notikumam.
Vērtējums: +2

  +3 [+] [-]

, 2015-06-11 01:05, pirms 9 gadiem
Taas beigas gan obligaati bija jaaparaada

     [+] [-]

, 2015-06-11 01:38, pirms 9 gadiem
Nezinu gan, pa kādiem ceļiem Lietuvā braucāt, ja tie bija tik patīkami. Pēdējos divos gados tur ir tādas rises izdzītas, ka bail paliek.

     [+] [-]

, 2015-06-11 01:46, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nezinu gan, pa kādiem ceļiem Lietuvā braucāt, ja tie bija tik patīkami. Pēdējos divos gados tur ir tādas rises izdzītas, ka bail paliek.
Nu Lietuvā un Igaunijā ceļi ir ļoti labā stāvoklī. Latvijas ceļiem konkurenci varētu sastādīt pieminētā Ungārija, Rumānija un Baltkrievija.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-11 02:05, pirms 9 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Nu Lietuvā un Igaunijā ceļi ir ļoti labā stāvoklī. Latvijas ceļiem konkurenci varētu sastādīt pieminētā Ungārija, Rumānija un Baltkrievija.
standarta ceļš, kas iet uz Suwalkiem/Eiropu, lietus laikā ir tik pat kā nebraucams, arī sausā laikā mašīnu nēsā kā pa viļņiem, daudz bīstamāk par parastām plaisām vai bedrēm.
Paldies Dievam, šovasar Paņevežu gabalu uzņēmušies salabot, kas, savukārt, garantē luksoforos un stopņakus n km garumā.

     [+] [-]

, 2015-06-11 10:01, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nezinu gan, pa kādiem ceļiem Lietuvā braucāt, ja tie bija tik patīkami. Pēdējos divos gados tur ir tādas rises izdzītas, ka bail paliek.
Nu nez.. arī diezgan esmu braukājis pa leišiem, tur ceļi ir krietni labāki kā Latvijā..

     [+] [-]

, 2015-06-11 12:30, pirms 9 gadiem
Vedijs rakstīja: Nu nez.. arī diezgan esmu braukājis pa leišiem, tur ceļi ir krietni labāki kā Latvijā..
Kad Jūs bērni bijāt pēdējo reizi Lietuvā? Tur centrālais ceļš, pa kurieni visi brauc virzienā uz Poliju, piemēram, līdz Kauņai ir palikuši ļoti švakā stāvoklī, un ticiet man, nav nekāda oga, lai teiktu, nu pie mums ir pilnīgā d.irsā.

     [+] [-]

, 2015-06-11 17:11, pirms 9 gadiem
It kā vajadzētu būt pozitīvam, informatīvam video par Latvijas izlasi, bet noskaties un liekas, ka tikai negatīvo ceļ augšā un nekā laba nav ko teikt.

Nezinu par Lietuvu, Igauniju utt, bet padzīvojot pāris gadus ārpus LV un atgriežoties atpakaļ ceļu līmenis ir audzis noteikti un pa lielam visur kur ir bijušas pretenzijas vai nu jau remontē vai plānots sākt to darīt drīzumā. Tā pati vidzemes šoseja būs beidzot sakārtota, nerunājot jau par citām.
Kamēr te dzīvo varbūt grūtāk pamanīt, bet kad pāris gadi pavadīti ārpus Latvijas tad izmaiņas acīmredzamas kaut vai arhitektūrā un jauno kultūras būvju celtniecībā.