Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Šteinberga nākamajā sezonā spēlēs Vologdas "Chevakata"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šteinberga nākamajā sezonā spēlēs Vologdas "Chevakata"
Anete Šteinberga
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Latvijas izlases uzbrucēja Anete Šteinberga (25) parakstījusi kontraktu ar Krievijas Premjerlīgas piekto spēcīgāko klubu Vologdas "Chevakata", informē krievu vienība.

Nacionālās izlases pārbaudes mačos Šteinberga šogad nostiprinājās kā pamatpiecinieka basketboliste. 11 draudzības spēlēs viņa bija komandas ceturtā rezultatīvākā spēlētāja (8.5 punkti vidēji spēlē). Latvijas izlase šorīt izlidoja uz Eiropas čempionāta finālturnīra norises vietu Ungārijā. Šteinbergas karjerā šis būs jau otrais finālturnīrs.

Aizvadītajā sezonā Šteinberga bija nodarbināta Beļģijas klubā "Royal Castors Braine", ko vadīja Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš. Tika izcīnīts vietējās līgas čempionu tituls un arī kauss. Šis klubs ieguva augsto otro vietu Eiropas kausa izcīņā, Šteinbergas vidējā statistika: 31.0 minūtes, 14.3 punkti (2p - 47.8%, 3p - 37.9%, 1p - 75.5%), 6.1 atlēkušās bumbas.

"Royal Castors Braine" un "Chevakata" nupat veica sava veida maiņas darījumu: Krievijas izlases spēka uzbrucēja Anastasija Logunova no Vologdas pārcēlās un Beļģiju, bet Latvijas izlases spēka uzbrucēja Anete Šteinberga devās pretējā virzienā.

Kā zināms, aizvadītajā sezonā Krievijas Premjerlīgā spēlēja 2014. gada Latvijas labākā basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, viņas pārstāvēto Kurskas "Dinamo" trenēja latviešu speciālists Gundars Vētra, kuram asistēja Mārtiņš Zībarts un fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis. Minēto latviešu klātbūtne šādā pašā sastāvā tur ieplānota arī nākamajā sezonā.

Izmantotie resursi:
www.chevakata.ru

     [+] [-]

, 2015-06-09 16:32, pirms 9 gadiem
Tas nav eirolīgas klubs? ...

  +5 [+] [-]

, 2015-06-09 16:39, pirms 9 gadiem
Ļoti labi, solis uz augšu. Krievijas līga krietni nopietnāka par beļģu, gan jau eirokausos arī spēlēs.

  -3 [+] [-]

, 2015-06-09 23:48, pirms 9 gadiem
Nu nezinu nezinu... Tagad un uz Krieviju...?? Vai tad Anete ir tik švaka, ka nevar tikt kādā normālā ESP, FRA vai kaut vai turku klubā?? Viņa tak normāli kapā - lai brauc labāk uz civilizēto Eiropu!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-10 09:07, pirms 9 gadiem
valdish rakstīja: Nu nezinu nezinu... Tagad un uz Krieviju...?? Vai tad Anete ir tik švaka, ka nevar tikt kādā normālā ESP, FRA vai kaut vai turku klubā?? Viņa tak normāli kapā - lai brauc labāk uz civilizēto Eiropu!
Aneta nav jauniete kura par grašiem spēlēs kādā Eiropas klubā,jo pasaules klases spēlētājas ir Krievījā ,nu arī Turcijā.

     [+] [-]

, 2015-06-11 12:02, pirms 9 gadiem
Nu pēdējā laikā ir diezgan daudz dzirdēts , ka pie krieviem nesamaksā mēnešiem - tā kā tie zelta gabali var izrādītie tikai ilūzija!
Paskat kā Karsumam un Daugaviņam ar vēl viss nav samaksāts......