Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Krūmiņš: "Komanda bija mobilizējusies un gatava strādāt aizsardzībā"

Krūmiņš: "Komanda bija mobilizējusies un gatava strādāt aizsardzībā"
Latvijas U20 izlase Eiropas čempionātā
Foto: FIBA Europe

"Visa komanda bija gatava strādāt aizsardzībā, spēlētāji bija mobilizējušies, un tas deva vajadzīgo rezultātu," pēc uzvaras Eiropas čempionātā pār Čehiju portālam Sportacentrs.com sacīja Latvijas U20 valstsvienības galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Salīdzinot ar vakardienu, šodien gāja labi. Visa komanda bija gatava strādāt aizsardzībā, spēlētāji bija mobilizējušies, un tas deva vajadzīgo rezultātu," uzvaras priekšnoteikumus sarunā ar Sportacentrs.com minēja Krūmiņš. "Čehi savukārt šodien bija nekādi, salīdzinot ar vakardienas maču pret grieķiem. Mēs izpildījām visu to, kas pirms spēles tika runāts. Īpaši labi aizsardzībā nospēlēja [Haralds] Kārlis un [Armands] Ošiņš."

"Ļāvām iemest savā grozā tikai 53 punktus, teicami nospēlējām pret viņu uzbrukuma līderiem. Palikusi ļoti niecīga iespēja, ka varētu nekvalificēties nākamajai kārtai," treneris bija priecīgs par, visdrīzāk, saglabāto vietu A divīzijā, kas arī bija pamatmērķis pirms došanās uz turnīru.

Diemžēl uzvaras saldo garšu nedaudz pabojāja Oto Ošenieka savainojums, kas spēlētājam, kurš laukumā devās pamata pieciniekā, neļāva nospēlēt vairāk par astoņām minūtēm. "Ošenieks kādā no spēles epizodēm parāva cirksni. Cerēsim, ka nebūs nopietni, bet šodien viņš nebija gatavs vairs doties laukumā. To, cik nopietns ir savainojums, visticamāk, zināsim tikai rītdien." Jāatgādina, ka pirmajā spēlē pret Ukrainu Oto bija komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 15 gūtiem punktiem.


, 2010-07-09 21:04, pirms 14 gadiem
''pēc uzvaras Eiropas čempionātā pār Ukrainu portālam''
Par Cehiju Andrej!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.