Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Loverņs par izšķirošo epizodi: "Pārkāpuma nebija"

Loverņs par izšķirošo epizodi: "Pārkāpuma nebija"
Žofrijs Loverņs (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Pasaules kausa izcīņas spēlē Francijas basketbolisti ar 74:73 uzveica Serbiju. Izšķirošo punktu guva Žofrijs Loverņs, kurš sekundi līdz spēles pamatlaika beigām realizēja soda metienu. Pats Loverņs gan atzina, ka noteikumu pārkāpumu nevajadzēja svilpt.

"Ja jau noteikumu pārkāpums tika nosvilpts, tad tas tur noteikti bija," sarkasmu neslēpa Miroslavs Raduļica, kurš sekundi līdz spēles beigām pārkāpa noteikumus pret Francijas izlases uzbrucēju Žofriju Loverņu. Francūzis iemeta vienu no diviem soda metieniem, panākot 74:73 Francijas labā.

"Labāk, protams, jautāt Žofrijam un tiesnešiem. Ne jau tikai šī epizode ir vainojama pie zaudējuma – mēs pārāk bieži ļāvām viņiem izcīnīt atlēkušās bumbas uzbrukumā. Ja mēs šo spēles aspektu būtu veiksmīgāk kontrolējuši, tad arī prastu nosargāt pārsvaru līdz mača beigām," piebilda Serbijas uzbrucējs Raduļica.

"Godīgi sakot, soda tur nebija," par izšķirošo epizodi sacīja Loverņs. "Nejūtos tā, it kā man būtu kaut kas jāsvin. Neesmu varonis, tas bija tikai viens soda metiens, kuru izdevās realizēt," piebilda francūzis.

"Tiesnesis nosvilpa sodu, vai ne? Nekad nav patīkami nonākt tik grūtā situācijā mača beigās, taču mēs pratām tikt cauri sveikā. Otrajā puslaikā lieliski spēlējām aizsardzībā, bet uzbrukumā realizējām svarīgus metienus. Bija grūti līdz pat pašām pēdējām sekundēm, bet mēs nekad nepadodamies un nepārstājam ticēt saviem spēkiem - tā ir labākā mūsu komandas īpašība," sacīja Francijas uzbrucējs Boriss Diāvs.

Izmantotie resursi:
Naslovna strana | Novosti.rs
International Basketball Federation (FIBA) -...

  -2 [+] [-]

, 2014-09-01 11:13, pirms 10 gadiem
Virsraksts: "Pārkāpuma nebija"
Tekstā: "... soda tur bija..."

  -2 [+] [-]

, 2014-09-01 11:14, pirms 10 gadiem
pag, nu tad čalis domā, ka bija vai tomēr nē .. !?

  -1 [+] [-]

, 2014-09-01 11:44, pirms 10 gadiem
Loverņs? Krievs?

Ja francūzis tad šķiet pareizi ir - Loverņjē tomēr!

     [+] [-]

, 2014-09-01 11:54, pirms 10 gadiem
Frančiem visi vārdi nebeidzas ar ēēēēēēē, āāāāāāāāā, ūūūūūūū, īīīīīīīīīī - tās ir tikai kāda muļķīgas iedomas. Loverņs latviski ir pilnīgi pareizi. Tāpat kā F-1 pilots Verņs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja